Šta je novo?

MP3 player VITO U21 ili U31?

Chokky

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2003
Poruke
186
Poena
619
Naisao sam na ova dva MP3 plejera (+FM + diktafon), po veoma povoljlnim cenama, 50-60 evra za 1GB, ali ne mogu da nadjem sajt proizvodjaca. Ako neko ima neka od ova dva modela, molim da mi ili da adresu sajta ili da mi proporuci koji od ova dva da uzmem i da mi prenese neka od svojih iskustava u vezi toga kako su se pokazali.
 
Poslednja izmena:
To je verovatno ono čudo iz PC centra, right? Sajt proizvođača naravno ne postoji, što dalje implicira da je Vito ekvivalent ostalim "made in Turkmenistan" brendovima, što još dalje implicira - nemoj kupovati to na slepo.
 
Da, to je ono iz PC Centra.....Kupio ga je moj ortak, meni se mnogo dopao, sve ima a i cena je veoma povoljna. Sto se tice samog uredjaja, sve lepo radi, osim sto mu sistemski sat stalno zuri (baterija je potuno nova, pa je cak i menjana za drugu novu, ali i dalje zuri isto)!!!! Ode i po 3 sata unapred za jedan dan. Sat mu inace sluzi, koliko sam provalio, samo da zabelezi datum i vreme kad nesto snimas preko mikrofona ili FM-a. Da li je to kvar koji zasluzuje reklamaciju?
 
Vredi pokušati, mada čisto sumnjam da će gospoda biti spremna na zamenu ili neko refundiranje.

A i bojim se da to "zurenje" neće biti jedina anomalija koju ćeš sresti.
 
Zasto tako mislis? Jel si imao iskustva sa tim plejerom ili generalno sa no-name uredjajima? Do sada (skoro dve nedelje) sam primetio to zurenje sata kao jedinu manu. A posto je jeftiniji skoro 20 evra od identicnog ali poznatijeg plejera, isplati mi se ta mana...:)
 
Nije to no-name, to je have-a-name-of-no-use. :)

Nisam imao lična iskustva sa sumnjivim brendovima iz prostog razloga što ih nikad nisam kupovao, niti ću. Ali zato sam, što čuo, što video, raznorazna loša iskustva od raznoraznih ljudi koji su isto želeli malo 'leba preko pogače. :) Anyway, mnogo sreće u daljem radu s tim vitom, trebaće ti. ;)
 
Ja sam imao losa iskustva i sa raznim artiklima poznatih proizvodjaca, tako da generalno treba svima srece pri kupovini..:)
 
Nazad
Vrh Dno