Šta je novo?

Benchmark publika: LG G5 ispred Samsung Galaxy S7 edge telefona

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poruke
59,489
Poena
1,385
7187377800588db42107006af04a1e5e.jpg

Anketa koju smo na Benchmarku sproveli u prethodnih desetak dana na temu popularnosti telefona prikazanih na MWC 2016, dala je (ne)iznenađujući rezultat. Iako je Samsung Galaxy S7 edge izazvao, pa malo bi bilo reći ogromnu pažnju u svim svetskim medijima, koji se utrkuju u hvalospevima Samsungovom flagship modelu, Benchmark publika kaže da im je LG G5 ipak interesantniji.
Razloga za to je nekoliko: Benchmark publika je drugačija od prosečnih potrošača u našoj zemlji, voli tehničke novitete, i čini se da je specifičnost modularnog dizajna LG G5 modela u ovom dvoboju presudila. Naša publika očigledno voli da menja, podešava, dodaje, oduzima i sa te strane možemo reći da je LG "pogodio žicu" ove grupe korisnika. Naravno, treba uzeti u obzir da su i prethodni LG G2, G3 i G4 modeli izazivali veliku pažnju naših posetilaca a na Benchmark forumu postoje ogromne teme posvećene prethodnicima ovih modela.
LG G4 tema na Benchmark forumu (trenutno 4428 komentara)
LG G3 tema na Benchmark forumu (trenutno 7488 komentara)
LG G2 tema na Benchmark forumu (trenutno 23.587 komentara)
Iako rezultati ankete govore da je LG G5 trenutno poželjniji, teme o ovom modelima na Benchmark forumu govore nešto drugačije, dvostruko više se diskutuje o S7 modelima:
...
Ceo tekst pročitajte na Benchmark sajtu
 
Ma da podrška LG,a svi će kupiti S7 ili je neka nameštena anketa,ajde S6 zbog nekih mana,ali S7,još reputacija LG,svi su imali neku falinku.
 
Ma da podrška LG,a svi će kupiti S7 ili je neka nameštena anketa,ajde S6 zbog nekih mana,ali S7,još reputacija LG,svi su imali neku falinku.
Nije namestena, nego je realnost, na bnechu se ipak gleda i inovativnost, promena, softver, podrska, ne samo koji je lepsi, a da je do reputacije, samsunga zbog tw-a ne bi imao niko..ionako vecina na benchu nece kupiti ni jedan ni drugi.
 
Mislim da je covek u pravu, svi hvale LG i druge inovatore, a kupuju ono sto je "in", u ovom slucaju Samsung.
 
od svih tih inovacija, mozda ce par njih kupiti neki dodatak za G5, svi ostali klot telefon.
 
Pa naravno kad dodaci kostaju po 100+e, mislim da je jedino camera grip nesto sitno ispod 100. Dakle preskupi su, jedino da ih prodaju u paketu sa telefonom pa i da se ocekuje koliko-toliko normalnija cena.
 
pa cemu onda fascinacija dodacima ako su skupi, ne trebaju nikome ili ih nece niko kupiti. vec vidim akcije za ciscenje lagera 'izaberi svoj dodatak gratis'.
 
Poslednja izmena:
moje je misljenje da je lg pobedio zbog metalnog kucista naspram staklenog. pa sony sa svojom z serijom je upravo propao zbog tih staklenca. ako samsung nastavi, procice isto.
 
Izgledom mi se vise svidja S7,LG mi je nekako bezidejan,ogromni bezeli,ali ne sumnjam da LG bolje radi zbog softvera.
TW na Samsungu vec generacijama pravi probleme sa ramom i radom telefona.
 
Nazad
Vrh Dno