Pa ukoliko ćeš držati otvorena vrata na plakaru za vreme sušenja, onda će moći.da li sme da se stavi masina za susenje vesa sa toplotnom pumpom u plakar, zbog toplote?i ako sme koliko prostora treba da joj se ostavi?
a ako ne bi drzao onda nije bas pametna opcija predpostavljam?jel ist vazi i za masine koje nisu sa toplotnom pumpom ili njih da ne razmatram?hvala na odgovoru.Pa ukoliko ćeš držati otvorena vrata na plakaru za vreme sušenja, onda će moći.
Sa strane je dovoljan razmak po 2-3cm, a pozadi 5-6cm.
jel klasicnu kao npr BEKO DS 8139?Ja imam klasičnu sušaru koju sam zatvorio sa 3 strane, slobodna prednja i zadnja za cirkulaciju vazduha. Podigne temperaturu u kupatilu, kondeza nema, imam prozor.
ma ne brinem ja za struju, nego bez TP sam imao susilicu u kupatilu i ona je ozbiljno grejala prostoriju, sad kad je stavljan u plakar( nesto mi ruzno da u hodniku stoji masina i da je otvorena sa prednje stran, posto u kupatilu prostora nemam, tehnoloska stvar) brinem dal ce plakar da strada ipak sad radim po meri ugradni, nesto mi se ne bacaju pare, a masina sa TP manje greje, nema niko da da pravu informaciju kad pitam u prodaji.ma zezam se, hoce covek da je zatvori skroz sa svih strana. ako uzme obicnu trosice isto struje i zatvorena i otvorena. ako uzme sa toplotnom pumpom trosice manje struje ako je zatvori, u poredjenju sa otvorenom, jer ce vazduh koji je dostupan izmenjivacu da bude topliji.
ne znam odakle ideja uopste da se masina zatvori skroz? u uputstvu proizvodjaca mora da stoji da li to sme da se radi ili ne....
Ovo, u prvom slučaju ćeš samo bespotrebno trošiti struju i dodatno "trošiti" i veš i mašinu.dodajem vodu u posudu od susare pre susenja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari