Šta je novo?

Gamepad pomoc pri izboru

B-ZiGER

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2007
Poruke
2,309
Poena
379
Planiram sutra da se počastim nekim gamepadom i oma dilema pa aj da podelim slatku muku.
Prednosti koje bi bilo lepo da ima gamepad je vibracija,al nije presudno, već imam odličan Chillstream Logitech a gamepada za PES nikad dosta kad se skupe drugari za 2na2 elem.

Koji uzeti, nešto mi je pao za oko

SAITEK Cyborg V.5

a i ovaj razer ne deluje loše on nema vib ali deluje baš kvalitetno da li vredi tih para u ovom slučaju 10+ eu naspram saiteka

RAZER Onza Tournament Edition

naravno predložite nešto drugo slobodno zato i postujem :)
 
Poslednja izmena:
A sta mislite o genius GENIUS DX-206X. dali neko ima ovaj gamepad i kako se pokazao.
Ili mozda neki slicni u ovom cenovnom rangu.:wall:
 
xbox360 gamepad, a ako uzimas wireless verziju, jos 800rsd na cenu za risiver za pc.
 
Imao sam saitek davno, neki rumble, nije dugo trajao, fantastičan izgled, loš kvalitet. Genius takođe problem kvaliteta, a imam godinama logitech dual action, rumble pad i chillstream, uz manje popravke na žicama (lemljenje), još uvek ispravni.
Naravno, bežični xbox360 su zakon, imam 2.
 
Poslednja izmena:
Bezi od saitek-a kao djavo od krsta. Moja preporuka originalni Dual Shock 2.
 
Imam XBOX 360 wireless gamepad nesto duze od godinu dana i stvarno ga poprilicno koristim. Mogu samo reci da radi ko sat i dalje, ma imam utisak da je tacno kao prvog dana kad sam ga kupio. Jeste da je skup, ali brate kvalitet je nema sta... svaka im cast. Baterije imam Kodak punjive i traju max 3 dana, nekad odu i za dva. To jeste malo ono, ali zato uzivancija kad se izvalim u sofu i peglam ,)

edit: sada vidim da odgovor vjerovatno treba Igosu, a ne B-ZIGER-u.

@Igos, ti Geniusi nisu nesto koliko znam... drugar je imao neki, ne znam koji tacno Genius i nije se nesto pokazao, tj. njemu je brzo otkazao.
 
Poslednja izmena:
Nesto tu nije u redu ili sa baterijama ili sa kontrolerom/receiverom pa ti ne traju baterije kako treba, kod mene full napunjene duracell eno sljakaju najnormalnije i sada a punjene su 5og januara, u igrama svim ukljucena vibracija i nema sta nisam igrao celog ovog meseca skoro svaki dan po vise sati....
 
Da, verovatno ti ne valja punjač, ili baterije. Treba da traju mnogo duže. I kod mene bar 15 dana pa i mesec, ovisno o tome koliko se igra. Kupi nove kvalitetne alkalne baterije, da vidiš koliko ti izdrži sa njima. Pošto će verovatno trajati mnogo duže znači da je sve u redu sa gamepadom i risiverom, onda probaj druge punjive (napunjene budu max. do 1.4V, kad padnu ispod 1.2 - odnosno oko 1.175V, onda pad otkazuje poslušnost). Ako druge punjive baterije rade isto kao prve, onda je punjač, ako rade bar 4-5 x duže, onda su bile baterije...
 
Nesto tu nije u redu ili sa baterijama ili sa kontrolerom/receiverom pa ti ne traju baterije kako treba, kod mene full napunjene duracell eno sljakaju najnormalnije i sada a punjene su 5og januara, u igrama svim ukljucena vibracija i nema sta nisam igrao celog ovog meseca skoro svaki dan po vise sati....

Kad stavim normalne alkalne, one traju i po dvadesetak dana. Ove punjive max tri dana... mada i njih sam kupio nove, doduse samo baterije, a imao sam neki punjac, pa moguce da je do njega. Baterije su Kodak NiMH 2600mAh, sto znaci da bi trebalo da su dobre. Probacu da nabavim bolji punjac... nesto mi govori da ovaj sto imam ne valja.
 
Ja sam kupio Speed-link strike gamepad black.
Mnogo se lepo pokazao vec godinuipo dana radi perfektno.;)
Burazer igra super marija i ja takodje neverovatno se lepo pokazao.:wave:
 
xbox 360 ili sony sixaxis . sve ostalo je kajanje .
 
+1 za xbox gamepad kvalitet izrade i funkcionalnost,preporuka...
 
Logitech F710 svaka preporuka,kupljen u maju ove godine jos uvek duracell baterije u njemu od prvog dana,jeste da je malo skuplji ali u potpunosti opravdava kvalitet.Pre njega koristen RumblePad 2 sa kojim sam imao manjih problema sa kablom.
 
Poslednja izmena:
Dualshock 4!

Fantastičan pad ali ipak bolje bilo šta sa X-imputom. Komfor X-imput kompatibilnog pada je nezamenjljiv. Xbox360pad je odličan, saitek cyborg padovi takođe.
 
Poslednja izmena:
Saitek sam imao, ne bih vise uzimao u obzir, preporucujem sbox360 kontrolere.
 
SAITEK druze, necesh se pokajati, savrshen je, V.5. Precizniji cak od XBOX kontrolera, bez greske, sve igre podrzava, odlicno radi i na Widnows 8.1! Samo rijeci hvale od korisnika, ja igram na njemu kod drugara, jednostavno odlican!

Logitech F510, takodje vrhunski izbor!


Pozdrav!
 
Ja vam kazem da sa speed-linkom strike gamepad nemam probleme.
Fenomenalan za 10 evra,a svi ovi sta ste naveli kostaju triput skuplje.
Odo da odigram Super Marija:beat:
 
Imam i ja Elecom od 900 din i radi u fullu ali stvar je u tome sto ne mogu novije naslove da igram, jednostavno gamepad nije kompatibilan.

Igraj ti Super Marija, evo i ja igram Pacman Deluxe Edition, to podrzava lol :D
 
imao sam speedlink wireless xinput, koji je veoma neprecizan . xeox žični iste firme je odličan , jedino što ne radi na pravom xboxu.
mad catz ps3/pc je izvanredan, možda i bolji od sixaxisa, ali mu na pc-ju ne rade analog trigeri . (gospoda nije napisala dobar drajveR).
saitek cyborg , dobar ali preskup , logitech 710 preskup i lošiji od daleko jeftinijeg xbox 360 wirelessa.

rezime- ako hoćete jeftin kontroler bez mane , isključivo SONY sixaxis (+ EDR 2,1 BLUTOOTH DONGLE) ili xbox 360 pad (+ wireless reciever) . steam pad mi još nije pao šaka .
 
1164085.jpg

Ili kupite ovaj gigatech gx 105 za hiljadu kinti.
 
Ma samo ocu da kazem da za te pare nema bolje.:whip:
 
Ima dosta kvalitetnih game padova, problem se javlja kad isti nije kompatibilan sa nekim igrama, sa vecinom igara itd...xbox 360 tu je apsolutni kralj kompatibilnosti sa svim igrama, sa wireless dometom koji samo sanjaju drugi kontroleri. Nekad je bio dosta skuplji, ako se i to uzme u obzir, danas je kupovina bez konkurencije u toj cifri.
 
Jel moze kod nas da se uzme taj xbox 360 kontroler al da nije bezicni ?
 
šta fali bežičnom ?

ima naravno, ali preko oglasa , žični za 15-20e , bežični nov neotpakovan, pitaj monsieur Sezmosa, seizmičnog talasa pravde, na PP , uzeo je skoro po nezamislivo niskoj ceni originalan sa wifi risiverom . nema od tog bolje trenutno .
 
^:D

On misli da wifi kontroler zraci sake, pogotovo desnicu, pa zato pribegava zicanim resenjima ;)

Danas je za mene nezamislivo da kupim kontroler sa kablom, imao ih nekad, saplitali se ukucani, zavrsena prica sa tim :)
 
Sve te bežične stvari moraju ili da se pune ili da im se menjaju baterije. Ne volem to :)

Inače ko hoće malo da se bahati neka uzme Razer Sabertooth. Čini mi se da bolji XBox gejmpad kod nas ne postoji.

I nemoj da se neko zezne pa kupi Razer Onza, đubre neviđeno. Traje cirka 3-4 meseca a onda možete očekivati da vam riknu trigger tasteri. Vrlo su retki slučajevi gde potraju duže od ovoga, ja imao dva komada i oba su se isto sjebala. Od kada imam Sabertooth ni jedan jedini problem nemam.

I dalje žalim za Logitech Chillstream. Trajao mi je par godina, odličan gejmpad. A više nema nigde da se kupi :(.
 
Poslednja izmena:
Logitech F710 svaka preporuka,kupljen u maju ove godine jos uvek duracell baterije u njemu od prvog dana,jeste da je malo skuplji ali u potpunosti opravdava kvalitet.Pre njega koristen RumblePad 2 sa kojim sam imao manjih problema sa kablom.

+1
Stvarno odlican gamepad. Svaka preporuka i od mene.
 
Nazad
Vrh Dno