Šta je novo?

OnePlus Two

meni se desilo da sam prošli mesec imao nešto sitno u roamingu, ne znam kako, jer imam i stranu karticu koju palim čim pređem granu. ovo sa bugom bi mogao biti odgovor.

jedino što mi pada na pamet je da problem nastaje kada se prebacuje aktivira druga kartica koja je lokalna u roamingu, i koja ima net, da onda malo zezne stvar i povuče data u roamingu.
 
pa da, i ja sam nesto cini mi se uvatio prilikom restarta ili kada sam iskljucivao offline mode da je slovo R bilo iskljuceno u par navrata. Bio sam u inostranstvu 25 dana i od toga ima sveukupno 6 konekcija koje su napravile racun od dodatnih 3000din. Takodje nema pravila po danima, konekcije su se desavale totalno random, poslednja oko 23.12. Ne znam tacno kada sam dobio update na 2.2.0.
 
Danas mi stigao phone, posle mesec dana cekanja. Odmah po podesavanju pustio sam da uradi 2.2.0 update, medjutim svaki ptu posle restarta ispise update faild i nudi reboot. Jel jos neko imao problem?
 
Je l kineska verzija? (A2001)? Ne radi ota nikad nisam saznao zašto. Flešuj ručno .zip fajl sa oneplus foruma...
Poslednji signed
 
Danas mi stigao phone, posle mesec dana cekanja. Odmah po podesavanju pustio sam da uradi 2.2.0 update, medjutim svaki ptu posle restarta ispise update faild i nudi reboot. Jel jos neko imao problem?
Verovatno imaš 2.0 verziju i neće moći da odradi ota update direktno na 2.2. Moraš prvo stavit 2.0.1 pa 2.1 pa onda tek možeš update na 2.2.
 
U pravu si sad sam video_Onda samo zadnji nek skine i ručno flesanje,10min posla.
 
Hvala svima, skinuo sam full rom i flesovao, tako je proslo. Nije valjda da da cu uvek tako morati ubuduce?
 
Pa ota je manji i ide direktno preko poslednjeg roma ... ali da tako ćeš ako ćeš full stock :)
@mitar1982 ja sam imao istu verziju nijednom mi nije prošao ota...
 
Poslednja izmena:
Ima li neko da preporuci neku silikonsku zastiti za OPT, i gde poruciti?
 
Punjenje sa aukley punjacem od 1% do 100%.
e0092c814e2b2a49adefa582ed643923.jpg
 
Danas sam se igrao malo sa telefonom, pa uradih i an tu tu test. pokazao mi samo 57000, zasto tako malo kada vidim da je inace na OPO oko 80000?
 
Koga zanima, uzeh xiaomi tip c kabal na gear-u i radi savrseno. Cisto da imam drugi. Narucio sam i onaj njihov adapder sa micro usb, ali jos nije stigao.
 
Da li zna neko koliko mogu da mi uzmu carinici za ovaj telefon? Cuo sam negde da uz neku vrstu isporuke mogu da propuste carinu tj da ne platim carinu.. Hvala unapred!! I ako moze samo jos nesto, kakvi su vam utisci sa telefonom jer sam cuo da je bilo nekih softverskih problema sa njom... Da li je to ispeglano?
 
Odraće te, 99%.

Ja moj prodajem od srede pa na dalje jer mi stiže Nexus 6P.

Generalno softverskih bagova ima u smislu da ne radi toliko fluidno koliko AOSP, ali sigurno radi brže od Samsungovih Touchwizova. :)
 
Pa ne razumem SAD bas najbolje ako me oderu koliko to može da bude
 
Oko 30% od cene na fakturi (10% za carinu, pa na to 20% PDV).
 
Možda uzmem ja da probam tu betu, ionako telefon večeras ide na oglase pošto mi stigao Nexus 6P. :)
 
@ Zulu 92
Gde si porucio i koliko si platio?
 
Vrh Dno