Šta je novo?

Driver: San Francisco

Ja sam izlecio sa ovim prvim lekom i stvarno radi savrseno!Ja imam neki skrnavi TopWay gamepad(nalik PS2 gamepad-u),odmah ga je prepoznao u igri bez x360ce!Mogu se menjati kontrole kako kome odgovara!
 
Resio sam driver.exe crash tako sto sam iskljucio AA u igri koji inace i ne radi. Kome se javlja taj crash nek obrise config fajlove iz my documets\ubisoft\driver i nek startuje igru. Btw, svidja mi se kamera iz pogleda vozaca kao i mogucnost fokusa unapred i pri skretanju u krivinu.
 
screenshotovi su vađeni iz cut-scena koje su odlične. no ono što mene muči su one crne linije gore i dole u 1280x1024 rezoluciji. postoji li način da se ovo reši?
 
Posle odigranih par sati konacan zakljucak je i vise nego odlican!Davno nisam igrao ovako nesto zarazno,a jednostavno!
^+1 ... Jako inovativna igra sa neobicno dobrom pricom. Pravo iznenadjenje posle skepticnog iscekivanja. Sad mi zao sto sam glavnu pricu preso iz cuga :) Tacno 6h.
 
+1
Mnooogo bolje od traljavog Parallel Linesa.
 
koju garazu ili kucu da kupim da bi dobio lamborginij murcielaga?
 
Sta znam meni je npr mafia 2 daleko ispred ove igre koja inace ima smaracku pricu i graficki je za 20 polja iza (osim vozila koja vozite) mada i upravljivost njima je losa sami udarci u prepreke smesni kao i sami pesaci. Iskreno igra je po meni smesna,ali dobro mozda treba jos malo da odrigram da bi postala zanimljivija sutra cu da vidim kako i sta ovo su prvi utisci. Sto se tice optimizacije cini mi se da je system Req smesan e sada dal neko moze da proveri dal je tacno pa neka javi ali sta znam igra kao igra jako slabo (makar mene Za sada )privlaci da je igram (igrao sam je 1 h). E sada ako je kasnije bolje ne znam javljam utiske, ali mnogo mi ide na zivce ova plasticnost... no ok :)
 
Hehe upalio igru i igrao nekih sat vremena i ono pravi PS2 dozivljaj u svakom smislu. Mnogo je ovo lose uradjeno za 2011.god, grafika, animacije pa cak i one filmske cut scene su uradjene kao za PS1
 
Ko je imao problema sa startovanjem igre(drugi put)neka instalira nove drivere za grafiku.Meni je to resilo problem!
 
Sve u svemu nije lose, igrace se dok ne izadju prve igre :p
 
Ja sam demo odigrao na PS3 i taamo je igra delovala kao teški trash, živo me interesuje šta je to donela PC verzija da se svi tako oduševljavate, moraću da je skinem sad :)
 
Pošto me je zezao driver.exe problem, kao pokušah te fixeve sa neta, ali mrka kapa. Potom mi se savegame fajl corrupt-ovao od čačkanja, pa ako neko ima savegame od trećeg poglavlja (chapter 3) da postavi, bio bi' mu zahvalan. :)
 
Tesko da ce igra dobiti neke nagrade za inovaciju, pricu, grafiku... ali svakako nudi malo zabave. Ne mogu reci da ne uzivam u brzoj voznji kroz grad i lupanje automobila. Podseca me na driver 1 i 2.
Videcu da li ce zadaci po gradu postati dosadni zbog ponavljanja i koliko ce me drzati divljanje po gradu.
 
Problem: Kada igram igru na velikom ekranu u 1080p, uvek mi namesti 24hz, nikako ne mogu 60hz da namestim, ne postoji opcija. U bilo kojoj drugoj rezoluciji igra namesti na 60Hz. Pomagajte sta da radim?!?!
 
Ja se ne secam da sam ikad neku igru igrao minut ipo, izasao iz nje i obrisao iste sekunde. Uzas je blago receno. Napraviti igru sa kolima sa tako loshom fizikom je prosto neverovatno. Stvarno mi nije jasno zasto i prave ove naslove koji su 2 svetlosne godine iza GTA4 npr, igre koja je napravljena 2008.
 
