Šta je novo?

Problem sa displejom HP laptop računara!

Raksa

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poruke
388
Poena
319
Dragi forumaši, imam jedan veliki problem sa laptopom. U pitanju je laptop marke HP, 15.6'' ekran stalno gubi "kontakt", ne prikazuje sliku već samo pobeli ekran. Kada se malo jače pritisne plastika, koja okružuje displej, pojavi se slika, a čim se pusti samo pobeli! Da li neko ima predstavu kakav problem može biti?
 
Naravno da se moze popraviti i nema puno posla. Najbolje ti je u ovlasteni servis, jer imaju i originalne dijelove i sve ce dobro odraditi. Mislim da ce ti uzeti do 50ak €.
 
Vala ovlasceni servis ce te papreno kostati + to sto je ovlasceni servis ne znaci da rade kvalitetno... a sigurno ima i ljudi sa ovog foruma koji rade to... a nesto pravo da ti kazem pre cu imati poverenja u coveka kojeg mi preporuce ovde na forumu nego u "ovlascenom servisu"
 
To možeš i ti zamjeniti, ali gdje ćeš nabaviti originalni dio ? :)
 
pogledaj imas prvi vrhu strane spisak servisa za sve i svasta
 
@Raksa

Ovlašćeni servis uvek deluje kao najbolje rešenje, ali se dešavalo u praksi da ovlašćeni servisi ili "deru" korisnika ili pak suviše dugo zadržavaju laptop dok neovlašćeni isti kvar popravljaju u najkraćem roku za mnogo manji iznos.

Najbolja varijanta je da kreneš od ovlašćenog servisa proveriš cenu, koliko je potrebno za popravku a potom i u nekom od poznatijih servisa i d avidiš sve prednosti i mane i koliko ti se isplati jedna a koliko druga opcija
 
Ako si iole spretan uzmi i zameni sam. Tih kablova imaš na ebay-u. Samo obavezno prvo nadji na netu servisno uputstvo za tvoj laptop, šrafciger u ruke i polako.
Pre nekoliko meseci sam menjao kabl na svom laptopu, iako je kinez bio kraći za 2cm od originalnog, uspeo sam da ga ubudžim.
 
Tesko da ce biti da je do flat kabla, pre bi rekao da je display problematican.
Nemoj da kupujes flat kabl ako nisi siguran da je do njega.
 
Nazad
Vrh Dno