Šteta, hvala.Ne, jer ne može cast da radi ako je na telefonu uključen VPN...
Bez problema otvara.Zna li ko zašto od pre par dana kada pokušam da pristupim NBA.com sa SBB mreže, dobijam grešku "Access Denied
You don't have permission to access "http://www.nba.com/" on this server.
Reference #18.4da13554.1648704836.459de713"?
Isti sajt radi preko mobilne mreže bez problema. Može li još neko da testira?
Imas PM, drug.Zna li ko zašto od pre par dana kada pokušam da pristupim NBA.com sa SBB mreže, dobijam grešku "Access Denied
You don't have permission to access "http://www.nba.com/" on this server.
Reference #18.4da13554.1648704836.459de713"?
Isti sajt radi preko mobilne mreže bez problema. Može li još neko da testira?
30. aprila (ko zna, možda opet pomere)Početkom meseca (2. marta) su na sajtu objavili vest da 31. marta izbacuju iz ponude kanale AXN i AXN Spin. To bi moglo da posluži kao osnov za raskid ugovora.
Promene u programskoj šemi | SBB
TV kanali AXN i AXN Spin, kao i AXN katalog u Video klubu od 1. oktobra više neće biti deo naše programske ponude.sbb.rs
Слично је било код нас и баш смо тако и решили, замењен је модем у радној соби, а у дневној где је главни ТВ је остављен Д3 уређај. Само се треба договорити са њима, могуће је.Juče me ponovo zvali iz SBB-a, kao starog korisnika D3 da pređem na optiku i EON. Data mi je relativno povoljna ponuda,
Sad mi je njihov modem EPC 3925 u tzv. "dečijoj" sobi, na njega mi je LAN kabelom vezan računar i ruter Archer AX10 preko koga mi ide WiFi. "Glavni" TV mi je smešten u drugoj sobi, praktično na drugom kraju stana, SBB signal dobija preko D3 Cisco 4682 V2 koji je koaksijalnim kabelom vezan za onaj njihov modem u "dečijoj" sobi.
Obzirom da nam je ponuda privlačna, a i želeli bi prelaz na optiku, a ne želim(o) više razvlačenja kablova po stanu (koaksijalac do "glavnog" TV-a ide ispod nedavno postavljenog laminata) imam ideju za sledeće rešenje, pitanje da li je to moguće:
1. Da se optika dovede do "dečje" sobe, gde je i sada njihov modem i da se tu postavi i EON box koji bi bio vezan na drugi TV u ovoj sobi (sada je tu D3 mini).
2. Da na "glavnom" TV-u u drugoj sobi ostane D3 Cisco 4682 V2 kao rezerva, a da se na tom TV-u koristi EON smart TV aplikacija kao osnovna za gledanje SBB-a. Na tom TV-u inače bez problema sada gledamo Netflix preko WiFi.
Moguce je ovo odraditi, samo bi trebalo, pre nego sto dodju, da se dogovorite da vam ostave Cisco 4682 V2, trebalo bi da pisu napomenu za to, pa da ih obavestite blagovremeno, da ne dolaze nekoliko puta nego da sve resite u jednom danu. Sto se tice tv-a, trebalo bi da je sa ATV OS-om da bi mogli instalirati EON Smart TV app.Juče me ponovo zvali iz SBB-a, kao starog korisnika D3 da pređem na optiku i EON. Data mi je relativno povoljna ponuda,
Sad mi je njihov modem EPC 3925 u tzv. "dečijoj" sobi, na njega mi je LAN kabelom vezan računar i ruter Archer AX10 preko koga mi ide WiFi. "Glavni" TV mi je smešten u drugoj sobi, praktično na drugom kraju stana, SBB signal dobija preko D3 Cisco 4682 V2 koji je koaksijalnim kabelom vezan za onaj njihov modem u "dečijoj" sobi.
Obzirom da nam je ponuda privlačna, a i želeli bi prelaz na optiku, a ne želim(o) više razvlačenja kablova po stanu (koaksijalac do "glavnog" TV-a ide ispod nedavno postavljenog laminata) imam ideju za sledeće rešenje, pitanje da li je to moguće:
1. Da se optika dovede do "dečje" sobe, gde je i sada njihov modem i da se tu postavi i EON box koji bi bio vezan na drugi TV u ovoj sobi (sada je tu D3 mini).
2. Da na "glavnom" TV-u u drugoj sobi ostane D3 Cisco 4682 V2 kao rezerva, a da se na tom TV-u koristi EON smart TV aplikacija kao osnovna za gledanje SBB-a. Na tom TV-u inače bez problema sada gledamo Netflix preko WiFi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari