Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ne mogu nikako da aktiviram freepaid paket iz kredita. Jel ima neki trenutni problem ili ja nešto ne radim kako treba?

Jel mora svaki put da se registruje, pošto mi nije prvi put da aktiviram freepaid?
Uzgred, uspeo sam da aktiviram preko dobrog starog ussd koda *100#

Pa uplatio sam kredit, a ne sa platne kartice. Probao da aktiviram preko aplikacije i nije htelo.

Na primer i meni , prenet br iz druge mreze u globaltel i bas sam hteo da isprobam freepaid , kad trazi mi registraciju. A valjda imaju sve moje podatke , cim sam preneo br imaju sve, pa zar opet treba da se salje postom , mislim nelogicno skroz. Zvao sam korisnicki oni kazu vi ste za nas registrovani.

Pa uplatio sam kredit, a ne sa platne kartice. Probao da aktiviram preko aplikacije i nije htelo.
Pošalji nam broj u inbox kako bi kolege proverile. :)
Post automatically merged:

Na primer i meni , prenet br iz druge mreze u globaltel i bas sam hteo da isprobam freepaid , kad trazi mi registraciju. A valjda imaju sve moje podatke , cim sam preneo br imaju sve, pa zar opet treba da se salje postom , mislim nelogicno skroz. Zvao sam korisnicki oni kazu vi ste za nas registrovani.
Pošalji nam broj u inbox. :)

Ne saljes ti nista ,kroz aplikacije par minuta odradis

Možda već znate da je GLOBALTEL postavio reciklažni automat kod "ruskog cara". Kako piše za jednu staklenu, plastičnu ALU ili kartonsku ambalažu dobijate od 13 do 15 RSD na vaš broj mobilnog. Još sam u fazi prikupljanja sirovina pa će da usledi proba.

Možda već znate da je GLOBALTEL postavio reciklažni automat kod "ruskog cara". Kako piše za jednu staklenu, plastičnu ALU ili kartonsku ambalažu dobijate od 13 do 15 RSD na vaš broj mobilnog. Još sam u fazi prikupljanja sirovina pa će da usledi proba.
Reciklomat je juče postavljen na 9 lokacija, a uskoro će biti na još 16 mesta u Beogradu. ☺️ Uskoro će biti dostupan sajt sa svim informacijama o lokacijama, količini prikupljene ambalaže i raznim drugim statistikama.

Pitanje za Globaltel support zašto se ne može online "osmisliti broj" i kupiti (e)sim kartica sa tim brojem,nego se
umesto toga poruči i plati dobije se drugi broj i tek onda taj nasumično dobijeni se menja u onaj koji sam odabrao?
Čini mi se da je tako bilo i kada sam moj prvi 0677 uzimao, i ne znam zašto se to ne može odmah uraditi?
Hvala

Pitanje za Globaltel support zašto se ne može online "osmisliti broj" i kupiti (e)sim kartica sa tim brojem,nego se
umesto toga poruči i plati dobije se drugi broj i tek onda taj nasumično dobijeni se menja u onaj koji sam odabrao?
Čini mi se da je tako bilo i kada sam moj prvi 0677 uzimao, i ne znam zašto se to ne može odmah uraditi?
Hvala
Svaka kartica ima predefinisan "random" broj, da bi se broj na kartici promenio kartica mora da bude aktivirana, a pošto karticu aktivira korisnik ubacivanjem u mobilni telefon nije moguće naručiti broj sa željenim brojem. Nadamo se da korisnicima nije problem da nakon aktivacije u nekoliko klikova promene broj na našem sajtu. :)

Nije problem, ali evo imam dva broja "zauzeta" a potreban mi je samo jedan koji sam izabrao. Onaj random nije.

@Joker Možeš da kontaktiraš podršku da ti obrišu random broj. Meni su to radili kad sam prenosio broj, ostane random i onda broj koji je prenet, i random ne bude primaran više već samo stoji na listi. Ali podrška može to i da ti obriše, samo razvežu vlasništvo tog broja sa tvog naloga i on nestane i više nije vezan ni za SIM karticu.

Pa ok, mogu. Ali valjda je to njima u interesu da automatski odrade kada izaberem drugi broj. Meni ne smeta što je tu, ali ga ne korisitm a njima je broj zauzet. Ko zna koliko hiljada brojeva su tako "zauzeti"

@Joker verovatno će nekad, kad im ponestane brojeva, da odrade jedno veliko čišćenje baze i da uklone brojeve. For now - brojevi traju godinu dana od poslednjeg ostvarnog poziva, uključujući i 06771234, i to im je izgleda OK.

I mene zanima da li je moguće MasterCard prebaciti na novi broj ili preneti broj?

Pitanje za Globaltel, iphone/roaming/cg ne konektuje se ni na jednu mrezu ni rucno.
Ima li neki specijalni postupak?

Baš šteta džaba zauzeti brojevi, stoje bezveze, dobar je predlog i savet da se to omogući.
A jel moguće mastercard prebaciti na drugu novu sim karticu?
Molimo te da uputiš zahtev na email [email protected] :)
Post automatically merged:

I mene zanima da li je moguće MasterCard prebaciti na novi broj ili preneti broj?
Molimo te da uputiš zahtev na email [email protected] :)

@Joker Možeš da kontaktiraš podršku da ti obrišu random broj. Meni su to radili kad sam prenosio broj, ostane random i onda broj koji je prenet, i random ne bude primaran više već samo stoji na listi. Ali podrška može to i da ti obriše, samo razvežu vlasništvo tog broja sa tvog naloga i on nestane i više nije vezan ni za SIM karticu.
Da, tako je, mogu da ga obrisu. Ja, doduse, nisam prenosio broj, vec sam kupio Globaltel karticu i na njihovom sajtu odabrao drugi broj. Prvobitni broj mi je ostao u aplikaciji, cak je postojala i mogucnost da ga kroz aplikaciju postavim kao SIM broj i da se tako saltam sa jednog broja na drugi. Nekoliko puta sam zvao njihov Korisnicki centar, trazeci da mi obrisu prvobitni broj, sto su mi na kraju i ucinili.

Od kako koristim eSim, izgubio sam mogucnost deljenja interneta. Jel imao neko slicne probleme?

Nazad
Vrh Dno