Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ee hvala puno ai bas puno.Samo jos jedno pitanje kakve su mi posljedice ili opasnosti sto drzim kupljen ltc na btce znaci bez ovog prebacivanja sto si mi sada objasnio.Pitam zbog berze koja stalno ide gore dole pa se stalno moze kupovati i prodavati i tako zaraditi koji ltc.
 
Ukljuci 2 step autentifikaciju na BTC-e i bez brige
 
Ukljuci 2 step autentifikaciju na BTC-e i bez brige

Aha, to su mnogi mislili. :D

Sami će da se jave ako žele ali novčiće, kao i novac ne čuvajte na menjačniama i pool-ovima (iz više razloga, kao što ti kažeš :p).

Pre svega, nije bezbedno kao što se misli da jeste. Drugo, pitanje je vremena kada će nekoj menjačnici sredstva biti zaplenjna (oduzeta, i tome sl.) ili kada će vlasnik da "zapali" na neko egzotično ostrvo.

Nekoliko primera u proteklih godinu dana ste imali vezano za ovo (zaplena, "hakovanje" pool-ova, gašenje servisa, ...).
 
Ako je tako vreme je da i ja predjem na taj wallet . Dajte mi uput gde da skinem to njesra i kako to funkcionise :p
 
Zahvaljujem na brzom odgovoru btw ovo ce da se sync godinu dana :D
 
Neće, samo ćeš da istorrentuješ 2,5 GB.
 
ODJEDNOM je neko pustio u pogon nesto sto generise cca 15.000 MH/s... Ukupna snaga mreze se uvecala za jednu 1/3 u jednom danu, thats all im saying

A jel to samo znaci da se gomila noobova , poput mene :D, ukljucila u majnovanje ili je u pitanju nesto mnogo gadnije, neki asici hmmm?
 
Meni su i pored autentifikacije maznuli coine sa btc-e. A pored toga setite se samo koliko je ljudi kukalo na notroll i ko zna koliko jos pool-ova i berzi koje su zapalile ljude. A nekako mi se cini da je sada glavna fora zatvoriti pool. Zato u onaj rabbit nemam ni gram poverenja, kao da je pravljen da pobegne, da odskakuce s nasim coinima. Ako se nagomila nesto coina, wallet je najsigurnija varijanta.
 
Cao drugari, pratim vec duze vreme ovu temu, i pored svih informacija i znanja bih se upustio u mining litecoin jer sam odkazao naruceni asic za bitcoin jer mislim da je suludo cekati jos 2-3 meseca da stigne, pa u medju vremenu bih se igrao sa ltc-om. Uzeo bih par 7990 kartica, ali ih nigde ne mogu naci, dali mi neko moze pomoci u vezi toga, monitor.rs ih nema vise, kod gigatrona ih isto nemaju.
 
Znali li neko zasto ovaj LTC wallet sto sam skinuo radi sync ceo dan i cpu na laptopu lepo uposli na 50% T9300
 
Znali li neko zasto ovaj LTC wallet sto sam skinuo radi sync ceo dan i cpu na laptopu lepo uposli na 50% T9300

pa zato što skidaš kompletnu bazu sa svim transakcijama.

SSD + RAM bi tu pomogao.
 
Nema nigde 7 serije, ja zvao danas sve i jedino sam nasao u winwinu ovu

Ja imam njegovog brata iz 7950 serije i nije losa karta, prosecna... cudi me da je svi zaobilaze mada nisam se nesto interesovao za ove nove kartice
 
ako je neko zainteresovan za kupovinu ltc-a nek mi se javi na PM (prednost NS)

jos uvek je aktuelno tako da slobodno saljite ponude, inace za prodaju ostalo jos 40 LTC-a (prednost ko bi uzeo sve novcice)
 
Nesicu kako kad prodas dolare, transferujes iste tom nekom?
 
Btc-e.com ima mogucnost generisanja USD KOD-a.
 
Koji kurs racunate (prema dinaru/evru), da li BTC-e naplacuje nesto prilikom depozita tih code-ova (i da li su odmah dostupni ili se ceka x dana kao za wire) i da li je potrebna neka verifikacija pre primanja istih ili?

btw. ovo je vise za ovu temu
 
da, transferujem ih nekom, racunam gornji kurs, kodovi se odmah dodaju na racun nema nikakvih provizija ni cekanja, nije potrebna nikakva verifikacija
 
^
Plus sto mozete da kupite btc i da prodate na bitstampu za vecu cenu.
 
Ok hvala onda cu skinuti na drugom racunaru sa vise memorije i ssd-om ;)

Nece brze da ti skine blokchain na jacem racunaru sigurno, Stvar je u protoku koji imaju serveri koji ti salju podatke, trenutno za lct treba 3gb podataka, za btc je sigurno preko 10 nikad nisam zavrsio sync. A da smara procesor smara posebno ako je slabiji.Mada za lct bi za dan trebalo da zavri sync. Neko je rekao da moze da se skine preko torenta brze ali nisam probao.
 
Nazad
Vrh Dno