Šta je novo?

Best buy do ili oko 50k

kisha_ba

Cenjen
Učlanjen(a)
02.02.2012
Poruke
1
Poena
151
Nesto sto moze dobro da gura net, muziku i recimo C.O.D. u isto vreme..?
 
Tesko da ces se naigrati sa tom grafikom, ja je imam u pavilionu 6090 i nije nesto spec jaka....

igranje nije primarno.ali kontam da da moze ponesto da se igra na njoj. Mislim da nema bolje opcije za neki masinu "za sve po malo" do 50k dinara od tog HP...pretpostavljam da je kvalitet tog laptopa ok

nije valjda grafika slabija od nvidia 520 pandama?

ps. sad si mi umanjio optimizam:)
 
Pazi, ja sam igrao World of Tanks na low detaljima sa 30-ak fps-a. Igrao sam PES 2012 medium detalji, ok je igrivo je. Nisam drugo nista probao.

Sto se tice ovog sto ja imam, lap top se sjajno pokazao do sada. Ima neki AMD quad core, 8 GB RAM-a (dodao sam 4 na 4 koja ima) i disk na 7200 rpm. Kontaktna povrsina tj. tastatura, odmoriste za dlanove i dio ispod ekrana gdje se nalazi zvucnik, uopste nije ni mlako posle intenzivnog igranja od dva sata ili duze video konverzije (malo sam ga mucio). Topao je jedino sa donje strane. To je ovaj model. Izgleda jako lijepo, jeste malo magnet za otiske ali nista strasno. Tastatura je mekana i llijepa za kuckanje kao i touchpad. Displej ima solidne uglove gledanja, jedino moras kalibraciju odraditi jer mu po default-u fali kontrasta. Kamera je zbog sw-a koji dolazi uz njega uzasna, ja sam ga deinstalirao posto mi ionako sluzi samo kad upalim skype. U video pozivu daje odlicnu sliku pri dnevnom svjetlu, i malo "pati" kad ima manje svijetla u sobi.

Sve ukupno, sto si i sam rekao kao masina "za sve po malo" je odlican. Izasao me ispod 50k na 6 rata i 2+3 godine garancije. Licenciran Win, 4x USB od kojih su 2 USB 3.0, 8 GB RAM-a, hdmi i ostale dzidzabidze...U tom trenutku bolje kupovine nije bilo.
 
Koja je najbolja graficka kartica u laptopovima do nekih 50 000?
Tj. ja sam gledajuci aktuelne ponude zakljucio da je to GT540m, i po testovima ona je znacajno jaca od Radeon 6470m koja je koliko sam primetio najjaca iz ATI/AMD ponude u tom cenovnom rangu
 
y570

Ne znam zašto je ljudima problem da se strpe jos nedelju dana i da za jos 4k kupe nešto bolje... Kad već gledaš do 50k... ja sam i dalje za y570!

Odlično me služi za sada! nfs world, COD, batllefield 3, sve na najjacoj grafi gura!
to je gt555m, sto je bolje od ovih gore nabrojanih! :p
Više programa i igrica u isto vreme? Nikakav problem!
Hladjenje mu je takodje odlično! Na tastaturi se ne oseća toplota!

Sve pohvale za ovaj model!

pozz ,)
 
ACER 5750g je sasvim solidan laptop, govorim o modelu sa i3 2310M / 4gb RAM / 500GB HDD / 520M / 15.6", koji je moja lepša polovina pazarila pre par meseci za nešto manje od 450EUR. Glavna zamerka je tastatura, koju cenim kao dosta lošu; konkretno, muke mi zadaje slaba responzivnost karaktera koji se pritiskaju malim prstom leve ruke... Tastaturu na stranu, dizajn laptopa je i bolji nego što sam očekivao. Nekome će možda značiti i to da su zvučnici dosta glasni. Jasno, sama konfiguracija je i više nego dovoljna za standardnu internet-filmovi-muzika priču. Što se igara tiče, probao sam CIV V, FM12, Assassin's Creed i NBA 2k12, i sve je radilo tečno, naravno sa umerenim grafičkim podešavanjima.
Što se tiče Lenovo Y570, kolega i ja smo ga uzeli za neke simulacije, konkretno model sa i5 2430M / 4gb RAM / 750GB HDD / 555m / 15.6". Izašao nas je nešto ispod 550EUR. Lenovo je već nešto ozbiljnija priča od ACERa, tastatura je perfektna, aluminijumski finiš je elegantniji (ne nužno i udobniji), dok poklopac ne daje utisak preterane izdržljivosti. Iznenadile su me performanse gt555m, šta reći nego da šije!? Tu se već čovek može prilično naigrati, te sa te strane preporuka za sve, osim za najokorelije igrače.
Da ne bih bespotrebno ulazio u procene koji laptop bi bio perfektan za koga, ukoliko neko želi dodatne informacije u vezi ova dva modela, slobodno neka mi se obrati.
 
pa iskreno, ako bude kinte ici cu na lenovo y570 bez kolebanja, ali to je pod znakom pitanja jos. (sluzbena masina koju ja biram, ali budzet ne zavisi od mene)

ukoliko bih ipak isao na povoljniju varijantu s integrisanom grafikom i i3 procesorom, koji bi bio predlog sto se tice same izrade laptopa, hladjenja i materijala koji se koriste?
 
Nazad
Vrh Dno