Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Sve to odradjeno, I repair apps, I good guardian... Nista od ništa 😞
 
Gde uopšte nalazite te snepdregone?
 
Sada ce te mi se mijati kakva cu pitanja pitati ... (evo me sramota unapred) 😳

1. Da li se i GDE u podesavanjima kamere (fotaparata) moze birati rezolucija fotografija koje pravi telefon pa umesto 4k da uzmem 1080p ili 720p i tome slicno?
Gledao sam, trazio i ne nalazim u podesavanjima.
Mmeni je logicno da ima i verujem da samo ne umem naci...

2. A da li se mogu snimiti otisci vise raznih prstiju (palca oba i kažiprsta oba) i od raznih ljudi za otkljucavanje telefona i koliko se otisaka prstiju mogu snimiti a da telefon pamti?
(ja nikada nisam koristio otisak prista za otkljucavanje, nisam cak ni telefone sifrovao sem neki stari S2 na veoma kratko vreme)

3. Gde da podesim vreme za koje ce se telefon zakljucati, ekran zacrniti...?
 
@Zeha 1. Ne vidim razlog zašto bi to radio jer je telefon podešen fabrički na onaj režim (rezoluciju) koji daje najbolje rezultate. Inače to podešavanje se nalazi u interfejsu aplikacije kamere, kod mene je ikonica [3:4] jer mi je taj odnos namešten.

2. Sve to što si pitao mislim da može, možeš i više otisaka koje god želiš.

3. U podešavnjima, podešavanje ekrana
 
Uzeo sam s 21 ultra preko mts. Imam jednompitanj...telefon mi ima anddoid 11 a kada klkknem na update poslednji update mi je iz novembra. Kako to kada ima bar još jedna update plus android 12?
 
Nikad sim free i od operatera ne dobijaju u isto vreme. Ni od razlicitih operatera ne dobijaju svi u isto vreme. Moes da cekas ili da se uhvatis Odin-a.
 
Šurak ima s20 i ima opciju video call tokom normalnog poziva. Ja to nemam na s21+. Je l' to neka opcija u telefonu ili?
 
Bice da je do CSC verzije.

Kad smo vec kod CSC, da li ima neki nacin da se flesuje CSC Indonezanski (zbog snimanja poziva), a da se sve backupuje i vrati, narocito banke i finansijske appove.
 
Ok znači zavisi od operatera. Kad uzmeš online nema te opcije bezveze.


SmartSelect_20211219-104415_Chrome.jpg
 
Ja kada sam gledao a1 nije imao ultru online vec samo u prodavnicama.
 
Kolega i ja smo uzeli početkom decembra S21. Odmah smo odradili sva ažuriranja (A12 i ostala). Meni sve radi normalno. On ima problem sa viberom. Ima dva naloga na viberu (kao i ja) i često mu se dešava da aplikacija puca. Nikako ne može da je otvori sve dok sama od sebe ne proradi. Brisao je cache, jedino nije pokušao factory reset. Jel imao neko sličan problem?
 
Ista priča kao kod mene, factory reset se još neckam dal da uradim.

Juče je bio update Vibera, i za sada izgleda da radi normalno. Videćemo za par dana kako će da se ponaša...
 
Imam s21+ juce je bio update vibera i sad radi ok, tako da je ipak bilo do viber aplikacije, a ne s21+
 
Nije samo Viber, barem kod mene, i Gmaps zeza na isti način
 
Moze li mi neko reci malo vise, kao neki mini review, o S21 Ultra, planiram ga kupiti polovnog za oko 750E(Dajem p30 pro i doplata oko 500e), pa da li se isplati za narednih godinu ipo/2godine?
 
Ne bi to trebao da radiš, imao sam p30pro, sada imam S21ultru. Telefon je odličan ali nije 500e odličan.
 
Nijedan telefon nije bio bolji od p30pro u odnosu na koliko je kostao 😃 I danas mu samo 90hz fali
 
P30 Pro i dalje zverka, imam u kući jedan. Baterija i posle uništavanja i 2 godine rada i dalje skoro da nije degradirala uopšte. Ne branim Huawei, odmah da se zna, Samsung sam fan, ali P30 Pro je odličan model i dalje.
 
P30 Pro i dalje zverka, imam u kući jedan. Baterija i posle uništavanja i 2 godine rada i dalje skoro da nije degradirala uopšte. Ne branim Huawei, odmah da se zna, Samsung sam fan, ali P30 Pro je odličan model i dalje.

Samo cu se nadovezati, ja sam jedan od retkih koji je nosio dugo Mate 30 pro. I uvek uporedjivao sa najboljim drugom koji je imao P30 pro. I uvek smo se slozili da je za nijansu bolji Mate. Pozdrav
 
Pa mate je klasa iznad, ništa to nije čudno.

Nego jel ima iko g9910 na forumu sa 256gb?!
 
Mate je BIO klasa iznad do poslednjeg izdanja, serije 40.
Tu je već negde bolji a negde lošiji od P serije...
 
Sad kad se neko ubaci sa "Ali imaš Petal search" xD
 
Ukoliko neko razmišlja u Telenoru da uzima s21-s21 ultra, da zna da od januara povlače isporuke. Mi smo sada preko firme uzimali, pa nam je teta prenela u vezi toga.
 
Nazad
Vrh Dno