Šta je novo?

ASUS Zenfone 2 - prvi mobilni telefon na svetu sa 4 GB RAM-a

malo masite poentu kupovine u madjarskoj

jeftino je kada se dobije povracaj pdv, pa su zbog toga i cene kod madjara na kp jeftinije
 
Cene kod mađara na kp su iste (ponekad i malo niže) kao u Mađarskoj. Njima je taj pdv (27%) zarada.
 
Poslednja izmena:
Da li neko ima problem pri gledanju video snimaka u full screenu da mu ekran pocrni skroz?
To mi se desava čak i kada gledam snimke koje sam snimao, dok YouTube i ostali streaming rade bez problema, 09.07.2015. pri update-u sam factory resetovao telefon.
 
Da li neko ima problem pri gledanju video snimaka u full screenu da mu ekran pocrni skroz?
To mi se desava čak i kada gledam snimke koje sam snimao, dok YouTube i ostali streaming rade bez problema, 09.07.2015. pri update-u sam factory resetovao telefon.

Rešenje je bilo, disable-ovana je bila asus splendid aplikacija, enable-ovana i update-ovana, nakon toga radi bez problema, ako neko ima sličan problem može da proba.
 
ne bih kupio asus samo zbog tog silnog bloat krsa. nesto ugasis i onda ti ne rade neke osnovne stvari. zasto boluju od tog bloatware sindroma meni nije jasno...
 
Poslednja izmena:
od kad sam stavio cyanogenmod nemam zelju da se ikada vracam na asusov rom

cyanogen radi kao sat
 
Koji bre raccku ljudi dolaze na temu i komentarisu kao ne bih ga kupio zbog toga i toga...Koga bre zabole dal bi ti kupio tel koji raznosi koliko je dobar za te pare.
 
stvarno dobra ponuda! jos sad kad znam da cm radi na njemu i da si oslobodjen bloatware-a, super. jel ima aplikacija koje ne rade na x86?
 
ja nisam nasao ni jednu

znam da na ranijim intel procesorima nisu radile neke igre, ali ovde radi sve sto sam probao i od igara i od aplikacija
 
Gde ima preko da se kupi asus po ovim snizenim cenama,uzimam oma dva komada za po 230usd?
 
Ima na aliexpressu kolko os... model sa 64gb i 4gb izadje sa dhl shippingom $290
 
ali cuo sam da ne smes dhl-om da narucis jer ce ti biti mnogo skuplje nego besplatnom postom. nakace ti neke dodatne namete.
 
ali cuo sam da ne smes dhl-om da narucis jer ce ti biti mnogo skuplje nego besplatnom postom. nakace ti neke dodatne namete.
Plaća se špedicija oko 60 evra i carina obavezno na pravu vrednost paketa.
 
Hmmm zanimljivo... uvek sam imao neko gadjenje prema DHL-u a sad znam i zasto. Carina i porez da se plate to nije uopste upitno...
 
e to za spediciju, tako je...
dimke, ti imas gadjenje prema jednoj od najprofesionalnijih kompanija za isporuku paketa na svetu. to sto je kod nas neko napravio zbrku sa dhl-om i nakacio mu spediciju, i sta ti ja znam je licno nas problem, tj. problem nase zemlje.

kinezi, prodavci sa alija salju dhl-om pakete u evropsku uniju bez poreza i dodatnih troskova! ja sam sa drugom narucio paket u vrednosti od oko 500 evra, placena je 12 evra postarina dhl-om, paket stize avionom, bez dodatnih troskova za par dana! uporedi to sa slanjem paketa u srbiju, putuju mesec dana, idu brodom, pa carina + porez na paket od 500 evra koliko bih platio? ne valja dhl uopste...
 
Pravo zbori Ed.. I ja evo juče poručio i treći paket u zadnja 3 meseca vrednosti preko 200e.. Jedan je bio skoro 450, drugi 300 i ovaj 200.. Nisam plaćao nijednom više od 30$po paketu za isporuku.. Dostava na adresu u FR.. Konkretno juče mislim da je dostava bila 18$.. Smešna cena za dostavu iz HK za 3,4 dana u FR.. Plus sto je najsigurnija opcija...
 
Poslednja izmena:
Meni danas stigao Nillkin super Frosted cover. Meni jedan od omiljenih naručen preko alija dobio na poklon i mali držač za telefon :)






 
Drugari, da li mozda neko moze da mi pomogne, burazeru je ispao tel i slomio se ekran, pokusavam da nadjem nekoga ko popravlja to, ali ne mogu.

Zvao sam Kimtec, koji bi trebali da su glavni serviseri za Asus, medjutim mnogo su neozbiljni, rekli su mi da im posljem mail, na koji niko ne odgvoara dva dana, moracu opet da zovem, nego cisto ovde da pitam ako neko zna sta treba da radim.

Unapred hvala!
 
U Balkanskoj u tržnom centru je neki mobil servis koji se bavi zamenom ekrana...kineskih naravno.Zaboravio sam kako se zove,ali proveri u iPhone6 temi,tamo su pričali o tome pošto svi nose tamo i menjaju polomljene ekrane a lićno sam video par telefona sa tim kineskim zamenskim ekranima.
 
:) no problemo....
 
Vrh Dno