Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Matic je sigurna investicija na duze staze. ATH dostignuce po meni sigurno. Ocekujem ga sledece godine u ovo vreme negde izmedju 5-10$.
 
Teško je reći. Znam samo da se do sada ponašao prilično sam za sebe. Kad krene da vuče, ne ferma živu silu. Baš mi je neverovatno da u bullu ostane zakucan na 1/3 od ath.
 
Vodi računa da kod većine altova imaš limitiran rok trajanja i da postepeno treba phase-outovati iz starijih u novije altove, pošto ovi potonji jako-jako retko mogu da ponove hype koji su već jednom ispucali. Matic je nekada hyp-ovan kao "Indijski ETH" i sada već polako ulazi u kategoriju starijih altova, nekazem da neće da poraste ali neuporedivo manje u odnosu na novije tokene, po meni nema šanse da pridje blizu Vašim forecastima i zaradili biste mnogo više na većini drugih stvari.
 
Kamata za DOT staking je drasticno pala.
Kamata za USDT staking je preko 21%.

Sta to konkretno znaci? Kakav to moze biti indikator? Da li je realno da kamata za USDT bude tolika ili bi korekcija BTC trebala da obori tu kamatu?
 
Ovo je verovatno jedna od najvećih vesti godine.
$FET postaje $ASI s početnom cenom od $2.82. $FET je sada $3.33 :D.....Glasanje je zakazano za 2. April.

Ima u ovome nešto. Kada je BTC jutros pao, FET se spustio tačno do $2,82, dakle tačno na predviđenu cenu i odmah se odbio na gore. To govori nešto a šta, nemam pojmao_O.
Sve u svemu, čini mi se da ga vredi zgrabiti.

P.S.
The coalition intends to enact a 1:1 swap rate between Fetch.ai’s FET and the new ASI token. Thus, owners can trade 100 FET tokens for 100 ASI tokens, for example.
FET will serve as the reserve currency for ASI, while holders will have the chance to convert both OCEAN and AGIX into ASI at a fixed rate.
 
Poslednja izmena:
Sve to je na dugom štapu. Ima štrajkbrehera (coina) koji se ponašaju skoro pa nezavisno od BtC diktata, svakakve turbulencije postaju moguće.
 
Неће ASI да буде фиксан, неспретно је написано обавештење, него узет је пример ако буде цена 2.82$ ФЕТа толико и толико ће бити маркет кап
 
Provlaci se neki news da su US banovali kripto,ne znam samo gde :D nisam uspeo na vreme da procitam
 
Ja video na telopu TV Prokuplje. Brzo prošla slova, nisam ni ja video datum od kada. Slabo mi radi net, pa nemogu da pronađem vest. Molim da neko sa bržim netom okači info. Da li da prodamo sve, pa u FIAT, da li u USDT, da li u plemenite metale?
 
Неће ASI да буде фиксан, неспретно је написано обавештење, него узет је пример ако буде цена 2.82$ ФЕТа толико и толико ће бити маркет кап

Može biti, ali evo pre par minuta opet se FET odbio od $2,82.
Pratim odnos BtC-FET-FTM, iz ovog potonjeg sam jutros pretrčao u FET (bolji sam sada za blizu 3%) i stvarno ima tu neke veze nama nedokučive.

U 07:45 BtC je pao na 69,649 a FET na 2,82
U 19:35 BtC još pao na 68,544 a FET opet na 2,82
 
Ovo je bio treći najžešći wick na dole u zadnja 24h - po pravilu bi trebalo sad da idemo gore, osim ako nema baš neka loša vest u pozadini svega ovoga (nemam pojma) . Ako nastavi dole i posle ovoga, "balon je pukao" i možemo da kupimo prnje ili otvaramo masovno shortove.
 
Kamata za USDT staking je preko 21%.

Sta to konkretno znaci? Kakav to moze biti indikator? Da li je realno da kamata za USDT bude tolika ili bi korekcija BTC trebala da obori tu kamatu?

Eto sa ovom korekcijom BTC-a je za nesto vise od 24h pala sa 21.7% na 13%.
Znaci nerealno visoka kamata nije odrziva na duzi vremenski period i sto vise kamata raste, veca sansa za korekcijom.
 
AI новчићи први проквраили. Ништа, идемо на дуг рок. Нешто имам осећај да ће ФЕТ/АСИ да оде на 10$, можда чак и на 30$, само не скоро.
 
Nazad
Vrh Dno