Standardi na Benchu su viši nego u bilo kom delu planete izgleda. Meni se Driver dopada, uključujući upravljački model. Grafika nije bogzna kako detalja, ali s obzirom da je u pitanju sandbox i ne čudi me.
 
Ma nisu to standardi nego "neinformisanost" i preveliko nabedjivanje takvog svog kriticizma drugima. Objektivnost je uvek u drugom planu.
 
Predjoh ! gotov story line 60% igre ... sacu na brzaka da doguram do 100% i tek onda pada brisanje.
Igra mi je extra igrati na PC-u sa PS3 dzojstikom (neprocenjivo ^^), prica mi je solidna, sasvim ok i...
desavanja u nocnim morama su cool :D igra nije monotona , komentari suvazaca su uvek zanimljivi. Uzivao sam igrajuci. Dok sam ja shiftovao iz kola u kola i napadao po jednog vozaca... bas sam zamisljao kako bi to bilo kad bi ja bio taj vozac a neko mene tako napadao sa 10-20 kola odjednom :D, kad ono desi se i to :D i kraj igre je naravno bogami interesantan. Inace igra jednim velikim delom govori i o moci ljudskog mozga, i podsvesti!

Ja se ne secam da sam ikad neku igru igrao minut ipo, izasao iz nje i obrisao iste sekunde. Uzas je blago receno. Napraviti igru sa kolima sa tako loshom fizikom je prosto neverovatno. Stvarno mi nije jasno zasto i prave ove naslove koji su 2 svetlosne godine iza GTA4 npr, igre koja je napravljena 2008.
(tvoj komentar sam uzeo samo za osnovu, nekog mog duzek komentara na igru, ne shvataj nista licno ;) pozz)

Interesantno :D za minut ipo ti je ocitao igru i usao u nju i stigao si cak i da igras , a o tolikim zakljuccima i da ne govorim a sve to za minut i po :)
Da znas pricu igre i kako je zamisljena i zasto je shiftovanje osnova igre znao bi i zasto je fizika tako uradjena kao i da nema bas nekog trenja u igri (Trakcija skoro pa da ne postoji, ali je ipak ima). Do duse ja ne vidim nista lose u fizici (sta to nevalja ?). Porediti GTA4 sa ovim xD cista nebuloza :) inace GTA4 je mnogo vise svetlosnih godina iza svih bivsih Grand theft auto igara sa obzirom na monotonost, losu pricu, "srbina" kao glavnog lika i tako dalje. (a sa obzirom da je samo fizika automobila morala biti odradjena to im nije bio problem, u driveru imas dosta stvari po ulicama koje lete na sve strane kad udaris u njih) jedino u cemu je GTA4 bio napredan je neoptimizovana grafika , koja tek nakon gomile modovanja izgleda bas ekstra.

Nivo do kog je moguce ugruvati auto je isto dobar , a u GTA4 ? ne bi rekao da je GTA Driveru ni do kolena sto se Car Damage-a tice
 
Haha a tek one misije nebuloze kad npr. treba da uplasis instruktora voznje ili da sa kombijem snimas lokacije za film :vomit:
Vise sam ocekivao od ove igre ali ajd sta je tu je :D
 
Ma nisu to standardi nego "neinformisanost" i preveliko nabedjivanje takvog svog kriticizma drugima. Objektivnost je uvek u drugom planu.

Ti i dalje promovišeš treš igre, čak i pošto si uspešno "imortalizovao" Tree of Life na forumu? :d
 
jel neko od vas igrao duze od prvog chapter-a ?

I da..... jel se nekome bar svidjaju challenge-i u kojima nemate takozvane moci ?
 
Poslednja izmena:
Challenge ne igram, a stigao sam cini mi se do petog chaptera, meni je igra extra zbog price i raznovrsnosti misija(scare the instructor, protect the witness itd.).
 
Koliki vam je fps u igri ? meni recimo je gpu usage 30 % ili je to neki bug u msi ab
 
~130fps 37% usage sad probao.
 
Pošto me je zezao driver.exe problem, kao pokušah te fixeve sa neta, ali mrka kapa. Potom mi se savegame fajl corrupt-ovao od čačkanja, pa ako neko ima savegame od trećeg poglavlja (chapter 3) da postavi, bio bi' mu zahvalan. :)

Ne treba više. Snašao sam se.
 
Nazad
Vrh Dno