Gde upisujete te komande '' -asm 1 i -dcri 1'' u bat file? dajte neki primer kako je najbolje za solo a kako za dulal mining
470 4BG kartice
Jel moze neko na brzinu da mi kaze koja je komanda da se posalje mejl kada miner prestane sa radom..?
Sve komande koje želiš da upišeš možeš pronaći u readme.txt, ja lično ne koristim config file jer sve svoje mašine pratim preko teamviewera i tako ih i podešavam( ne koristim onaj ETH Man ). Znači sve komande upisujem u bat file u mom slučaju, sve jedno kojim redosledom, ali bi bilo poželjno posle izbora poola, walleta, passworda.
U prevodu ako ces koristi bat file, koji je nepregledniji ali po meni sigurniji od configa, ubaci sve što želiš na kraj u bat file bas tako kako si napisao pod navodnicima.
Nema config fajl veze sa dodatnim aplikacijama. Napuniš ga parametrima i samo pokreneš exe file minera, on automatski poziva config.txt i to je to
Sve komande koje želiš da upišeš možeš pronaći u readme.txt, ja lično ne koristim config file jer sve svoje mašine pratim preko teamviewera i tako ih i podešavam( ne koristim onaj ETH Man ).
Mislio sam na ovaj deo, to što pristupaš rigovima preko tw ne znači da ne možeš da koristiš config fajl
Mene isto interesuje za istog proizvodjaca i model, ali 390x.Ima li neko iskustva sa Sapphire Nitro R9 390, tj. ovaj model tačno:
http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=FF539E23-7718-4BDE-9E02-CF174D2BFCC2&lang=eng
Zanima me je li neko radio BIOS mod, undervolt i slično.
Ima li neko iskustva sa Sapphire Nitro R9 390, tj. ovaj model tačno:
http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=FF539E23-7718-4BDE-9E02-CF174D2BFCC2&lang=eng
Zanima me je li neko radio BIOS mod, undervolt i slično.
Kod mene na default radi ovako:
Pogledajte prilog 226474
Mogu li se znati neka stabilna podešavanja za core/ram/volt, čisto pitam zbog najboljeg odnosa potrošnja/hash pošto bih stavio još jednu takvu da imam ukupno četiri u jednom rigu.Ja ih imam... Nisam cackao bios ali sam u Trixx u menjao parametre i undervolt.
Ljudi, pocelo nesto cudno da mi se desava na svim rigovima. Poceo da mi izbacuje svako malo "miner thread hangs need to restart miner". U pitanju je Claymore 8 i 9, majnuje dual ETH+DCR ili ETC+DCR, i svi idu preko ethermine pool-a za ETH a DCR suprnova. I jedan drug mi se zali da se njemu to desava ceo dan. Kartice su rx 470 i rx 480. Neka informacija?
Spusti memory clock na 1950 pa vidi kako se ponaša...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari