A mislim i da nisi trebao da odes isti dan vec tek sledeci od pokusaja dostave
dobio si izvestaj i sa tim ides u postu. nema sta da se prave ludi. ako nastave, pisi zalbu
pa da nije to onda izvestaj samo za taj registrovan? jel si siguran da je stigao drugi paketMoze isti dan posle 16h, tako je pisalo. a bio sam i sutradan
Problem je sto vise nemam taj izvestaj jer su bila dva paketa. Jedan sam podigao a ovaj drugi su rekli da ne mogu da nadju i uzeli su mi onaj papir.
Na njemu postar nije napisao traking broj samo je pisalo da ima dve posiljke.. jedan je bio registrovana posiljka a ova druga nije i nema je u kompjuteru
nema veze nemam sad vremena da se preganjam sa postom zbog 300din
🤣 Pretpostavljam pod pretnjom oruzjemProblem je sto vise nemam taj izvestaj jer su bila dva paketa. Jedan sam podigao a ovaj drugi su rekli da ne mogu da nadju i uzeli su mi onaj papir.
Ha, ha.Moze isti dan posle 16h, tako je pisalo. a bio sam i sutradan
Problem je sto vise nemam taj izvestaj jer su bila dva paketa. Jedan sam podigao a ovaj drugi su rekli da ne mogu da nadju i uzeli su mi onaj papir.
Na njemu postar nije napisao traking broj samo je pisalo da ima dve posiljke.. jedan je bio registrovana posiljka a ova druga nije i nema je u kompjuteru
nema veze nemam sad vremena da se preganjam sa postom zbog 300din
pa da nije to onda izvestaj samo za taj registrovan? jel si siguran da je stigao drugi paket
Ja od prošle nedelje imam nultu toleranciju na sve njihove svinjarije.Rasulo
18.01 otislo se do poste i za neke druge pakete za koje su me zvali - preko Litvanije - medjutim posiljke preko Madjarske nije je bilo u posti.
Verovatno je stiglo u Srbiju, doći će ti za 2-3 dana u poštuAko moze malo pomoci i neki savet....
Posiljka sa pocetka decembra preko madjarske sa UA...HU brojem sada o pre neki dan ima status "Parcel at destination office for final delivery" od 14.01 a 17.01 dobijen je mail sa porukom "Your order XXXXXXXXXXXX has arrived at your local post office. Come pick it up!".
18.01 otislo se do poste i za neke druge pakete za koje su me zvali - preko Litvanije - medjutim posiljke preko Madjarske nije je bilo u posti.
Sta da se radi u ovakvom slucaju, da li da se ceka jos pa da se ide opet do poste - u zadnje vreme mi ne donose posiljke u sanduce niti mi ostave obavestenje vec me cimaju na tel da idem do poste - da li da se kontaktira trgovac sa Aliexpressa - da ne istekne neka automatska zastita zbog tog statusa "Parcel at destination office for final delivery" pa da kada prodje par dana bude kao da je posiljka urucena - sta je drugo potrebno da se radi sem da se ceka ili da se opet ide do poste?
Inace posiljke preko Litvanije koje su bile porucene u decembru mi stizu normalno odnosno relativno brzo i gotovo sve su mi urucene a imam jos par "madjarskih" koje cekam a nisu mrdnule iz Madjarske i za gotovo sve te koje kako se naknadno saznalo ide preko Madrske odnosno preko tzv AliExpress Saver Shipping a koji je u mom kako sada ispade ne znanju koriscen - da se znalo da ici tako sporo i problematicno preko Madjarske ne bi se koristio taj nacin slanja a cak je u vecini slucajeva doplaceno malo vise para za isporuku sa navodnim stalnim pracenjem iako je imalo jeftinijih opcija za slanje bez pracenja koje sada ispadose cak bolja, jeftinija i brza opcija jer bi bile do sada urucene preko Litvanije.
Kasno je ovde na forumu i na nasoj posti procitano da za te UA...HU posiljke kod nas se ne postoji zvanicno pracenje od nase poste a na to se tek prakticno obratila paznja kada je slanje krenulo i onda odjednom je primeceno da sletose u Madjarsku a ne u Srbiju - pa sada se pitam da li je to pracenje i obavestenje koje se dobije od Aliexpressa ali i drugih aplikacija za pracenje za te posiljke preko Madjarske tacno u pogledu da je paket u lokalnoj posti od 14.01 i sta da se radi u ovoj i ovakvoj situaciji?
Pise ti na aliexpressu kad isticeda ne istekne neka automatska zastita zbog tog statusa "Parcel at destination office for final delivery" pa da kada prodje par dana bude kao da je posiljka
Ako je oko BGD, ako je preko NS/Nis moze da prodje i 15-20
Pise ti na aliexpressu kad istice
Delivering
Parcel at destination office for final delivery
Nemaju nista preciznije statuse od ostalih.Sto se tice madjara najbolje informacije daje https://www.ordertracker.com/
Nemaju nista preciznije statuse od ostalih.
@ gorvla
Sve se redovno i detaljno opisuje pa ako zelis procitaj 20-30 strana tema o AE i pracenju posiljki i bice ti jasna aktuelna situacija sa svakom vrstom transporta.
Posta Srbije nece da aktivira sistem pracenja neregistrovanih ( Ux...xx ) posiljki ,
a AE nas oduvek bombarduje nepreciznim ( generickim ) statusima.
vredni madjari...Delivering
Received by the delivery company
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari