Šta je novo?

Nokia G22, C32 i C22: tri dana autonomije i zamena baterije za 5 minuta

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poruke
59,489
Poena
1,385
Nokia-G22-1-scaled.jpg


Nokia G22, C32 i C22: tri dana autonomije i zamena baterije za 5 minuta​


Nakon najave da će preseliti proizvodnju u Evropu, kompanija HMD je najavila tri pristupačna Nokia G22, C32 i C22 telefona sa cenama od 109, 129 i 179 evra.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...ana-autonomije-i-zamena-baterije-za-5-minuta/
 
Bilo bi jako zanimljivo da razgovarate sa nekim iz HMD i da probate da saznate o čemu se zapravo radi kada je u pitanju njihova ponuda. Objavom svakog narednog uređaja enigma je sve veća. Limitirane mogućnosti uređaja zbog korišćenja komponenti nižeg ranga za kompletan asortiman, visoka cena, nove usluge koje se pompezno najavljuju i vrlo brzo ukidaju, ukidanje prethodno najavljene podrške i slično...
 
Nokia
Svojevremeno najpoželjnija riba u kraju. Plenila je svojim kvalitetima, izvajanim telom i voljom da izađe u susret svima. Bila je hit gde god da se pojavila. O njoj se pričalo. Stariji su je trošili, a mladi maštali o njoj. A bila je d..lja. Davala se mnogima, zapravo svakom ko je imao pare. Često je bila poklon za punoletstvo napaljenom mladiću, koji ju je besomučno trošio neznavši šta ga je snašlo. Uglavnom se vodila maksimom koliko para toliko muzike, pa je ono najbolje od sebe čuvala za one sa dubokim džepom.

Vremena su prošla, ona je ostarela i nije se uklopila u nove tokove. Na scenu su stupile razne iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola ribe, koje su je nekada ljubomorno posmatrale pateći zbog svoje nepoželjnosti. Više nije tako dobra riba. Više nije predmet pohote. Troši se i dalje, al sve ređe. Tek poneki old skul lik, koji godinama igra istu kombinaciju na lotou, i frizuru ne mijenja još od svetskog prvenstva u Koreji i Japanu, usput pokupi staru Nokiu, verujući i dalje u njenu magiju kojom ga je nekad oduševljavala.
Naravno da se šalim, jedva čekam povratak Nokie na velika vrata i da bude više zastupljena na našem tržištu!
 
Nazad
Vrh Dno