stefan8661
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2016
- Poena
- 95
Zar Poco nije imao neki problem sa ekranom? Bleeding, tako nesto?Tu je uvek pocophone
Zar Poco nije imao neki problem sa ekranom? Bleeding, tako nesto?Tu je uvek pocophone
Da li je otvorena tema za Mi9T? Ako nije podeli još neku reč sa namaIzmedju ta 3 oj glas ide za mi9t. Mi9 je skuplji , mi8 je tu negde, ali po meni je bolji mi9t, imam mi9t i mi8.
Hvala na inf. Reci mi poredjenje kamera mi8 i mi 9t (oretpost da je na mi 8 se slabija), pogotovu u uslovima slabijeg osvetljenja?Izmedju ta 3 oj glas ide za mi9t. Mi9 je skuplji , mi8 je tu negde, ali po meni je bolji mi9t, imam mi9t i mi8.
Ok hvala, našao, zavrtelo mi se u glavi od komentara :-DIma tema, pisao sam mini review
Sent from my Redmi K20 using Tapatalk
Mislim na nema OIS. U uslovima slabijeg osvetljenja za sada slabija kamera ali verujem da će srediti...Hvala na inf. Reci mi poredjenje kamera mi8 i mi 9t (oretpost da je na mi 8 se slabija), pogotovu u uslovima slabijeg osvetljenja?
Jel mi 9t ima kao mi8 OIS?
Realme X je ok, uzeo sam ga u razmatranje ali me izađe skoro kao Mi9T sa KP koji je ipak za nijansu "jači".Zadnjih 30 postova o Xiaomi telefonima. Da li je baš neophodno da pored 20 i kusur Xiaomi tema pišete i ovde kao da se radi o kineskom manje poznatom proizvođaču?
Protiv Xiaomi-a nemam ništa protiv (svi ga u familiji koriste) ali što je mnogo mnogo je. Ipak bi ovde trebalo malo više pisati o drugim markama bez obzira mogu li se naći u Srbiji.
Uz sve to imate i podforum Šta da kupim..
A sada malo na ovu temu...
Nekada podbrend marke Oppo firma Realme izbacuje već nešto više od godinu dana samostalno svoje modele.
Od juna meseca postoji i mogućnost kupovine globalnih verzija na teritoriji EU, odnosno trenutno samo u Italiji, Španiji, Francuskoj i Vel. Britaniji. Naravno postoje servisi koji omogućavaju kupovinu modela i u drugim EU zemljama uz naknadu od nekih 10-15 Evra.
Radi se o modelima nižeg i srednjeg segmenta do 250€, gde su po specifikacijama konkurenti a često i nešto bolji od konkurencije.
Nažalost i dalje je veliki broj modela namenjen isključivo indijskom tržištu kao npr. Realme X. Međutim ako ovako nastave i to će se nadam se ubrzo promeniti.
Sent from my XT1650 using Tapatalk
O čemu bi ti da pišeš? Kojim drugim brendovima? Nije provokacija samo me zanima šta je još popularno?I ovde ubise temu ovi Šaomi fanovi,
Pa realnost je takva,da uglavnom svi ostali manje poznati brendovi imaju bubice u vidu kojekakvih bug-ova,ok je Xiaomi poprilicno ispeglan i sigurna kupovina....i onda,sasvim je logicno-zasto bi neko uzeo recimo neki Ulefone ili tako nesto slicno sa dosta losom sw podrskom,umesto Xiaomija koji sada maltene "na keca" sljaka bez problema...*mjau**mjau**mjau*,sami su se nametnuli.tema je prakticno besmislena jer se na pomen bilo kojeg telefona uvek preporuci ipak neki xiaomi..ne kazem da verovatno i jeste bolji, ali to obesmisljava temu...na glavnoj strani od 25 tema polovina je o xiaomi telefonima...a i ovde su na svakom koraku...za pocetak, xiaomi nikako ne spada u manje poznate brendove...
mozda bi imalo smisla ukoliko bi se tema prekrstila u kineski telefoni do 50 dolara, ali tu bi verovano opet bilo dodaj jos malo pa uzmi neki xiaomi...[emoji2]
Znaci, poenta je preporuciti objektivno losiji telefon za istu kolicinu novca, cak i u ovoj temi u kojoj brend nista ne znaci?tema je prakticno besmislena jer se na pomen bilo kojeg telefona uvek preporuci ipak neki xiaomi..ne kazem da verovatno i jeste bolji, ali to obesmisljava temu...na glavnoj strani od 25 tema polovina je o xiaomi telefonima...a i ovde su na svakom koraku...za pocetak, xiaomi nikako ne spada u manje poznate brendove...
mozda bi imalo smisla ukoliko bi se tema prekrstila u kineski telefoni do 50 dolara, ali tu bi verovano opet bilo dodaj jos malo pa uzmi neki xiaomi...[emoji2]
Slažem se u potpunosti. Ne kapiram ove hejtere, suzdržavao sam se da pišem, smorili smo kao temu Xiaomijem a to je realno najbolje šta može da se nađe kod nas.To sto si ti ogorcen na neki konkretan brend (sto se vrlo lako da zakljuciti), iz nepoznatih razloga jer nemas iskustva i pises napamet, treba da postane problem ljudi koji zele da dobiju objektivnu preporuku i ljudi koji zele da daju objektivnu preporuku?
Jednostavno, treba uzimati objektivno, bilo to brenda a, b ili c je apsolutno nebitno, postajes naporan sa anti-Xiaomi politikom gde je tvoj jedini (osnovani, ne racunamo tumaranje po temama i skupljanje bagova, pa naknadno neosnovano spamovanje svih ostalih tema kao da svi telefoni imaju sve bagove koje si ti skupio iz ostalih tema, kao da je to npr. Samsung gde mozes zasigurno reci da je svaki Exynos kanta koja crpi bateriju na 4g, pregreva se i ima blagi uzas od GPU dela) argument "zasto vise spamujete sa Xiaomi-jem".
Evo, i na taj "argument" ces dobiti odgovor (koji sam vec pisao na ovoj, a i mnogim drugim) da nije poenta u brendu A ili brendu B.
Cinjenice, ukratko:
-na kineskom i indijskom trzistu postoji gomila brendova koji nude dosta ulozeno dobijeno, npr: Lenovo, Asus, Oppo, Realme, Vivo, ZTE, Samsung (M serija), Motorola, Xiaomi.
-na kineskom i indijskom trzistu se svi ti telefoni odlicno prodaju.
-od svih tih telefona iskljucivo jedan brend ima odnos ulozeno/dobijeno slican kao i ostali na kineskom i indijskom trzistu.
-na trzistu gde je prosecna plata jos niza od indijske i kineske, prva stvar koja se gleda kod telefona (i bilo kakve tehnike generalno) je vrednost koja se dobija za ulozen novac.
Vrlo lako se dodje do zakljucka.
Da rezimiramo opet tvoju logiku, da bi se ispostovala "ovako formulisana tema", treba se svesno dati objektivno losa preporuka za uredjaj koji ce neko koristiti mozda i na duze staze?
Jedno opste pitanje. Imamo proizvod A i proizvod B. Proizvod A je ocigledno, objektivno, bolji proizvod. Koji je razlog nekome preporuciti proizvod B?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari