Šta je novo?

LPT port addon za plocu?

rmb

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2003
Poruke
115
Poena
619
Treba mi LPT port dodatak za moju asus M2N-e plocu.. fabricki nije prisutna al ima konektor na ploci. E sad dal neko zna gde ovo da nadjem ili ako toga nema, gde da nadjem pci karticu sa LPT portom?
 
Hvala na odgovoru al nazalost tesko cu to da nadjem .. Probacu nesto da zbudzim od flopi konektora posto je pin kompatabilan sa onima na ploci i u kombinaciji sa starim LPT kabelom. Pitanje ostaje isto ... ako neko zna u kojoj radnji da nadjem LPT konektor za ugradnju na plocu. POz
 
Eo i slika da ljudi bolje razumeju o cemu je rec
DB25F-IDC26_big.jpg
 
Add-on zaista ne znam gde ćeš naći, probaj malo da potražiš po Googleu sa dodatkom "site:yu" (bez navodnika naravno) (pretpostavljam da si već gledao na PC Berzi i sl.)
Ali mogu ti reći da sam ja pre par meseci kupio PCI karticu Digitus sa 2x RS-232 i 1 LPT portom u LOGO-u za nekih 1500 dinara i to odlično radi, tako da kao krajnja alternativa to ti uvek ostaje ako imaš slobodan PCI slot i slobodnih 20€ (možda imaju i taj add-on mada ne verujem).
Ono što možeš takođe da uradiš je da zaređaš po firmama koje prodaju računare, njihovi serviseri često imaju svakojakog otpada i ostataka od starih konfiguracija, ako neko ima ovaj kablić koji ti treba velika je šansa da će ti pokloniti.

Sad sam video da si iz Novog Sada, a Logo je u Beogradu, ne znam koliko ti je onda ova informacija korisna...
(pogledaj na njihom sajtu, imaju razne džidža-bidže, možda naletiš i na kablić: www.logo.co.yu)
 
Poslednja izmena:
Tnx. Uzeh u jednoj radnji u NS-u pci karticu sa 2xserial 1xparallel i to izgleda imali tu zadnju na lageru
:) Poz
 
Nazad
Vrh Dno