Šta je novo?

LG Nexus 5

Radilo je ako misliš na rezultate Google now upita?

Pa sa tim problemom koji si javio bukvalno ne mozes da koristis mob..malo po malo i sve apk ima da ti pucaju. Da li uopste mozes da instaliras neku apk sa play stora ?
Mogu. Nemam problema sa instaliranjem bilo cega niti sa cuvanjem slika osim kad hocu screenshot da uradim. Samo tad mi javi tu gresku. Dakle normalno koristim kameru za slikanje i snimanje video klipova.

Prosto mi je nevjerovatno koliko brzo radi fluidno, po ovome videu bi rekao da su dostigli fluidnost jednog Ajfona. i Mnogo je lijepo odradjeno, animacije su super, velika promjena na bolje. Jedva cekam OTA vise :)

Da. Nikada veci skok u dizajnu.meni je novi izgled prelep iako ima dosta sarenisa,pogotovu u dialer apk.Svaka cast za google sto se toga tice.

Moraš da pitaš what's the weather like in "naziv mesta".
Ne radi glasovni izlaz ako je u podešavanjima za Google Now" stavljen još neki jezik osim engleskog,

Ma nisam nista cackao, meni ne radi e sad da li mi nesto dodatno treba da bi mi odg stvarno nzm, on sve razume ali nema glasa...

Mozda ti je volume na minimum :-D

Izasao ElementalX 2.00 test kernel za L, kazu da je dobar sad sam ga stavio pa cemo videti...

Kasno,ja sam se zbog baterije vec vratio na slim :)

Nego kog datuma se ocekuje finalna verzija za n5 ?

Ja sam stavio multi rom tako da imam slim i dalje :)

Kad god izađe samo da srede battery drain, žale se na XDA da im pojede bateriju, pitanje je da li će to stići srediti do izlaska koji je uskoro ili će to krpati dodatnim apdejtima. Mada istini za volju neki kažu da im baterija drži kao na KitKat, ali mislim da su takvi u manjini.

Ja verujem da to i jeste sređeno... Ovaj dev preview je ko zna koja verzija, sigurno nije snapshot trenutnog stanja

Baterija je jeza. Ali sto kaze vojkan,nada poslednja mre ;)

Da li ce google pustiti L na n5 pre nego sto posalju prve primerke n6 na adresu kupcima. To je glavno pitanje

Poslednja izmena:
Čisto sumljam da će pustiti ranije

Takodje sumljam da cr pustiti raneje,tj pre pojave N6.....
Mislim da ce baterija biti ispolirana,kao sto kaze Vojkan ko zna koja je ovo verzija.....

Pa majku mu jedan od glavnih aduta sudeci po marketingu im je poboljsanje baterije, nisu valjda ludi sami sebi da pucaju u nogu. :trust:

Skinuo sam Asphalt 8, i igrica koja zauzima 1+ GB, nece da se pokrene, izbacuje me prilikom pokretanja stalno, dešava li se još nekome isto?

Dobar ovaj L, ali cekam finalnu verziju zbog baterije.

Meni se to isto dešava na Monster Legendu...Treba tu još peglanja

Nazad
Vrh Dno