Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mada iskreno sto se tice crypto valuta BTC je bog i batina, ovaj problem oko splita je definicija i dokaz da decentralizacije funkcionise, pa cak i ono sto je radio LTC je dalje od toga po pitanju okruglog stola i sastanka sa minerima

Tu ako ima ucene i ako ludi mineri pomisle da se oni kao nesto pitaju, to je sve ono sto crypto svet ne bi trebalo da predstvalja, ETH necu ni da komentarisem cim predje u POS postace za mene 99% scam

Ako i bude problema sa BTC-om sve ce to biti posledica cilja da se povrati decentralizacije koja je uzdrmana pre svega zbog mining kartela i roger ver-a koji izmislja price oko blockstream-a
Jer sve sto vise pratim sta rade sve mi vise lici da zele da naskode BTC i urade mega short ulaganjem u altcoin-e, to vazi za 80% manipulatora na r/btc
 
Poslednja izmena:
Momci jedno pitanjce. Zbog dolazeceg scalinga resio sam da BTC crkavicu prebacim iz Multibit-clasika.Ujedno sam citao da zbog malog fee-a ne moze da se salje iz pomenutog novcanika. Novcice(private key) sam prebacio u portable ELEKTUM walet.U Elektrumu mi pokazuje novcice ali pise-NO CONFIRM.
Da li je to neki problem??
 
Jel moze neko da mi kaze koliko vam je trajala identifikacija na CEX? Evo vec skoro nedelju dana stoji samo 'submitted'.
 
24h ali je sada očigledno veća gužva.
 
U tom slucaju sta mi se nudi kao alternativa za ETH?
 
Da li se mnogo gubi ako se pretvara eth u btc pa šalje na bitstamp pa onda tek u banku? Kupuje li neki "investitor" te valute bez cimanja sa raznim kompanijama i bankama, onako nešto lako da ima, brzo, po pristupačnim troškovima :)?
 
Ne kolju ga, nego ga bocka LTC dok spava. Ukoliko LTC bude išao gore, BTC ide dole, mislim nesinhronizovano svakako.:) Ali opet nekako će se veliki tata razbuditi, bilo je tako do sad.
 
Poslednja izmena:
Zanimljiva je ovo tema, ako neko ima iskustva kad padnne vrednost BTC ili neke druge valute dali je moguce kupiti po toj ceni u tom trenutku ili se ceka transakcija.
 
Zanimljiva je ovo tema, ako neko ima iskustva kad padnne vrednost BTC ili neke druge valute dali je moguce kupiti po toj ceni u tom trenutku ili se ceka transakcija.

Kao i sve mora da se odigra transakcija, na berzama u zavisnosti od toga kakva je proces traje od nekoliko sekundi do nekoliko minuta. Kod online brokera neki tvrde da je vreme realizacije 0.024 sec....transakcija ne može da se realizuje ako se ne nađe par prodajem kupujem. Tako da ono što se vidi na ekranu ne garantuje da će 100% i da se realizuje.

U principu kao i kod novca kriptovalute vrede zato što neko veruje da to vredi, a realno ne vrede ništa kao ni papir na kome su štampani evri :)...ali eto opet svi vole da imaju taj odštampani papir :)....

Ja lično ne verujem da će BTC ići ispod 900 USD ali to je samo moje uverenje, a veliku opasnost za sve kriptovalute predstavlja novi zakon koji se sprema da se usvoji u USA.
 
Poslednja izmena:
Neko predvidjanje do koje cene bi mogao LTC da padne pre odbitka na btc-e?
Mislim na odnos $\ltc
 
Poslednja izmena:
Neko predvidjanje do koje cene bi mogao LTC da padne pre odbitka na btc-e?
Mislim na odnos $\ltc

Najlakši način jeste da sam izvršiš tehničku analizu (nije tako teško za neke osnovne stvari a imaju i programi, RSI;MACD i BOlinger bands nisu loši za početak)...mada je lično ne verujem u tehničku analizu :)...
 
Ode u bunar.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Pa na prvi pogled je sve super, digital gold, a na drugi pogled je rat i svađa, deljenje na više novčića, haos u najavi jer se ne zna kako će se to sve tačno odigrati da bi se rešio problem oko limita od 1mb i zakrčenosti transakcija. Male iznose više nije ni moguće slati efikasno. I to je nešto što možeš naći ako si malo zainteresovan a mogu zamisliti šta sve znaju o problemima oni koji su puno zainteresovani :).
 
BTC se stiti od ETH tako sto unistava sebe da parazit nema cime da se hrani.
Mislim da ovo nece stati dok se odnos ne svede na 0.07. Moja procena je BTC 1300 ETH 100 LTC 13-14 unarednih 5 dana :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno