Šta je novo?

MK802 - mini android računar

Ovaj nema LAN vezu cini mi se ali ima standarni wifi.
 
Zavuces ga iz tv-a i uzmes neku wifi tastaturu sa touchpadom. Filmove vuces sa lokalne mreze preko wifi. Ako bas mora da prikljucujes usb stick, onda kupi neki usb hub pa izvuci jedan usb kablic za te svrhe.

Npr ovo:
http://www.emmi.rs/tastature-crne-srebrne-u-boji-tastatura-usb-us-logitech-k400-wireless-touch.11.html?productId=19153
 
Poslednja izmena:
Ma neke stvari se bespotrebno minimiziraju. Zadovoljan sam svojim modelom koji je malo veći od paklice cigareta. Plus je crvene boje što mi se uklapa u dekor dnevne sobe (sivo/crvena), a na dohvat mi je ruke da mogu da bocnem šta hoćuu njega (SD card, USB stick, eksterni hard).
 
Da li ti uredjaji mogu da guraju 1080 preko wifi?
 
ja imam Android box,ali ne stick...nego,onako velicine rutera....Os je 4.0.4....i testirao sam par klipova....i na slikicama se vidi sta ide....a da je bar malo zahtevno...i sve to preko wifi...(slike sa XBMC)....ali sam pustao u njegovom Integrisanom playeru...e sad...ne znam da li je kod svakog tako....moj je ovaj sa linka...
http://dx.com/p/x2-android-4-0-netw...71?rt=1&p=2&m=3&r=2&k=1&t=1&s=145311&u=147971
2i78tux.png

25rcfac.png
 
Ovaj je dosta jaci po performansama, vise rama, jaci cpu itd...
 
Kul, šta ima od kanala 6pack na tom tvom?
 
ako mislis na Tv kanale....to ne jurim na Androidu,jer imam Sat TV sa Card Sharingom,pa tamo gledam skoro pa sve:)...onde vise volim Net servise..Revision3...YT...Engadget..Cnet...Vimeo...SopCast...uglavnom sve sto je vezano za Net...
 
Nikako da skapiram , jel ovo chudo gura BD ISO , full blu rays i 3 D Blurays ? Na specifikacijam pise na netu da moze, da li je ko probao u praksi ?

Thanks .
 
iskreno ,nemam ni jedan fajl sa tim formatima....za sada ne mogu da ti potvrdim....:)
 
Ja vec par dana testiram Bluberry TvCat, multimedia sljaka fino, zakljucak je da ipak treba dual core. Hdd externi prepoznat bez problema, bezicni logitech mis, jedino roccat kova plus nije hteo da se inicijalizuje.
 
Yup, to je ta sprava. ARM V7 1GHz i mali400 GPU. Valjda ce i do nas doci dual core modeli, single je ipak slab. Za movies je ok, ali za kompletan uzitak, pretpostavljam bar dul core.
 
Poslednja izmena:
Biće fino ako ih budu davali na nekoj akciji, sa nekim jeftinim TV-om. Tipa TV 20-25k i dobiješ ovo govance na poklon.
 
trebalo bi i PoV da dođe sa dual core i bežičnom tastaturom sa touchpad-om ali nabavna cena je 9000+pdv pa se uvoznik predomišlja izgleda
 
Preskup je taj Blueberry s obzirom da je zastareo model. Za te pare mora da ide dual core i da progutas razliku u ceni u odnosu na narucivanje preko interneta jer imas garanciju uvoznika, a ovako bez previse razmisljanja ne vredi ni blizu tih 8k.
 
Kod nas su se pojavili u prodaji Measy proizvodi. www.measy.com.cn Meni deluju OK a i reviewi na internetu ne kazuju ništa loše, ne znam samo cene.
 
Cuvajte pare uskoro kod nas dolazi Droid Monster.
 

Prilozi

  • slika android tv_resize.jpg
    slika android tv_resize.jpg
    427 KB · Pregleda: 236
  • Uputstvo.JPG
    Uputstvo.JPG
    444.4 KB · Pregleda: 211
  • rsz_dsc01000.jpg
    rsz_dsc01000.jpg
    310.4 KB · Pregleda: 244
  • rsz_dsc01197.jpg
    rsz_dsc01197.jpg
    248.1 KB · Pregleda: 253
Poslednja izmena:
da li neko zna,koja je ovo tema....ili je fabricki....
3507z2q.png
 
Ista takva tema je fabricki stavljena i na Droid Monster Dual core 1.6.
 
Kada se ocekuje ovaj Droid Monster ?
 
Droid monster najverovatnije januar 2013.Fabrika je dobila jedan pogresan deo i tu se izgubilo vreme na cekanje ispravnog dela.
 
Ja vec par dana testiram Bluberry TvCat, multimedia sljaka fino, zakljucak je da ipak treba dual core. Hdd externi prepoznat bez problema, bezicni logitech mis, jedino roccat kova plus nije hteo da se inicijalizuje.
Interesuje me da li si imao iskustva sa bežičnom tastaturom (blutut)? Ja se evo patim par dana da nateram moju "plavu mačku"da se upari sa mini usb blutut -a ,ali neće pa neće(valjda zato što još nije februar:D).Preko wi-fi tastaure ide bez problema.Čitao sam na nekim forumima da navodno u kernelu androida nije data podrška za blutut uređaje,čak sam i skidao neke "proverene aplikacije" koje bi trebale to da reše,ali ništa.Istu tastaturu (to je ona kineska mini RII tastatura sa tačpedom)bez problema konektujem na win XP i 7,čak i na mobilni android telefon(ali on ima svoj blutut ugrađen).Inače zadovoljan sam kako radi mini pc ,filmovi,surf(možda malo sporije otvara stranice ali...)sve u svemu, za te pare u ovom trenutku sasvim solidan izbor.Slažem se sa prethodnim konstatacijama da postoje mnogo jači uređaji iz Kine koji su još jeftiniji i bolji ,ali je kod nas potrebno dosta "gimnastike" da se do njih dođe.
 
Na KP su cene MK802 uređaja pale na neverovatnih 45EU (Novi). Definitivno Must Buy za sve ljude koji nemaju smart televizore. Ja sam jedna polovan naručio za 30EU (par meseci star). Isto na KP.
 
jeste,pala cena..ali dosta tih modela ima problem sa gubljenjem wifi konekcije,cak i kad je router daleko nekih 5-10 m...a Lan-a nema....samo iz tog razloga,sam se odlucio za nesto veci Android Tv Box,koji ima i Lan....mada i kod mene moj radi na wifi,i nema gubljenja signala(Lan mi je uvek sigurica:))
nadam se da ce ovi noviji DulaCore modeli,biti stabilniji i sigurniji kad je u pitanju wifi povezivanje...
u svakom slucaju....odlicna igrackica,koja pruza more mogucnosti....(imam na Tv Youtube,nisam ga nikad pokrenuo,brze mi sve i lakse sa Android box-m)
mozda bi bilo zanimljivo da se proba,da li bi na tim stikovima radio Usb Lan adapter,mnogima bi zavrsilo posao....ako neko ima mogucnosti,da proba ,neka javi....
izgleda da ima podrsku za Usb Lan adapter...
http://www.youtube.com/watch?v=QrJ_X82bRoA
 
Poslednja izmena:
Ja u stanu imam model sa LAN priključkom, 2 puna USB, HDMI, klasičan činč i Full SD reader. Doduše - meni je povezan preko WiFi-a na mrežu i nemam problema.
 
Nazad
Vrh Dno