Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam trio silver, nikad nisam imao ugovornu obavezu. da li je realno da mi daju ako trazim npr da potpisem ugovornu obavezu, a da zauzvrat dobijem onaj jaci paket digitalnih kanala umesto osnovnog koji sad imam, a da zadrzim istu mesecnu pretplatu?
 
Jedno pitanje.
Da li je neko probao EON na android TV Boxu?
I ako jeste na sta to lici i koliko "gusi" net?

Izvinjavam se.
Sad sam video da ima EON forum.
 
Poslednja izmena:
Ja imam problem da mi se Unifi deaktivira sam od sebe. Takodje, moj ruter ne emituje Unifi ssid.

Udjem u Moj SBB app, aktiviram Unifi, sve bude ok i normalno mogu da se logujem na Unifi koristeci svoj Moj SBB login. Cim sledeci put udjem u app ili na portal, Unifi je deaktiviran i kada probam da se opet povezem na neku Unifi mrezu, dobijem info da login detalji nisu tacni. Kad iznova aktiviram kroz app ili portal, sve radi normalno. Do sledeceg puta.

Pisao sam im na fb, kazu uradili su dodatnu podrsku i da se ne obazirem sto pise u app da nije aktivirano jer zapravo jeste, ali se informacija o Unifi moze nepravilno pokazivati u jer imaju radove na sistemu.

U sustini, nista mi nisu pomogli jer se sve isto desava kao i pre 'dodatne podrske'.

Da li je neko imao slican problem i kako do resenja? Da zovem telefonom i trazim tehnicku podrsku?

Poslato sa KOB-W09 uz pomoć Tapatoka
 
Kakva je procedura za gasenje unify? Jel ima nekih posledica?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Zoves CC. Posledica je da ne mozes koristiti UniFi sa tvojim user/pass-om kod drugih onda. Tj. nema negativnih strana ;)
 
Hvala brt.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Кад ти укину UniFi, плаћаћеш претплату у истом износу као да га и даље имаш на располагању и сигурно нећеш бити ни на каквом добитку, али твоје је право да то одабереш.
 
Kakvi su dripci ovi iz SBB-a, ja ne mogu da verujem. U oktobru sam ih pitao da mi odobre jedan D3CAM modul, BEZ jednokratne nadoknade za iznajmljivanje i BEZ mesecnog odrzavanja, ako se odlucim da potpisem produzenje ugovora sa njima. Zvao me covek iz podrske, TELEFONOM i rekao da mi je taj zahtev odobren i da ce doci tehnicar da potpisem ugovor i da montira modul. Ja nisam ni gledao sta placam do sada. Pogledam danasnji racun i vidim da mi oni naplacuju D3 kuca 1 - 290 dinara, sto je cena mesecnog odrzavanja za D3CAM modul. Sto je najgore sto nemam nikakav pisani dokaz, osim mog poslatog mail-a da mi je ovo zaista obecano. Mislio sam da mogu da verujem na rec, kada mi je njihov operater tako rekao telefonom. Sad sam im se zalio, pa cu videti sta ce biti. Ali sam bas jako razocaran jer ne mogu da verujem da se bave takvim pilicarenjem.
 
@neo geo

Potpisivanjem ugovora na dve godine, možeš da dobiješ Trio gold paket, a da plaćaš Trio silver tokom trajanja ugovorne obaveze. To je nestandardna ponuda za korisnike kojima je istekao ugovor. Meni je ugovor istekao pre tri godine (Trio gold) i obnovio sam ga pre par dana i dobio paket Trio gold extra po ceni ovog slabijeg u trajanju od 24 meseca.
 
@nidzakv

Nemaš potrebe da zoveš CC, na portalu mojsbb u internet podršavanjima možeš da deaktiviraš UniFi.
Stoji mi u aplikaciji da je iskljucen....

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Koliko kosta da se zameni risiver sa cam karticom? Jel se placa zamena ?
 
Naravno, 1900 din za instalaciju plus posle renta.
 
