Globaltel Support
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.05.2018
- Poena
- 115
Super. Nema na čemu.U medjuvremenu je sve proradilo, mozda se i telefon zbunio oko odabira broja sa kog salje poruke. Hvala na odgovoru u svakom slucaju!
Super. Nema na čemu.U medjuvremenu je sve proradilo, mozda se i telefon zbunio oko odabira broja sa kog salje poruke. Hvala na odgovoru u svakom slucaju!
Možda treba da registruješ karticu?Ne mogu nikako da aktiviram freepaid paket iz kredita. Jel ima neki trenutni problem ili ja nešto ne radim kako treba?
Samo prvi put je potrebno registrovati se. Nisam siguran da razumem kako misliš "da aktiviraš iz kredita"?Jel mora svaki put da se registruje, pošto mi nije prvi put da aktiviram freepaid?
Uzgred, uspeo sam da aktiviram preko dobrog starog ussd koda *100#
Pošalji nam broj u inbox kako bi kolege proverile.Pa uplatio sam kredit, a ne sa platne kartice. Probao da aktiviram preko aplikacije i nije htelo.
Pošalji nam broj u inbox.Na primer i meni , prenet br iz druge mreze u globaltel i bas sam hteo da isprobam freepaid , kad trazi mi registraciju. A valjda imaju sve moje podatke , cim sam preneo br imaju sve, pa zar opet treba da se salje postom , mislim nelogicno skroz. Zvao sam korisnicki oni kazu vi ste za nas registrovani.
Ne saljes ti nista ,kroz aplikacije par minuta odradisNa primer i meni , prenet br iz druge mreze u globaltel i bas sam hteo da isprobam freepaid , kad trazi mi registraciju. A valjda imaju sve moje podatke , cim sam preneo br imaju sve, pa zar opet treba da se salje postom , mislim nelogicno skroz. Zvao sam korisnicki oni kazu vi ste za nas registrovani.
Reciklomat je juče postavljen na 9 lokacija, a uskoro će biti na još 16 mesta u Beogradu. ☺️ Uskoro će biti dostupan sajt sa svim informacijama o lokacijama, količini prikupljene ambalaže i raznim drugim statistikama.Možda već znate da je GLOBALTEL postavio reciklažni automat kod "ruskog cara". Kako piše za jednu staklenu, plastičnu ALU ili kartonsku ambalažu dobijate od 13 do 15 RSD na vaš broj mobilnog. Još sam u fazi prikupljanja sirovina pa će da usledi proba.
Svaka kartica ima predefinisan "random" broj, da bi se broj na kartici promenio kartica mora da bude aktivirana, a pošto karticu aktivira korisnik ubacivanjem u mobilni telefon nije moguće naručiti broj sa željenim brojem. Nadamo se da korisnicima nije problem da nakon aktivacije u nekoliko klikova promene broj na našem sajtu.Pitanje za Globaltel support zašto se ne može online "osmisliti broj" i kupiti (e)sim kartica sa tim brojem,nego se
umesto toga poruči i plati dobije se drugi broj i tek onda taj nasumično dobijeni se menja u onaj koji sam odabrao?
Čini mi se da je tako bilo i kada sam moj prvi 0677 uzimao, i ne znam zašto se to ne može odmah uraditi?
Hvala
Baš šteta džaba zauzeti brojevi, stoje bezveze, dobar je predlog i savet da se to omogući.Brojeve za sada nije moguće ukloniti iz aplikacije.
Molimo te da uputiš zahtev na email [email protected]Baš šteta džaba zauzeti brojevi, stoje bezveze, dobar je predlog i savet da se to omogući.
A jel moguće mastercard prebaciti na drugu novu sim karticu?
Molimo te da uputiš zahtev na email [email protected]I mene zanima da li je moguće MasterCard prebaciti na novi broj ili preneti broj?
A kad ce da pocnu da daju MasterCard,Molimo te da uputiš zahtev na email [email protected]
Post automatically merged:
Molimo te da uputiš zahtev na email [email protected]
Da, tako je, mogu da ga obrisu. Ja, doduse, nisam prenosio broj, vec sam kupio Globaltel karticu i na njihovom sajtu odabrao drugi broj. Prvobitni broj mi je ostao u aplikaciji, cak je postojala i mogucnost da ga kroz aplikaciju postavim kao SIM broj i da se tako saltam sa jednog broja na drugi. Nekoliko puta sam zvao njihov Korisnicki centar, trazeci da mi obrisu prvobitni broj, sto su mi na kraju i ucinili.@Joker Možeš da kontaktiraš podršku da ti obrišu random broj. Meni su to radili kad sam prenosio broj, ostane random i onda broj koji je prenet, i random ne bude primaran više već samo stoji na listi. Ali podrška može to i da ti obriše, samo razvežu vlasništvo tog broja sa tvog naloga i on nestane i više nije vezan ni za SIM karticu.
Mozda moras rucno apn za hotspot da uneses proveri.Od kako koristim eSim, izgubio sam mogucnost deljenja interneta. Jel imao neko slicne probleme?
Hvala. Oke, resio sam. Profil koji sam preuzeo nije dodao username i apn name u podesavanjima hotspota, pa sam ih rucno dodao.Od kako koristim eSim, izgubio sam mogucnost deljenja interneta. Jel imao neko slicne probleme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari