Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Pa eno Slothana coin isto tako, skupio 8 miliona za sad, sta mu treba da ugasi sajt i twitter nalog, prebci sve u btc, ceka malo, nabaci koji mil preko i cao.
 
kalkulator koliko se ASI tokena dobija. ispada je najbolje drzati agix?
 
kalkulator koliko se ASI tokena dobija. ispada je najbolje drzati agix?
Pa i ne bas.Malo je zbunjjujuca kalkulacija(-lator) uglavnom se ide prema USD-u.
U sustini ovako je jedino pravilno gledati, ako to pratis svi su na istom(ne u cent al tu su ) :

1FET = 1ASI = 2 OCEAN/AGIX
 

Prilozi

  • 2024-04-05_21-16-06.jpg
    2024-04-05_21-16-06.jpg
    18.8 KB · Pregleda: 51
Tamo stoji sledeće:
1 AGIX = 0.43335 ASI fixed što će reći da je 1 AGIX = 0.43335 FET jer je 1 Fet = 1 ASI fixed.

Iz toga proizilazi da je 2.30761 AGIX = 1 FET.
AGIX je trenutno =$1.063 a FET =$2.636 a to znači: 2.30761 AGIX * 1.063= $2.452989 a u konverziji za FET izađe na $2.636.
Drugim rečima, što mu više raste cena procentualno više u odnosu ns FET, to će biti povoljnija konverzija.

Teoretski, ako mu nekako nabiju cenu do konverzije, biće veselo.
S druge strane, možda se baš zato FET drži ovako nisko.
 
Tako sam ja svojevremeno kupio ICP, bila najava da je to novi BtC itd...ma čudo jedno...i slavno propao. Eno ga sad na Binance earn, bar mi zarađuje bnb za proviziju. :)
No međutim, želimo ti svaku sreću s tim coinom ali prati ti redovno sve te njegove parametre na marketu, da budeš spreman za nedaj Bože, stara narodna poslovica kaže da beganova majka ne plače:D.

Ne znam odakle ti ideja da je ICP propao?
 
To apsolutno nista ne znaci. Start je iz tog ugla bio loš, u sred bulla to su bile nenormalne i nerealne cifre moglo je iz aviona da se vidi. Ni svakako ICP je tu nigde neće da ode, vrhunski projekat. Naročito sad kad je ušao u Ai pricu.

Svaki mid cap coin koji može lagano da ode x10 je vrhunski projekat jer je za to potrebno jako jako mnogo love.
 
Još smo u trouglu.. ako je verovati TA, za dan dva najviše tri eksplozija. Nadam se Long jer sam 80% u istom.
 

Prilozi

  • Screenshot_20240406_064257_TabTrader.png
    Screenshot_20240406_064257_TabTrader.png
    164.4 KB · Pregleda: 38
Još smo u trouglu.. ako je verovati TA, za dan dva najviše tri eksplozija. Nadam se Long jer sam 80% u istom.
Ovaj vikend obećava, neverujem u održivu eksploziju (koja se neće revers-ovati za jako kratko vreme), ali svaka konsolidacija sa blagim upward trendom je dobrodošla i daje nadu da je ove godine ipak sve drugačije, barem kad je BTC u pitanju.
 
Jel neko gledao onu statistiku (na twiteru videh juče), kupovina 500 dana pre halvinga i prodaja 500 dana posle, dno i vrh se gadjali tri ciklusa. Dno se pogodilo i sada, a vrh...videćemo. Moja trenutna strategija, da ne kažem iznuđena, kupovina Matica od 1.10 pa 1, pa 0.9. Jos nesto USDTa mi je ostalo da pokušam na 0.8 da uhvatim, ako ne padne ide sav usdt u rasponu 0.9-1 i čekanje. Ali moram da dam neku zakletvu ili nešto da ništa ne diram do 2025.
 
Može biti svakako ali to je već u domenu nagađanja. Ovako, kako stvari stoje u realnom vremenu i sa takvom istorijom...mrka kapa.

Ok nisi me razumeo, projekat nije propao (projekat sljaka u fulu) nego je propala ona pocetna prenaduvana cena. Mislim hajde realno coin nabaci 60-70B marketcap u roku od odmah, i neko misli da je to realno za ulaganje? pa svako ko je tek tako apeovao i zasluzio je da ostane na 500$.

Trenutni marketcap ICP-a je 8B, i sve ovo vreme otkad smo krenuli na gore lepo raste, od oktobra je narastao 5-6x sto je jako dobar rezultat, i bez problema moze stici do 10x. To ne moze svaki coin, sa tolikim marketcapom. Po svim merilima ICP je odlican projekat, nije moonshot ali solidan midcap sa vrhunskom pricom (konkretnom tehnologijom itd), narocito sada kad su usli u Ai pricu.
 
Lep do nule, mora jos, da bude zarade.. :D
 
Ako ne bude danas ATH, biće za nekoliko dana, ili meseci. Idemo samo gore nekoliko kvartala. Možda neće biti chart kao u ranijim ciklusima, ali će biti bulla.
Iz tvojih usta u Božije uši. Pratim tvoje i još nekoliko ozbiljnih članova koji ne greše mnogo u prognozama i raduje me kada vidim optimizam kod vas.
I ja se slažem sa tvojim mišljenjem, pa zato ništa ni ne smem da diram ili kombinujem. Samo dokupim po malo kada padne.
Ja planiram da lovim vrh talasa, što bliže ATH-u, pa da izađem barem sa 90% koina u keš, pa u neke druge stvari.
Kada se opet strmoglavi BTC sa npr. 150000 na nekih 60000 i medvedi budu vladali, onda ću sav višak keša opet da ulažem u koine.
Takav mi je plan, a koliko ću biti blizu ostvarenja istog, sam Bog zna.
 
Ako se nisam zabrojao ovo je 4. talas koji se muva oko vrha. Ono malo sto sam se igrao ranije , posto ponavljam slab sam neki trejder , imao cestih malih uspona i retkih vecih padova u trgovini sa sitnim apoenima. Polovljenje ili ne, na vrhu smo 4. talasa. Ne znam, sto duze bude stajao na ovoj vrednosti postoji veca sansa za neki veci slobodan pad. Nisam nikada video da se 5. talas ponovio no videcemo jos par dana.
 
Ove nedelje ima nekih objava koje ce nam reci da li ce biti smanjenja kamata u junu ili nece.
Mislim da danas govori onaj sto je pre neki dan uzrokovao pad sa izjavom da definitivno nece biti.
 
Mogu samo primetiti da je neko mogao ladno, u ovih skoro dva meseca, da poveca svoj stek btc_a za nekih sigurnih 15-20%. Naravno ako je imao hrabrosti za igru. Mada je ovo bilo stvarno "ocigledno" kao sigurica. (u tome je i problem , jer kada ne nesto ocigledno , upali ti se crvena lampica u glavi).

I da opovrgnem samog sebe :( . posle pisanja sam pogledao grafikom i nikako ne vidim 4 talasa vec samo 3 . Najverovatnije napravio sam gresku u koracima tumaceci prvi izlet na 68k kao talas na samom pocetku. Kako god 4. (5.) pik , ako ga bude bilo ce se pasti oko polovnjenja. Znaci klackalica do samog kraja.
 
Ja sad kad sam video ovaj plan nemam vise dileme sta da radim:


"Ja planiram da lovim vrh talasa, što bliže ATH-u, pa da izađem barem sa 90% koina u keš, pa u neke druge stvari.
Kada se opet strmoglavi BTC sa npr. 150000 na nekih 60000 i medvedi budu vladali, onda ću sav višak keša opet da ulažem u koine."
 
Zapravo plan je dobar. Medo samo nije stavio datum. Verovatno je mislio na q4 2025 pa nadalje.
 
Nazad
Vrh Dno