Šta je novo?

Download fajlova sa www.scribd.com

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poruke
5,273
Poena
320
Zna li neko način koji funkcioniše za nesmetano skidanje fajlova sa www.scribd.com

Varijanta da se korisi user agent i da se prebaci na mobilni telefon više nefunkconiše kao ni varijanta da se skine mobilnim telefonom pa prebaci na računar.

I molim bez moralisanja jer ovaj sajt posle par godina čak i korisniku koji je bespaltno podelio fajl traži da plati da bi skinuo isti
 
Ja lako skidam. Uploadovao sam 5-6 fajlova i od tada je dovoljno da se ulogujem i skidam PDFove bez problema. Probaj jos neki upload, pa onda download.
 
Probaću tu varijantu ali to nije rešenje
 
@Kritika
@strela
Molim Vas da i meni pošaljete tu varijantu.

p.s.
Ja sam gledao jednu varijantu gde sam morao da idem na izvor stranice i da tražim izvor PDF-a, ali nisam uspeo da funkcioniše.
 
Ranije je zabrana mogla da s eprevaziđe skidanjem na mobilni telefon ili podešavanjem browsera da ga sajt prepoznaje kao klijenta koji dolazi sa mobilnog. Takođe ostojale su aplikacije i određene skripte koje su omogućavale skidanje.

Posle mnogo akanja izgubljenog vremena najlakše rešenje je upload gomile gluposti, uz rozok da dobiješ i opomenu jer si dodao materijale sa cc a on ti kaže d aje zaštićen materijal, i posle toga skidaj ono što je dozvoljeno
 
Nazad
Vrh Dno