Šta je novo?

Kućna multimedija BT zvucnik

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Što se tiče tih Xiaomi zvučnika, imaš varijantu od 6w i 16w. Ovaj od 6w barem meni ima ljepši zvuk i iskreno ni se ne čini tolika razlika u jačini. Ovaj od 6w je aluminijski btw, jako kvalitetno odrađen.
 
Licno imam Anker i odlican je, lepo zvuci i baterija dosta dugo drzi.
Nisam imao mogucnost da vidim druge u radu pa ne mogu da ih poredim.
 
Ja imam tronsmart t2 plus, pre toga t6 mini. Oba su mi odlični. Ovaj cevasti ima jači bas, ali kockasti ima lepši zvuk i nešto je glasniji. Oba podržavaju tws, pa mogu da se upare sa još po jednim (razmišljam o toj opciji da lepo čujem muziku u svim delovima stana :)) baterija traje duuuugo I ne smeta da se malo pokvasi.

Ti vati su jako diskutabilni, kontam da dva t2 što bi bilo 2x20w, komšije bi se već žalile :) pogotovo što mi sviraju po ceo dan i noć nekad
 
Ti vati su jako diskutabilni, kontam da dva t2 što bi bilo 2x20w, komšije bi se već žalile :) pogotovo što mi sviraju po ceo dan i noć nekad

A inace snagu koju pisu svi proizvodjaci uzeti sa veliko rezervom.
Prostom matematikom koliko bi takvi zvucnici trosili iz baterije doslo bi se do zakljucka da mogu da rade pola sata-sat, a nije bas tako. :cool:
Jacinu zvuka su resili povecanjem efikasnosti zvucnika koja ima veliki uticaj na subjektivni osecaj snage.
 
Ja imam Anker soundcore 2 vec duze vreme, i prezadovoljan sam s istim.
Dvojka nema neki bas ( nije se ni ocekivalo ), no baterija koja kida, i kvalitet zvuka ( i jacina ) su na visokom nivou... Verujem da je 3 isto dobar.
Za ostale ne znam.
 
Takođe imam Anker Soundcore 2 i odlično me služi (jedino što moram da ga otvorim u skorije vreme, kao da jedan zvučnik gubi kontakt, ali to nije do njega, već do spretnih dečijih ruku i čestog kontakta sa podom :D ), sasvim je dovoljno glasan i jasan. Ali da sad kupujem, gledao bih i Xiaomi 16W, naročito kad je na akciji kao danas (happy hour) za 4190, deluje sasvim ok.
 
Drugar i ja smo u potrazi za dobrim BT zvucnikom koji cemo pre svega koristiti na otvorenom dok smo na trcanju, skijanju i slicno, jeste nam bitna jacina zvuka, ali pre svega nam je bitno da baterija traje bar nekih 8h a pozeljno i duze :) treba li da trazimo dalje od Soundcore 3 modela ? Hvala svima :)
 
Nazad
Vrh Dno