Šta je novo?

Lucid Virtu ...ima li smisla

MilosZ

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.10.2011
Poruke
211
Poena
169
Imam Z77 MPower plocu, i instalirao sam Lucid Virtu MVP za moj i5-2500k, medjutim, nikakav rast u performansama ne vidim , a ukljucene su mi obe opcije...
Sa druge strane, Virtu ne mogu da instaliram, vec samo MVP. Da li imam realne potrebe sa ovim Lucid Virtu MVP ili ne ... i da li imate neke predloge za podesavanja.

Hvala unapred.
 
Poslednja izmena:
Ja sam sa HD4000 u nekim igrama vidjao solidan boost. Dobijao sam i po 8-9 frejmova sto i nije malo. Ali nisam neki gamer pa me mrzi sve to da testiram i ne znam tacno kojim igrama to skodi a kojima ne.
 
jel si instalirao lucid virtu i virtu mvp, ili samo virtu mvp ?
 
Nema potrebe da instaliraš i jedno i drugo. Ono što tebe interesuje je MVP.
Lucid virtu ne može da ti poboljša performanse, nije u tom pravcu pravljen. Lucid virtu, u zavisnosti od zahtevnosti aplikacije koju koristiš odlučuje da li će koristiti iGPU ili pci-ex, a sve u smislu štednje energije.

@ MilosZ

Na drugoj temi koju si pokrenuo sam ti ostavio link koji može sve da ti objasni vezano za virtu i virtu mvp. Ako ti više znači iskustvo, provereno u praksi, pitaj. I ja imam instaliran mvp, procesor i5-3570k sa intel HD4000 i trenutno gtx 460. Sve radi ok, i u igrama i u sintetičkim testovima se vidi poboljšanje. Nije nešto svemirski ali od 5-10%.
 
Nazad
Vrh Dno