Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Uzeh malopre Sony MDR-EX15LP u lokalnom WW, za 1200 dinara sam prilicno zadovoljan zvukom, izolacijom narocito jer bas lepo leze u uhu, plus su bas lagane i nema onog smarackog ispadanja iz uveta non stop, stoje i ne mrdaju. Tu je i dodatni set membrana.

Kvalitet kablova je upitan doduse, nije nesto.
 
pa nije baš isti zvuk. malo čvršći bas na es4, malo drečaviji srednji, dosta manje naporni visoki tonovi. iskreno nemam pojma šta bih favorizovao, ali vidim da se narodu sviđaju es4.
bt, naravno, radi.
 
Kako je krenulo, Kinezi da krenu da prodaju pojedinacno, vise bi zaradili nego od prodaje u kompletu [emoji16]

Sent from my sub-etha-sens-o-matic
 
Коју си изгубио, мени фали десна ZS6 [emoji23]

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Desna ZSR[emoji23] Nisam ih slusao vise od sat i po[emoji23]
Nisam kabl nabio skroz u bubice, tj ubacio samo pinove ali ne i plastiku, nisam znao da se gura skroz.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
 
Ja naručio zs10 i izgubim jednu slušku u roku od dan. Za taj jedan dan sam primetio da su izbalansiranije od zs6 koje trenutno koristim. Basom nisam bio previše oduševljen.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 
da li neko ima ideju sta moze biti problem.KZ ZS3 BT modul, poveze se normalno,sve kontrole rade ali ne cuje se zvuk (ni onaj da obavesti da je povezan sa telefonom).
Radilo sve pre toga , nije ispadao ili nesto.Bubice sa obicnim kablom rade normalno.Pokusao sam i da na telefonu "zaboravim" uredjaj pa da povezem ali ne vredi.Telefon je Xiaomi MI Note 3
 
Hoce li neko uzimati neke sluske na Aliju sada na rasprodaji? Sta preporučujete? Vrlo sam zainteresovan za KZ ZS10 4BA+1DD Hybrid In Ear Earphone? Jesu li to te toliko hvaljene ovde na forumu?
 
ima tih linkova sa fejk cenama, npr: New KZ ZS10 HiFi Hybrid Earphones Wired Dynamic Armature Earbuds HiFi Bass Headset Noise Cancelling In-Ear Earphone With Mic
http://s.aliexpress.com/ruMF3eUN

a kad odeš da odabereš vidiš da nema po toj niskoj ceni. najmanje što ja vidim je oko 26 evra, što može još malo da se sobali kuponima.
 
Ko voli neutralan zvuk, bolje da ne propušta to (T2), ne postoji ništa slično za te pare. Plus mogu da se modifikuju pa da imaju i prilično bogat bas.

ZS10 su po svemu sudeći sidegrade, ali nemam ZS6 pa ne mogu lično da uporedim.

Ako te interesuje nešto na temu ZS6, postoji PHB EM-023 (da, divno ime), koje bi trebalo da budu i zvučno slične. Prilično dobre v-shaped sluške, dobar bas, vrlo čist zvuk, a visoki iako su naglašeni, ne cepaju uši. Još se dobiju u paketu i dva kabla, gomila tipova, torbičica za nošenje. Dosta ih slušam u poslednje vreme iako u principu ne preferiram v-zvuk.

Od ostalih novosti, izašle su ZS4 ali ih još niko nema, AS10 (5BA drajvera) oko kojih su mišljenja dosta podeljena, TRN V80 uglavnom svi hvale, a nisu skupe, i tako...
 
Kakav je konsezus za ZS10 - upgrade ili sidegrade u odnosu na ZS6? ili pak ima i drugih boljih opcija?
Odlučio sam se za ZS6 pre par meseci, zadovoljan.

Jeste da imaju taj neki peak oko 10kHz (uvukli su balanced armature drivere dublje u uho u odnosu na ZS5) i mogu da sikću u nekim produkcijama, ali dva dynamic drivera (10mm+6mm) u odnosu na jedan kod ZS10 mi bilo bitno.
Bar meni odgovaraju, s obzirom na godine (55) i pretežnu vrstu muzike (classic rock, blues) izraženiji visoki mi legnu. Za moderniju muziku bi verovatno boli uši.
Daju bistar i precizan zvuk, svi instrumenti su jasni i dobro pozicionirani tako da ih nisam ni potisnuo na EQ. Samo sam bass ispod 100Hz za nijansu podigao zbog slušanja na ulici uz brundanje motora.

Ako se pokvare, u ovom trenutku bih opet kupio iste, dok ne izađe neki novi model u tom cenovnom rangu koji mi više obećava...
 
... npr. da se jednostavnije nameštaju.
 
Ja nemam nista od ovih sto pominjete, ne svrstavam sebe u audiofila. Treba mi nesto sto ce mi biti upgrade na postojece Meizu EP51. Mozda mi je bolje da uzmem nesto sa kablom mada ako predjem na A2 moracu preko adaptera da koristim. Muzika koju slusam je uglavnom pop-rock. Vidim sad ima dosta modela na solidnim popustima, ne bi bilo lose nesto ugrabiti pa sam miran dugoo :)
 
Ja uzimam TRN V80 cim pre, dobra izrada - metalne su, kabal bolji od onih sa KZ modela i na kraju dosta nahvaljen zvuk.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno