ja sam (ne)ponosni vlasnik tkl g915. krastavac to sam kupio u periodu kada nista nisam znao o tastaturama i trebalo mi je nesto low profile, i da klikce, jer sam video to kod kolege. Tada sam pre toga imao neku low profile membransku sta vec, tako da je skok sa toga na ovo bio poprilicno wow efekat. E onda enter dugme koje zveci, pa space isto, pa sam to morao da podmazujem lepim trake na dugacke stabilizatore itd. itd.. pa se neki taster iskrivio , pa dugme koje nema funkciju, pa logi softver koji nije ni za penis, pa preteski switchevi (ne znam koji je oem, moze da se nadje na netu naravno, ali mnogo velika sila aktivacije) , JEDINO ALI JEDINO, sto je konekcije besprekorna, i to je JEDINO sto krasi logijeve tast. Imao sam i onu mx, sto je totalno isto ko ova novija S verzija, i sluzila je jedno 4 godina, mozda 5, dok nije otislo par tastera, jednostavno riknuli. Baterija je jos drzala dobro itd.... Sada samo keychron... razer poneki ako izadje dobar, na akciji sam ugrabio huntsman mini i to sluzi vec par godina bez problema za gaming ali i za multimedije, synapse jeste malo smaracina i ne moze da se mapira sve kao kod keychrona ali kvalitetna tast. Naravno nikada vise ne bih dao 30 k za tastaturu pogotovo logi, ili razer. PRECENJENO