Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Ako ćemo tako detaljno, ni Pink Fashion nema EPG.

Ne radi ni kanal TLC Balkans.
 
Ja na dva tv-a imam njihovu ca-karticu a na jedan tv je povezan njihov stb box posto na tom trecem nemam dvb c tjuner. Na ova dva tv-a koji imaju ca-karticu na kanale kao sto su pinkovi filmski arene ili sport klub imam epg ali na discovery nacionalna geografija fox tv 1000 nemam epg. A na tv koji je povezan na njihov stb uredjaj na svim kanalima je aktivan epg. Sad ne verujem da je do tv-a da na nekim kanalima ima epg a na nekim nema. Da je do tv-a ili bi imao na svim kanalima epg ili ne bi imao ni na jedan kanal.
 
Kartica je CI a ne CA. CI (common interface)
 
I modul je CI kao i kartica.;)
 
Ne bih to radio, a vi kako hoćete... Verovatno ima neki razlog što se rade ažuriranja.
Pozdrav

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Da postoji razlog ažuriranje bi možda radilo. Kod mene ne radi, samo 5 minuta ne mogu da gledam ništa dok ne završi taj proces (koji ne funkcioniše).
 
Imam problemčić na stb "kopernikus", lista kanala i meni su u nekoj sivo-beloj kombinaciji i prilično je loše vidljivo, pokušao sam u meniju, ali izgleda da nemaju opciju promene pozadine, ima li resenja...
Na drugom, "powerbox", pozadina je crna, puno bolje izleda, lepo i čitljivo.
 
Od juče popodne u Svrljigu ne rade frek. 674 i 666 (Arena Sport 1-5). Nema nikakvog obaveštenja na info kanalu. Ne znam šta se dešava. :mad:
 
Poslednja izmena:
Arene 1-5 iz istog smo mesta.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
 
Razmisljam da pozovem za digitalizaciju. Sta je bolje uzeti set top box ili cl modul?
 
Razmisljam da pozovem za digitalizaciju. Sta je bolje uzeti set top box ili cl modul?

Ja na dva tv-a imam ci modul a na jedan set box na set box-u imam skoro na svaki kanal epg a preko ci modula nemam bas na svaki. Razlike u kvalitetu skoro i da ne primecujem sve je stvar izbora da li nekom smetaju dva daljinska upravljaca barem ja imam takvo misljenje
 
Internet je ovih dana bas los, ne prebacuje 1mbps
6c98dbe9b7b5a2a0252f949d9524bc51.jpg


Inviato dal mio Lenovo P2a42 utilizzando Tapatalk
 
Pa jesi li zvao,žalio se ili samo ovde okačio spedtest?
 
Nisam zvao, evo sada je u redu. Samo sam okacio da se vidi da kome treba konstantan internet, a hoce da predju na kopernikus, to ne urade, jer nije stalno ona brzina koju placas.
47c212ec7ed79c543fb3a69ccfbfd6cf.jpg


Inviato dal mio Lenovo P2a42 utilizzando Tapatalk
 
To možda kod tebe,a ako je tako znači da postoji problem u kablovima,razvodnim kutijama,pojačivačima(kod njih) ili u instalaciji kod tebe.
Ti problemi svakako mogu da se reše ako ima malo volje i znanja...
 
Prvo ih zovi da srede ako ima negde problem. Pa onda ako te zavlace uporno moze se reci da nije ok.ZAvisi od mnogo toga... Moze biti do tvoje instalacije, moze biti na banderi nesto, moze biti los kabl u celoj ulici ili nesto trece.

Evo mogu i ja okaciti moje rezultate, i reci ko hoce kopernikus net nek uzme, radi super i konstantno.. :D


photo upload
 
Pozdrav ljudi. Izvinjavam se ako je bilo pitanje ranije ali me zaista mrzi da listam 500+ strana unazad trazeci odgovor.

Naime, kakva su vam iskustva sa prekidom ugovora sa Kopernikusom usled promene ugovornih stavki sa njihove strane? Konkretno moj slucaj: potpisao sam net i TV za 1500 dinara pre nekih godinu i po dana. Nakon 2-3 meseca oni povecaju na 1900 dinara isti paket. Ja onda pozovem da pitam o cemu se radi, iz call centra mi kazu da ja mogu da raskinem ugovor i da nemam prakticno ugovornu obavezu s obziron na to da je doslo do promene ugovornih stavki sa njihove strane.

Juce odem do poslovnice i kazu mi da ne mogu da prekinem ugovor O.O da moram da ispostujem ugovor jos 3 meseca. Call centar naravno nema sanse da se dobije.

Jel neko prosao kroz ovo?
 
Mogao si da raskineš bez penala ugovor u roku od 30 dana od dana promene cene/poskupljenja ugovorene usluge.
Onog trenutka kad si platio prvi račun nakon poskupljenja, automatski si se složio sa promenom cene, i nemaš pravo na raskid ugovorne obaveze do isteka iste, osim ako ne platiš preostale pretplate.
 
Kako da složim kanale, tv je Jvc 55 4k ako je bitno, želim da ih složim po redosledu tipa rts 1,2 3hd itd..
 
Probaj neku drugu zemlju

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
 
Nazad
Vrh Dno