Šta je novo?

Koje programe koristite za multimediju pod Linuxom?

Ја бих замолио модератора или покретача теме да наслов промени у "Koje programe koristite za multimediju u Linux, BSD i ostali *nix derivatima?" да одговори не иду толико далеко од питања.
Хвала.
 
Onda bi naslov bio ovakav:

Linux, BSD i ostali *nix derivati - Koje programe koristite za multimediju u Linux, BSD i ostali *nix derivatima:wall:

I rogobatno i nepotrebno, zar ne
 
Ниси баш схватио поенту, пошто многи не повезују део форума где је тема и сам наслов теме и не виде о чему се ради, предлог је да се у самом наслову дода део који објашњава иначе ће сутра да се појаве одговори са ауторадиокасетофонима и мултимедијалним плејерима а и о мини линијама. ;) Зато сам монтирао име, тему, име ... можда помогне.
 
Поента је што они који овде пишу набијају број порука, уопште их не интересује то што је ово тема о линуксу. Битни су потписи ко има какву машину у стилу чији је већи.
Не треба мењати наслов теме него они који пишу требају да укључе мозак и схвате да се ради о линуксу а не о виндовсу.:wall:
 
Ниси баш схватио поенту,

Hoće li baš biti tako? Ili ti se pre nije dopao odgovor da je predlog je ideja loša jer su informacije i više nego redudantne


... пошто многи не повезују део форума где је тема и сам наслов теме и не виде о чему се ради,..
Takvima onda ni piktogrami nebi pomogli dakle ponovo je odgovor da ti je ideja loša


... иначе ће сутра да се појаве одговори са ауторадиокасетофонима и мултимедијалним плејерима а и о мини линијама. ;) Зато сам монтирао име, тему, име ... можда помогне.

Vođen tom (pogrešnom logikom) onda bi trebalo da ispod svake teme piše ovde smeš da kažeš to i to a ovde ne smeš

... Зато сам монтирао име, тему, име ... можда помогне.

Neće pomoći jer je reč o bezobrazluku u većini slučajeva i po nekom prividu. Npr. postoji poseban deo foruma o kupovini tj. šta da kupim od laptopova i mnogi konstantno to pitanje postavljaju u delu o laptopovima iako je deo o kupovini savetima i slično poseban deo foruma.
Naravno ovde ostaje pitanje da je forunm idealno raspoređen (a po mom mišljenju nije jer krši neke od osnovnih metodoloških pretpostavki jer podelu razvrstavanje vrši prema različitim principima pa se dešava da određen topic može da bude bez ikakvih problema na dva a često i više mesta)
Naravno tu je i problem popustale administracije jer su se ranije za jako problematičnu odluku da li postovati ovde ili onde dobijali kazneni poeni a u pitanj usu bile nijanse

..
Не треба мењати наслов теме него они који пишу требају да укључе мозак и схвате да се ради о линуксу а не о виндовсу.:wall:

+1
 
Poslednja izmena:
Значи да ипак ниси схватио поенту мог предлога. ;) Име теме је сада промењено у блажи облик онога што сам "предложио" али ако у форуму Linux, BSD i ostali *nix derivati у имену теме мора да буде Koje programe koristite za multimediju pod Linuxom? ово последње наглашено, онда нешто није у реду. Ајде један да погреши па да неко то примети али да се то понавља ... онда је потребан саркастичан предлог да се теме до детаља описују. А опет није сигурно да неће још неко да пријави пар windows плејера. Ваљда ће ових неколико офтопик порука да нешто значе онима који касније буду наводили своје плејере и остало.
Што се тиче тога да пише шта смеш а шта не смеш ... немам ја ништа против да неко у теми ... рецимо који програм за обраду слике највише користите ... напише WinAmp, али је онда можда и потребно тако нешто. Или бар будан модератор који не мора да даје казнене поене али може да обрише.
 
Izvnjavam se svima za post napravljen pre nekoliko dana nisam ni video u kom delu foruma se nalazi tema pa me je zato i pitanje zbunilo. Ne mislim da je neophodno menjati temu samo da mi koji postujemo vise obratimo paznje.
 
Poslednja izmena:
Није због тебе овај додатак, ако сам добро избројао има бар 5-6 windows одговора а један повлачи други па је добро да се на време пресече. :) Небитно, боље да видимо нове предлоге.
 
Xbmc pokriva sve, muziku, slike i video. Na HTPC mašini je skroz dovoljan
 
Gwenview/Digikam za slike

VLC/SMPlayer za audio/video
 
Da ne otvaram novu temu sta koristie za gledanje online tv-a i slicnih sadrzaja koji koriste flash payer?
 
Great Little Radio Player
VLC
 
Poslednja izmena:
Vec smo pomenuli XBMC....a ima I program Boxee(skoro je ceo projekat otkupio Samsung),ali I dalje moze da se nadje po netu...odlicno radi na Ubuntu,na slabijim kantama...
Prepun je online servisa...odlicno radi sa deljenim folderima u mrezi,takodje I sa dnla.....jako lepo izgleda...
Ako nekome treba imam verziju za Ubuntu(deb file)...
Da dodam da I za njega ima uradjen poznati plugin Navi-X....
 
Poslednja izmena:
za muziku sam navikao na Clementine na Mac-u pa i dalje to koristim na Ubuntu,a sto se tiče videa...baš sam razmišljao šta da koristim pa sam tu čitao za xbmc...već sam i zaboravio...nekada davno sam imao na xbox-u. Sad testiram i mogu vam reći da mi se sviđa...stvarno ima svašta.
 
Nazad
Vrh Dno