Šta je novo?

HTC One M9

Pa što mora... S6 i note 4 imaju iste senzore a različite objektive
 
Interesantno je to sa tim maskama i ostalim zaštitama za tel. Prvo traže da naprave telefon od aluminijuma da bi imali "premium" osećaj, a onda ga ubace u neku gumu ili plastiku, pa onda folije za ekran... Šta znam, ja sam probao da stavim tu foliju ali sam je posle 2 dana skinuo jer me nervirala. I posle 2 god. nijedna ogrebotina na ekranu na sadašnjem S4.
 
Na žalost, telefoni su dovoljno osetljivi da je posedovanje futrole, i folije praktično neophodno, barem za one koji ne planiraju da non-stop paze na telefon. A to o "premijum" osećaju i materijalima čitam samo na benchmarku, ovde gde živim, i gde posedovanje telefona ne predstavlja nikakav status se i ljudi odnose prema telefonima, kao i prema svakoj drugoj potrošnoj elektronici, i pakuju telefone u zaštite iz praktičkih razloga. Teško da nešto može da bude "premium" u made in PRC potrošačkoj elektronici...
 
^^ Ma da.. Te navlake jedino razumem ako se bavis nekim ekstremnim sportovima ili znas da ces taj dan da se oduzmes od alkohola..

Nikada lep mob ne bih stavljao u te kejsove,nema tih para.

To mi dodje kao da kupim auto i onda ga prekrivam onom ceradom stalno na parkingu da se farba ne bi ogulila.

200,300,400,500e nije nesto sto treba cuvati zivotom.
 
Poslednja izmena:
Evo moj M8 je i dalje u odličnom stanju. Jedino je staklo preko kamere pokupilo malo sitnih ogrebotina (zato je super što M9 ima safirno staklo preko kamere).
Nikada ga nisam držao u futroli, doduše nije mi ni ispadao na neku tvrdu površinu sa veće visine.
Šta znam... ako ti je već tolika frka da se telefon ne ošteti, onda lepo uzmeš Cat i ne razmišljaš :p
 
Takođe, imam M8 od aprila prošle godine i osim slova pozadi koja su otpala (kvalitet lepka je u p.m.) nema ni jedne ogrebotine. Kamera je zaštićena slickwraps zaštitom. A i S2 koji sam imao pre njega je bio savršeno očuvan nakon dve godine korišćenja tako da je to dosta do samog korisnika.
 


Da li je galaksija slučajno u drugom planu? :D
 
U nekim drugim poredjenjima zvuk sa M9 zvucnika ima malo bolji dinamiku i malo je cistiji. Sve zavisi sa kojim uredjajem se snima i kakav je kvalitet snimljenog audio fajla. Jacina zvuka je slicna. Jednostavno ti stereo zvucnici su i dalje najbolji na nekom telefonu i ima malo mesta za neki primetan napredak.
 
Poslednja izmena:
I dalje mislim da M8 malo bolje izgleda (sve sem 2 kamere). Ne svidja mi se ovaj efekat brusenog aluminijuma.
Mada ovo za M8 se odnosi na ovu boju:

htc-one-m8-0.jpg


Sto se ostalih tice vise mi se svidja M9.
 
Home dugme? Jaooo :D
 
Carski :)
 
Može da bude i za teleport očajno je
 
^^ Pa jeste.. Ali logike bez. Tu ga otkljucas i onda ganjas nav dugmice 1cm iznad :) kakav promasaj..
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno