Šta je novo?
Chainsaw FTW! :D
 
[youtube]QxSn2BBJQy8[/youtube]
[youtube]Oj06B-QQJTM[/youtube]
 
Smaraju sa ovim atributima. Trebalo je da ubace samo level i gotovo.
 
Ovo dizanje utvrđenja ne mora da bude loše, ako imaš izbor i da ga ne moraš graditi. Mene je to najviše smorilo u Dead State i stalno vraćanje, popravljanje...
 
malo mad max-a, malo rust-a, prstohvat (i nadam se ne više od toga) novijih xcomova.
sve mi se više sviđa :)
 
Ali naivno je jako kako mu ovaj ker prilazi. Kad već postoji neko utvrđenje mogli su iskoristiti nešto slično kao u Ja sam legenda...
 
to sa utvrđenjem malo vuče na stacionarno, umesto da smo nomadski nastrojeni. opet, to može da stvori ozbiljnu postavku za multiplay survival rpg :) bog zna šta je njima sad u glavama. mada, kad bi građenje kuće bilo dovoljno jednostavno i jeftino, možda i ne budemo previše zakucani na jednu oblast.
 
Ma niko normalan ne bi pravio tako nešto u postapokaliptičnoj pustari.
 
Izgleda da su izbacili skill sistem :trust:. Toliko o F4 i Toddu. Ovi papani bi upropastili i Tic-Tac-Toe.
 
Izgleda da su izbacili skill sistem :trust:. Toliko o F4 i Toddu. Ovi papani bi upropastili i Tic-Tac-Toe.

Todd je u intervju posle prezentacije odgovarao na pitanja i na jedno od pitanja jer rekao da ne sme da otkrije nove perkove. Već smo videli da postoje atributi tako da su i skilovi sigurno u igri nego nisu prikazali jer bi sigurno otkrili i neke nove mehanike ili bar stare koje ostaju da su pokazali kako se zovu skilovi.
 
Skillovi su i dalje izgleda tu. Samo umesto od nivoa 1-100 izgleda su presli na rankove, od 1-10.

5IoVgzv.png
 
Skillovi su i dalje izgleda tu. Samo umesto od nivoa 1-100 izgleda su presli na rankove, od 1-10.

5IoVgzv.png

Ok, proletelo mi ovo oko rankova. ****.... ti sve, pa zar im je tesko da izvuku neke dobre stvari iz prva dva dela i implementiraju je i u ovakav sett. Uvek imaju problem sa mehanikom u svojim igrama. Naprave ogroman svet, a on ostane statican. Neinteresantni likovi, sve mrtvo okolo, bez duse, lose animacije. O kreiranju price da i ne govorim. U F3 si trazio caleta, a ovde izgleda pricu opet vezuju za porodicu i potragu za njima. Poliraju grafiku, a najbitnije elemente guraju pod tepih.
 
Poslednja izmena:
ali zato imas modifikacije armora, oruzja (vise nego u battlefieldu), inventivan krafting sistem !!1

bethesda od starta pravi svoj fallout (to sto su losi u tome je bezveze)... nikom nije jasno zasto su kupovali FO licencu zaboga
pa ovo nije postapokalipsa, ovo je 200 godina nakon..
povraca mi se od onih snimaka, sve je prosto odvratno i priprosto, i vise je borderlands, sa over the top (prenaglasenim) momentima, sta vise podseca na saints raw :vomit:
Onaj UI, i bogo moj...
ako su ostavili skill sistem u obliku rankova od 1 do 10 onda bolje da su ga i izbacili... ne najbolje da imas skillove, on i off! to bi bilo fenomenalno!

Svidja mi se jedino pipboy kako su odradili, i sto bi za CE izgledao ovako

The collector's edition of the game will include an actual Pip-Boy wearable sleeve that you can slot your phone into, meaning you'll be able to access all of the features just by glancing down at your IRL arm. "As far as stupid gimmicks go, I chose the best fucking one," said Bethesda's Todd Howard on stage at E3.

The Pip-Boy Edition will cost $119.99, €129.99, or £99.99, and Bethesda warns that supply will be very limited, with pre-orders set to open soon. The package also comes with a Pip-Boy manual, a poster, and a metal case.

KDvuqNE.jpg
 
I dalje ne vidim ništa preterano impresivno. iako po komentarima na većim sajtovima izgleda ko da ljudi, da oprostite na izrazu, svršavaju na ovo.
Ali hej, po netu su mnogi bili oduševljeni i onim nesrećnim prvim trejlerom.
 
Jedva cekam da vidim kako ce neko da igra sa ovim tegom na ruci. :)
 
Pa i nema nista impresivno, vrte jedan te isti tocak u krug. Ovo sto Beth radi je savrsen model koji ulovi milione igraca na jeftinu foru i posle odigranih par sati krece kuknjava. Jedino moderi ako izvuku ovo da bude koliko toliko pristojno za igranje. I ova spec edicija je magnet za kupce. Kada vide ovaj pack, krece balavljenje. Ok, meni se ovo pakovanje dopada, ali glavna stvar je pokvarena, a to je igra.
 
btw VATS vise nije pauza za nisanjenje nego slow-mo fazon :(

pozivas vertibird za putovanje (nadam se da nece biti prosta zamena za teleportujuci fast travel) , sto bi bilo cool da je to neki feature koji se izuzetno tesko dobija kroz zajebani kvest i za koje je potrebno odrzavanje gorivo i sta ti ja znam (sto ce tesko da bude)
power armor sklapanje deluje ok (pogotovo sto ce izgleda delovi PA biti potrosni u toku borbe), valjda ce pogoditi odgovarajuci izgled istih
animacije su malo budjave (fanovi bi rekli bolje i budjave animacije i losija grafika ali da imas SLOBODU u velikom svetu - i to je ok, ali onda ne moras da pravis fps, napravi prelepi izometrijski rpg :))

minecrafting je kul, ali cemu to u jednom falloutu :|

lagano bih nosio pip-boya da je igra u fallout fazonu kao sto nije

mad anikad se ne zna :p
 
Ovo je novi projekt ciji cilj je privuci the Sims publiku. Pravljenje kuce/sklonista, brak, bebe, tj. ova Shelter mobile igra koju vec neki biseri hoce vidjeti u F4?

Nista bitno nije prikazano u ovim prezentacijama.
 
^+1
Mene je samo razocaralo :(
Prica je ta koja je stvorila fallout fransizu a ne neki tamo fps.
 
Poslednja izmena:
Što se mene tiče samo da urade napucavanje u prvom licu malo bolje,mesnatije,kao u Rage naprimjer.
Da VATS nije obaveza vec izbor načina igranja, možda bi i bio haypovan na igru,ovako je meh,stajaznam.
Plus do izlaska Fallouta cu obrnut jos minimum dvije open world igre,tako da je smor i tih open world igara.
 
I jos da ubace HP regen, izbace trece lice cisto da ne smeta, skillovi na ON/OFF (kao sto je neko pre mene lepo predlozio) i eventualno da igri(cu) preimenujeu u Call of Out ili BattleFall i da nas vidi Bog :d
 
Nazad
Vrh Dno