Šta je novo?

Koja AM2 ploca- Asus, Gygabite, Biostar

Serbianboss

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2005
Poruke
1,866
Poena
360
Pozdrav svima,

koju plocu bi preporucili do 60 eura za Am2 platformu?
Medjutim dvoumim se izmedju sledecih modela:

1 gygabite GA-M56F-S3

2. biostar TF560 A2+

3. ili neki asus u rangu do 60 eura.

Nije bitan overklok i limit je do 60 eura.
 
Sta pricas spectator? Ljudi su odgovorili da gigabyte i nije bas najbolje resenje i da se uzme neka druga ploca. Nekome je i na defaultu pravila zezanja a nekome nije. Sve zavisi i od primerka a necu da mi zapadne losiji primerak. Ne kazem da je gigabyte losa marka ali ipak sam se odlucio za Asus M3A plocu. Asus imam godinama i nikada nije pravila probleme u radu.

Svako ima drugacije iskustvo...ja npr. imam lose iskustvo sa asus-om :( a odlicno sa MSI :D , kao i sa trenutnim Biostar-om :)
 
Ne kazem da je gigabyte losa marka ali ipak sam se odlucio za Asus M3A plocu. Asus imam godinama i nikada nije pravila probleme u radu.

ne znam za druge proizvodjace, ali M3A zobidji u velikom krugu. to je nedovrsena ploca. evo sada sam stavio scsi scanner i...
restart
F1 stavi bios na default (???)
F2 udji u njega, pa izadji, pa ti se digne sistem.
ako ces bilo sta da gurash u tu plocu, u pci, zaobidji je.
 
Posto si uzeo plocu interesuje me jesi li zadovoljan sa njom? Kako se pokazala u OC? I ja sam u fazi kupovanja nove ploce pa ne mogu da se odlucim koju da uzmem. A sto je najgore ogranicen sam na ASUS i MSI.
 
Sem kritika na OC predispozicije,koje si ti naveo kao irelevantne, ovde nisam video ništa drugo što se navodi kao potencijalan ili realan problem.
Uopšte ne insistiram na tezi da ova ploča pretstavlja najbolju kupovinu u kategoriji do 60€,to što bi ona predstavljala moj izbor i preporuku jednostavno uopšte i nije relevantno.Ko kupuje taj i bira.
Šta god odlučiš da kupiš izbor je tvoj i nadam se da ćeš biti zadovoljan.:wave:
jos jedan glas za t-seriju biostara, ali cinjenica je da na default clocku ploca mora biti bas losa da bi pravila probleme a GA obicno nije od takvih. problem nastaje ako ipak pozelis da ubrzas sistem (tako bar ja na to gledam): bolje da moze nego da ne moze, na kraju krajeva, overklokabilnost jeste jedan od dokaza solidnosti i kvaliteta ploce.
 
overklokabilnost jeste jedan od dokaza solidnosti i kvaliteta ploce.
Rečenica bi, bar što se mene tiče, mogla glasiti identično,
Mada, lično bih naglasak nešto drugačijie postavio :
overklokabilnost jeste jedan od dokaza solidnosti i kvaliteta ploce.
Nije mi želja da oponiram još manje da otvaram polemiku, već samo primećujem da se, nevezano za bilo koju konkretnu ploču uključujući i one u prethodnim postovima navedene,uglovi iz kojih jednu istu stvar posmatramo mogu individualno donekle razlikovati.
 
Potreban savet.
dali mi neko moze predloziti koju maticnu da kupim dali MSI SAM2 PHENOM K9A2 PLATINUM AMD 790FX+SB600 2000HT 4XDDRII PCI-E CFX SATAII RAID 7.1ch fw GLAN ILI ASUS S775 P5N-T DELUXE,nVidia unapred hvala
 
Ja za sad nemam problema sa GA MA 770 DS3 plocom, sve radi stabilno.
A sto se tice OC -a time se ne bavim, sad sam narucio 6400 koji radi na 3.2 na difoltu i to ti je to ne mora da se Oc-uje.
 
Pomagajte i recite mi koju maticnu da kupim do 150 eura imam msi nx 8800gt i trenutno amd athlon 64 x2 dual cor 4800+ a planiram da kupim i amd-ov x4.Nek mi neko kaze sta bi bilo da moju graficku koja podrzava sli ubacim u maticnu koja je CrossFire i ne planiram da uzimam jos jednu graficku nebih koristio ni sli a ni CrossFire. HVALA
 
Nazad
Vrh Dno