Kakva im je ovo dodatna usluga d3 kuca i d3 kuca 2 po 290din?
Imam strat paket, samo tv i sad u app vidim da mi to aktivirano, a ja nista aktivirao nisam[emoji44]
0b82e70d742c3e0bc2a1afcbf83a1b9f.jpg


Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
 
"D3 kuća" (kako glup naziv...) = dodatni risiver. Za drugi, treći... TV.
 
Biće možda "EON kuća" ubuduće :)
 
siguran si? gde su to najavili? cudno mi da ce menjati silne stb i cam-ove.
 
Najavili su novi prijemnik koji će podržavati Eon, ali ne i da će zameniti sve postojeće njime.

United Grupa i SBB lansiraju TV platformu najnovije generacije, EON. Na svim ekranima - tabletu, smart telefonu, računaru i sa najvećim brojem unapređenih funkcionalnosti do sada, EON će zameniti postojeći D3GO. Uz to, velika novina je da će EON od samog starta biti dostupan i na smart televizorima, a tokom sledeće godine pojaviće se i EON digitalni prijemnik putem kojeg će sve nove i intuitivne funkcije, osim na Smart televizoru, biti moguće i na svim ostalim uređajima.

https://sbb.rs/a23582/podrska/vesti-i-informacije/EON-OD-5.-SEPTEMBRA.html
 
Danas sam bio do SBB sa bratom hoce da uvede Trio. Novina je da NEMA samostalnih risivera više nego idu preko lan kabla, NEMA Ubee rutera osim za premium naloge, NEMA biranja fiksnog broja. Pritom sve poskupelo. Pa divota.
 
Danas sam bio do SBB sa bratom hoce da uvede Trio. Novina je da NEMA samostalnih risivera više nego idu preko lan kabla, NEMA Ubee rutera osim za premium naloge, NEMA biranja fiksnog broja. Pritom sve poskupelo. Pa divota.

Znaci informacija sa sajta je dovodjenje korisnika u zabludu: https://sbb.rs/paketi/paketi ?

Ovo je zrelo za inspekciju onda. Na sajtu im jasno stoji da Ubee dobijaju korisnici Gold i jacih paketa...
 
Zar to nije bilo besplatno 3 uredjaja?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
 
Mozda su rezerve ubee-a pri kraju. Sad ce poruciti nesto jos bolje mozda?
 
Da li je bug do nove verzije sajta speedtest.net ili sbb? Ping je u veći slučajeva 0, ako idem preko nove verzije. Ako idem preko verzije sa flas onda imam ping 6-8.
Nova verzija:

Verzija sa flash:
 
Poslednja izmena:
meni kao postojecem korisniku bez ug obaveze ponudili prelazak na jaci paket a da ga 6 meseci placam po ceni postojeceg .. vratio sam im mokrom krpom odgovor, ionako izgleda vise nema nikakvih beneficija.
 
meni kao postojecem korisniku bez ug obaveze ponudili prelazak na jaci paket a da ga 6 meseci placam po ceni postojeceg .. vratio sam im mokrom krpom odgovor, ionako izgleda vise nema nikakvih beneficija.
Da im tako svako vrati kroz par meseci bi se opametili. Mada neće još dugo voditi takvu politiku.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 
Prelazim na SBB (IKOM korisnik), i malo sam zbunjen (pokusao sam da prelistam temu, ali nisam uspeo da pronadjem odgovor).
Do sada sam koristio modem za net i CAM modul u TVu. CAM mi je OK da zamenim sa risiverom, ali koliko vidim za net daju rutere ne modem.

E sad, ja nikako ne bih da koristim taj njihov ruter za wifi, posto vec imam svoj i setupovanu mrezu (Time Capsule koji mi backupuje Macove, itd. itd.). Da li ovi imaju opciju da se trazi modem umesto rutera? Ili moram kroz dva rutera da idem? (pretpostavljam da wifi moze da ugasi na tom njihovom)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno