Šta je novo?

Kako poslati fax na Canon MF4140

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poruke
657
Poena
619
Ljudi, u pomoć!
Nikako mi ne polazi za rukom da pošaljem faks kada sam na liniji (telefonskoj). Znači, već sam nazvao, dobio vezu, dali su mi signal za faks ali kada pokušam da pošaljem faks, moj MF4140 se prebaci u RECEIVING režim. Kako da pošaljem faks u tom slučaju? U uputstvu (početnom i naprednom) nema ni pomena tome, a nadam se da je to standardna stvar za faksove i da je nemoguće da to ne može da se uradi.
U setovanjima postoji opcija za podešavanje akcije pri prebacivanju sa telefona na faks i sadrži samo opcije: receiving i disconnect. Drugo ništa nema za podešavanje toga.
 
Vrlo moguće da ne može. Ja imam HP 3030 i isti problem. Znači jedino da ih zoveš i da oni sa druge strane shvate da na onaj pištavi zvuk daju signal. Te mašine su pravljene za napredne zemlje koje imaju jednu liniju samo za fax ...:smoke::smoke:
 
Na žalost, upravo je takva situacija. U uputstvu, jedva vidljivim slovima, u jednom uglu piše da model 4140 nema takvu mogućnost, ali 4150 ima. A naravno, uvoznik ne prodaje taj model kod nas.:S:
 
Nazad
Vrh Dno