Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Inace Disney Speedstorm je besplatna igra, i mogu reci da je kvalitet dobar sobzirom da se radi o besplatnoj igri. Nisam se udubljivao sto se progresa tice i mikrotransakcija kako stvari funkcionisu
 
Krenuo polako pa kad nije htelo da uhvati kontakte otišlo je dalje🤣 a i zabole me kako izgleda dok radi. Uzeću drugi skin koji odgovara za dock za jedno 5 godina🤣.
 
Potvrde narudžbinu docka za gamepad i zovu danas da ipak nema na stanju .
Izgleda da ću na kraju morati dati 5k 😂
 
mene zvala zena iz te prodavnice, rekla da imaju na stanju i pitala me da li mi je ok da mi posalju posle bozica :ROFLMAO:
 
Kontam da hoće da zaštite od habanja, ne vidim drugi razlog. Ja ne koristim to i ne vidim problem sa klizanjem. Mozda eventualno ako neko ima bas suve ruke.
 
Nisu problem suve ruke već znoj. Imao sam gomilu različitih kontrolera i ovaj mi je najklizaviji od svih. Zato i postoji mali milion skinova. A i zabole me kako izgleda kada se igra i kada je odozdo ni ne vidi se😁.
 
Uff ne bih stavio te skinove nikad mada ja nemam osećaj klizanja ds-a uopšte .
Vezano za co-op preporuku za igranje Trine svih 5 delova je must za igranje sa decom !
 
Zavisi koliko pomade stavis na dlanove 🤣

Ocigledno se nekima ruke vise znoje
 
Drugari citao sam nesto po netu ali nigde ne mogu da nadjem konkretan odgovor. Meni je ps5 povezan sa Hisense 4k 60hz tv. Zanima me da li u podasavanjima da stavim performance mode ili resolution mode. Citao sam negde da resolution mode radi u 4k sa boljom grafikom ali 30 fps dok performance mode radi na 1080p 60-120 fps.
Da li ako namestim na performance mode soni spusta rezoluciju na 1080p ili je i dalje u 4k samo sa slabijom grafikom?
 
Izlazni signal je i dalje 4k ali interna rezolucija same igre se smanji, na koliko zavisi od igre do igre. U suštini nema nekog univerzalnog pravila, namestis kako tebi više odgovara, svakako podešavas od igre do igre
 
Hoće li mi neko objasniti što ne podržava 1440p, a 2160 radi bez problema? Probao sam menjati hdmi ulaze, na dva piše da ne podržava i 2160, a na dva da. Philips 5160 tv je u pitanju.
1000012066.jpg
 
Izlazni signal je i dalje 4k ali interna rezolucija same igre se smanji, na koliko zavisi od igre do igre. U suštini nema nekog univerzalnog pravila, namestis kako tebi više odgovara, svakako podešavas od igre do igre
Hvala na odgovoru. A rezoluciju da namestim na 4k ili automatic?
 
^
Nema potrebe tu nista da se menja, sve opcije drzi na Automatic, tako je najbolje.
 
Ako ti je tv 4k onda ce i automatic da setuje sam na 4k. Kao sto rece kolega nema potrebe da se zamaras, slobodno sve na automatic i cepaj
 
Da li imas azuriran soni? Tek pre par meseci je uveden 1440p kao opcija.

Svakako drzi sve na auto i ne opterecuj se
 
Што се клизања тиче, благо храпав је; први сонијев џојстик који је такав. Нисам видео храпаве скинове, ал ако има ок.

Што се вас што би да га штедите ко баба даљински у целефон (има и таквих, да се не лажемо), да вас разочарам, џојстици су врло неквалитетни, да је питање месеца кад ћете га однети на гаранцију.
 
Sony kontoler, džojstik, original, nije kvalitetan?
 
Nazad
Vrh Dno