Avantura bi trebalo da bude novija, sa lepom grafikom, da ne bude puno dijaloga, price vec da je akcenat na zagonetkama, da nema pucanja i da nije horor... Previse zahteva, znam, ali ako imate neki predlog, hvala
Definitivno Dracula:Origin.
Malo priče, mnogo zagonetki, a grafički izgleda odlično.
Nego koliko se ja secam Myst serijal je valjda poznat po zagonetkama ili tako nechem.
Choveche, chitaj uslove.Avantura bi trebalo da bude novija, sa lepom grafikom, da ne bude puno dijaloga, price vec da je akcenat na zagonetkama, da nema pucanja i da nije horor... Previse zahteva, znam, ali ako imate neki predlog, hvala
Obori komsiji Loga antenu sa krova prackom pa ces da vidis sta je avantura... :-devil-:
To sto ti trazis se skoro vise ne pravi... mozda glas za Draculu.
Jedna od najboljih avantura na svetu je MYST serijal. Postao je kult...
Steta sto se danas najvise cene igrice koje predstavljaju uglavnom sledece:
Uzmi sto strasniju pusku, i raznesi sve sto se pomera
Ali gde je ljudi tu prica... Gde je intelektualno napredovanje...
Evo cisto da se razonodite, ali i da proverite sebe.
P.S.
Ovo nije pucačinaPogledajte prilog 47263
Pozz
A jel neko pomenuo Escape From Monkey Island, Curse of Monkey Island (prva dva Monkey-a su sjajna, ali već isuviše zastareli), Grim Fandango i Runaway 1 i 2?? To su najbolje avanture ikada napravljene, a da ipak može da se potera na Windows platformi. Zato i ne ubrajam Day Of The Tentacles, Full Throttle i još neke bisere avanturističkih igara...
Ko Mankije i Fandanga nije probao, taj nije ni okusio lepotu avanturističkih igara...
Avantura bi trebalo da bude novija, sa lepom grafikom, da ne bude puno dijaloga, price vec da je akcenat na zagonetkama, da nema pucanja i da nije horor... Previse zahteva, znam, ali ako imate neki predlog, hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari