Šta je novo?

audiofilski SSD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma, kakav metal treš. evo vam južnjačkog bluza, u pitanju je legenda koja je punila Tašmajdan maltene bez ijedne reklame

uzmete ovaj SSD, USB zvučnu kablu sa zlatnim konetkorima i oklopljenim kablom, osveštano pojačalo, optički kabl sklopljen u vakuumiranoj prostoriji, zvučnike koji su usvirani i zategnuti, i šta još treba... i onda pustite ovo

 
Momsab me skroz razocarava... A mislio kul lik, da slusa neke metalike...
 
Moma je u pravu, ipak, to je himna srbije.
 
Brate, ovo je skroz ok. Pazi '92 exYU, total respect. Da mi pustis ovo negde u Hammerfall listi, ne bi primetio. Na stranu kvalitet produkcije, to se ne racuna.
 
Kako se ne računa, pa to je od suštinskog značaja za ove audiofilske diskusije. Zato i ovako konkretni predlozi tresh remek dela iz domaće i strane produkcije. Vidi se da je @Uriel blagosiljao temu, retko pristojna diskusija, i međusobno uvažavanje. Još samo kutija da odradi anketu.
 
Licno sam ovom albumu dao pass na produkciju zbog vremena nastanka, nisam mislio da se produkcija ne racuna generalno. Evo ispravka, "na stranu kvalitet produkcije, to ne racunam." :)
 
Sve je to prehajpovana muzika, ovo je najbolji odnos težine riff-a i produkcijskog kvaliteta (Šaomi fan baza), za ovo vredi kupiti i audiofilski-pozlaćeni zadnji lim za ploču:

 
@mitar1982 retko pristojna, i konstruktivno argumentovana tema pod internet nebom srbije.
DOzvolite da zacinim sa



Ipceta kad odvalim, otpadaju mi ikone sa zidova. Ceo ovaj album UNESCO treba da svrsta pod kulturnu bastinu covecanstva, ne znam sto nije do sad.
 
Svi thrasheri slušaju mainstream thrash, dajte malo dobrog underground thrasha

 
Evo malo prljavih metalika iz mog sela za dragog @Uriel. Ako krenu da se ljušte konektori nisu pravo od pravog zlata.
 
 
Preferiram vise trash nego smece, :cool: evo jedna prava audiofilska trash pesma:

 
Jedan od boljih zescih off topic-a na forumu... :D
 
Pffff komercijala :p
 
Bila bi zanimljiva jedinstvena plejlista na shuffle sa svim predlozima ovde.
 
slabo je to još uvek

 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno