A dali može i info za roaming cene posle 1.Jula, jer se ukida roaming za zapadni Balkan?Imamo internet, koji se obračunava po potrošnji za te zemlje. Sutra će kolege proveriti zašto nema informacije na sajtu, pa ćemo se javiti sa informacijama.
A dali može i info za roaming cene posle 1.Jula, jer se ukida roaming za zapadni Balkan?Imamo internet, koji se obračunava po potrošnji za te zemlje. Sutra će kolege proveriti zašto nema informacije na sajtu, pa ćemo se javiti sa informacijama.
Kalenić pijsca i Knez MihajlovaMožeš li nam reći koja lokacija je u pitanju?
Kalenić pijsca, Knez Mihajlova i Ustanicka
U pitanju je bug u novom sistemu, koji će uskoro biti rešen.@Globaltel Support Zdravo, sta se desava sa reciklomatom kada je upaljeno zeleno svetlo, ali ne povlaci ambalazu? Niti postojo info na displeju da je pun.
Zdravo, da jeste.Pozdrav @Globaltel Support, da li je internet u romingu idalje samo na 3G?
Nema dodatak za net ja pito, trosi se kredit i kako ona izracunala za Bosnu 1GB oko 550 din, i kaze za Albaniju i Makedoniju jeftinije nego BosnaIzvinjavam se, nisam dobro postavio pitanje. Gledao sam roaming internet dodatak, pa u spisku zona nisam pronašao dve navedene zemlje.
Da li je moguć internet roaming u dve navedene zemlje?
Reciklomat već ima dve opcije: kada otvor sija zeleno Reciklomat radi, a kada sija crveno Reciklomat je pun i u tom slučaju ma ekranu je ispisana poruka "Mašina je puna".Vezano za reciklomate : bilo bi lepo da se zna stanje reciklomata u realnom vremenu, jer se već par puta desilo da reciklomat ili ne radi ili je pun. Dovoljno je na spisku lokacija pored adrese dodati i stanje reciklomata, npr:
zeleno - radi, sve OK
žuto - radi, pun >80%
crveno - ne radi, neispravan, pun
Na unapređenju se radi svakodnevno, ali je to proces koji zahteva vreme. Tutorijali su trenutno u izradi, nažalost samo do određene granice možemo da utičemo na ljude koju amabalažu da recikliraju, a na strpljenje korisnika imamo još manji uticaj.@Globaltel Support Zdravo, da li se zna kada ce bagovi biti otklonjeni? Mozda bi bilo dobro da napravite i neki tutorijal za upotrebu? Bez obzira sto pise ljudi bi svasta da proguraju. A tek sto se nema strpljenja da komad ambalaze bude skeniran/registrovan pa da se nastavi dalje sa ubacivanjem.
Mislio sam da na sajtu bude prikazano stanje reciklomata: zeleno, žuto, crveno. Pošto nema mnogo reciklomata u gradu, ništa ne znači kada se sa ambalažom dođe do reciklomata, a on ne radi, ne možete sa ambalažom da odete do sledećeg u blizini. Tada može samo ambalaža da se baci u prvi kontejner, sa ostalim đubretom, ili da se nosi kući.Reciklomat već ima dve opcije: kada otvor sija zeleno Reciklomat radi, a kada sija crveno Reciklomat je pun i u tom slučaju ma ekranu je ispisana poruka "Mašina je puna".
Naravno da treba vremena. Ali prvo valjda nesto treba da radi pa da se onda plasira kao "woow" inovacija 😀 juce 2 ne rade iako nema info da su puna. Naredne 2 lokacije imaju info 'masina je puna'. Slazem se sa @Vax korisno bi bilo pracenje stanja reciklomata u realnom vremenu. Mozda kroz bus plus i/ili globaltel aplikaciju.Reciklomat već ima dve opcije: kada otvor sija zeleno Reciklomat radi, a kada sija crveno Reciklomat je pun i u tom slučaju ma ekranu je ispisana poruka "Mašina je puna".
Na unapređenju se radi svakodnevno, ali je to proces koji zahteva vreme. Tutorijali su trenutno u izradi, nažalost samo do određene granice možemo da utičemo na ljude koju amabalažu da recikliraju, a na strpljenje korisnika imamo još manji uticaj.
Koristim Globaltel od prvog dana. Utisci moji su sledeći. Aplikacija je vizuelno odlično urađena, ima opciju video poziva, ali to je toliko bagovito da je jednostavno i ne koristim, ali im je zamisao dobra ali funkcija strahovito očajna. Aplikaciju najbolje koristiti gde je slab domet, a imaš wifi tada si u dometu i sve radi. U aplikaciji imaš opciju da primaš pozive u aplikaciji ili ne preporuka je "ne" jer ti pozivi onda idu firektno na sim, kao što sam nspomenuo pozive preko aplikacije primaj samo gde nema dometa, a imaš wifi. Nedostaci po meni veliki su sledeći ne radi verifikacija kad se registruješ na neke sajtove, korisnici se žale kad prijavljuju broj nekoj banci, pa posle peripetije radi ili ne radi. Domet imaš svugde i istu jačinu gde je i A1(vip) mreža jer koriste njihove predajnike i zbog toga se nazivaju virtuelni operater. Prednost je freepaid neograničeni minuti i sms poruke. Kupovinu i dopunu obavljaš preko aplikacije, samo registruješ bankovnu karticu i sa time imam odlično iskustvo. Imam i virtuelnu mastercard karticu i preko nje sam uspešno pazario. Ima tv kanala osnovnih i ostali pinkovi svi, slika perfektna. Pošto sam svojevremeno kupio još dva broja nedostatak je taj što mi sada ta dva broja uopšte ne trebaju, a sa naloga ne mogu nikako da ih obrišem. Niti ih koristim niti mi trebaju, kontaktirao korisnički i od posla ništa i tako da jedan broj koristim, dva stoje kao ukras. Ako koristiš pozive preko aplikacije može da ti se desi da kada ti neko pošalje sms da uopšte i ne dobiješ dok sam ne otvoriš aplikaciju i onda vidiš da imaš poruku. Šta bi trebali po mom mišljenju da urade to jeUslovi i paketi deluju previše dobro da bi bilo istinito. Nekako ne bih smeo da prebacim broj i da imam probleme koje prijavljuju ljudi na Google reviews. Ogroman broj kečeva koliko vidim, a neke petice su lažne recenzije, iz aviona se vidi, pa mi je to još jedan stop znak.
Samo sam desetak poslednjih komentara pročitao ovde, ali sve je za reciklažu, pa cu unazad još pogledati.
Ako neko ima vremena da napiše ukratko kvalitet signala, da li ima problema da je broj nedostupan kad nije, brzina neta, i da li uredno stižu sms od banke i ostalih servisa, itd.
Molimo te da kontaktiraš našu tehničku podršku na 0677 1234.Imam dve globaltel kartice, telefon i tablet, i ni na jednom neće globaltel TV, baš čudno., videćemo onda, bitno je da nije pravilo, znači mora da radi..
Zdravo, drago nam je što ti naša deluje previše dobro, jer bismo se pohvalili da zaista i jeste. Imamo 4G pokrivenost u celoj Srbiji (ako izuzmemo izuzetno zabačena mesta), dešava se da neki korisnici imaju problem sa porukama od banaka i sličnih servisa, ali se uvek trudimo da ih rešimo, ukoliko imaš dodatnih pitanja tu smo, a nadamo se da će i ekipa sa foruma imati neku lep reč za nas.Uslovi i paketi deluju previše dobro da bi bilo istinito. Nekako ne bih smeo da prebacim broj i da imam probleme koje prijavljuju ljudi na Google reviews. Ogroman broj kečeva koliko vidim, a neke petice su lažne recenzije, iz aviona se vidi, pa mi je to još jedan stop znak.
Samo sam desetak poslednjih komentara pročitao ovde, ali sve je za reciklažu, pa cu unazad još pogledati.
Ako neko ima vremena da napiše ukratko kvalitet signala, da li ima problema da je broj nedostupan kad nije, brzina neta, i da li uredno stižu sms od banke i ostalih servisa, itd.
Pisao sam i ranije, ali da ponovim. U Suštini sjajna priča u odnosu na ostale operatere i njihove cene, međutim mreža će te nebrojeno puta izdati i iznervirati (osim ako već nisi navikao na A1 kvalitet).Uslovi i paketi deluju previše dobro da bi bilo istinito. Nekako ne bih smeo da prebacim broj i da imam probleme koje prijavljuju ljudi na Google reviews. Ogroman broj kečeva koliko vidim, a neke petice su lažne recenzije, iz aviona se vidi, pa mi je to još jedan stop znak.
@Globaltel Support
Nadam se da će uskoro moći da se na aplikaciji proverava i dopunjuju 2 ili vise fizičke sim kartice kao kod drugih operatera.
Npr svoju sim karticu i karticu koju koristi dete na svom telefonu da proverim i dopunim preko 1 aplikacije.
Ne, nažalost ne podržavamo portovanje brojeva koji nisu u ponudi.@Globaltel Support da li podrzavate portovanje inostranih brojeva koji nisu u ponudi u app ?
Napr: hrvatska fiskni i koja bi bila mesecna renta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari