Šta je novo?

Apple Pay Srbija

Mislim da je u RF banci trenutno stanje da moraš da zoveš korisnički radi aktivacije.
Bar sam ja morao da zovem relativno skoro, nemam pojma da li zbog zamene telefona ili čega već. Ne stiže više sms kod.
 
Nisam ja u RF banci. Restartovala sam iMessage i proradilo je.
 
Pozdrav,
Apple pay ( raiffeisen banka) je potpuno normalno radio dok sam imao samo jednu karticu u wallet-u. Nakon dodavanja jos jedne kartice u wallet, aplikacija je postala potpuno neupotrebljiva. Da li neko ima ideju u cemu je problem?!
 
Radi normalno sa više kartica. Probaj restrart telefona, brisanje i ponovno dodavanje kartice 😃
 
Izgleda da ćemo uskoro dobiti AP i u NLB Srbija, navode da su dobili sertifikat.
Takodje, član NLB menadžmenta i country manager VISA-e navode da vode pregovore sa Appleom za omogućavanje usluge u BiH, Makedoniji i KIM
IMG_3867.jpeg
IMG_3868.jpeg
 
Pokušavam prvi put da platim nešto na stranom sajtu preko Apple Pay-a, ali ne uspevam. Kliknem dvaput na dugme za zaključavanje, ali ništa se ne dešava, samo se zatvori Apple Pay prozor. E sad, juče sam morala ponovo da dodam karticu. Možda ne može odmah da se koristi na stranim sajtovima? U pitanju je Mobi banka.
 
Ja sam plaćao kroz aplikaciju hrvatskog bonbona i kad klikneš na Apple pay dugme, pojavi se u dnu ekrana pop up mali, samo dvoklik radi potvrde i očitavanje face i prođe odmah. Malo učitava samo ali bude okej. Možda je na sajtu drugačije.
 
Da, pojavi se pop-up i kad kliknem dvaput na dugme, ono nestane. Uopšte se ne uključi face id. Proverila sam u porudžbinama i plaćanje nije prošlo, artikli još uvek stoje u korpi. I da, možda sam se pogrešno izrazila, u pitanju je aplikacija, ali strana, cena je u dolarima.
 
Uspela sam danas da platim. Tačno ne može da se koristi za plaćanje u inostranstvu tri dana nakon dodavanja kartice.
 
Nazad
Vrh Dno