Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ma nemam pojma pa zato i pitam,posto ne volim one sto idu preko vrata,simetrija rulz!:D Nameravam da ih kupim ovih dana pa se zato raspitujem pretpostavljam da mi nece smetati ni duzina kabla posto se neki zale jer nisam previse visok oko 185 cm
 
Videh da su ovi sa itsveta radili test jabra rhythm slušalica, pa ne moram ja da pišem.
Samo ću reći da je bas prenaglašen, ali malo sam ga korigovao, dsp packom za playerpro.

Ttalk.
 
Il zna neko gde u BG-u ima da se kupe sennheiser mx 581 bubice? Nema ih u 4audi-u
Sennheiser-MX-581.jpg
 
Ja to nisam ni primetio dok mi Seraph ja mislim nije rekao :)
I cujem samo dok nije pustena 'zika, dakle u idle neko suskanje ako kacis nesto, kada slusam muziku ni traga od toga.
 
Koristi search, piše već na forumu.
Nema razloga da izmišljam. Ja čujem i dok je puštena muzika. Prosto ne smije se to dešavati. Evo da pojasnim. Da puknem prstom u kabl,kao kad čvoku lupaš ja bih to čuo i to dobrano, sa uključenom ili ugašenom muzikom.
Loš izbor materijala, dok kod omx60vc to nije bio slučaj.
 
Pa jel su ti kablovi oklopljeni il ne? Po meni je to krajnje nedopustivo, bez obzira sto sluske kostaju "samo" 25e. MX560 koji sam imao ranije (a kostale su 22 e pre 3 god) su imale sasvim solidan zvuk bez ikakvih smetnji u kablovima, ali nisu in-ear.
 
Da li moze neko da mi kaze razliku izmedju cx 150 i cx300II?I ako neko zna razliku izmedju obicnih cx300 i cx300II?Trebalo bi da kupim neke sluske za samsung i9000 galaxy s pa razmisljam koje uzeti.
 
Danas sam kupio konacno Sennheiser IE8 i veoma sam zadovoljan, srednji i visoki kristalno cisti, basevi duboki i precizni, stvarno sluske su za svaku pohvalu! :)
 
Koliko si platio to covece ? :)
 
Dao sam :) Inace su nove oko 250e u inostranstvu...Meni trebaju i za live svirke tako da je ovo sjajna investicija :) Imao sam pre ovih cx550 koje sam platio 11500din u 4audio al nisu ni upola dobre ko ove!
 
Probao sam i shure-ke al mi je na ie8 bolji bas, to je barem moje subjektivno misljenje.
Koristicu ih za in-ear monitoring i slusanje preko Iriver-a i Cowon-a. Uzeo ih ovde na bench oglasima, ekstra je ponuda bila :)
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno