Inace da, kuciste je delimicno gotovo, ostale su jos neke sitnice ali to otom potom... Baterije za fotoaparat nisam uzeo pa sam slikao telefonom na brzinu:
Malo teksta o svemu uradjenom:
Prvo i prvo. Nakon svega uradjenog i s obzirom da se prilicno oteglo, mislim da sam previse zagrizao ovaj put. Sto zbog vremena sto zbog zahtevanog ulaganja i potrebnih materijala i alata za mod. Nevertheless, prilicno sam zadovoljan kako je sve ispalo na kraju. Najveca mana, ono sto su mi drugi i rekli, jeste problem sa sprejevima, dakle ljusti se na pojedinim mestima. Ovo sam donekle smanjio radeci polako i dosta smirglajuci sve, ali opet na najkriticnijim mestima gde se dodiruju metali, neminovno je ljustenje, pogotovo sto se radi o mat sprejevima koji jako malo laka sadrze u sebi kao zastitu. Razmisljam se da kriticna mesta unutar kucista predjem bezbojnim lakom i to cu najverovatnije uraditi za koji dan kad budem zavrsavao jos neke sitnice. Na zalost u datom trenutku nije bilo moguce raditi plastifikaciju zbog delova koji ne mogu da izdrze tu temperaturu inace bih bez razmisljanja isao na tu varijantu.
Dalje, sto se tice samog moda neki od najbitnijih stvari koje su uradjene jesu:
Kompletan zadnji panel sa otvorom za ventilator,
izbuseno dno za napajanje,
poseban konektor za napajanje na zadnjoj strani
sredjeno podnozje i odstojnici za plocu,
farbanje naravno i jos neki sitni modovi koje sam u hodu morao da smisljam.
Ono sto me jos ceka u skorijoj buducnosti, znaci u narednih mesec dva:
front panel konektori nisu uradjeni, to za vikend zavrsavam.
sleeve ako bog da :Klanjanje
farbanje jos nekih sitnica koje nisam odradio danas, tipa neki srafovi i tome slicno, to ide za koji dan,
narucujem hdd bay sa ebay-a, posto mi definitivno treba jer je ovaj neodgovarajuci a i samo 2 mesta ima.
E da, uvenuo mi samsung 1.5tb, mašala :wall: