@Detector 99% si pukao pare ali nema veze. Makar ti je jasno da je kocka i uvalio si neku sicu.
Kad nesto 2 dana zaredom pada 99% tu nema sta dalje da se prica. Sa 100 dolara na 1 cent... Bilo je strmoglavo. Taj projekat je gotov, nema mu pomoci posle takvog fail-a. Cak i da spasu nesto i da se malkice povrati to je ljudi iskoristiti da istresu sta imaju i pobeci ce zauvek a Luna ce krvariti do kraja. Binance kad je delistuje to je jos jedna potvrda.
Pucalo je brdo projekata ali se ne secam da se ijedan na ovaj nacin survao niz liticu. Ovo je tako surovo da sam poneo laptop na posao i samo gledao kako Luna pada, samo su mi kokice falile. Daleko od toga da sam zloban ali market nije zdrav odavno, previse je para otislo u klimave projekte.
Sto se pada cene tice, bilo je vreme da se malo zaustavi. Voleo bih da kazem da smo najgore prosli ali plasim se da nismo nasli dno jos uvek. Par puta se btc vracao skoro do 30K ali nema sanse da probije otpor. Ako ne ode gore ici ce novi krug pakla verovatno.