Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Kako da prebacim video sa kompa na telefon, ali da bude u galeriji? Prebacio sam ga pre itunes, ali on me uslovljava da mogu jedino da ga prebacim na Apple tv. A tu ne mogu da seckam i editujem video. Dakle, ako neko zna kako da prebacim video sa kompa u galeriju neka piše :)
 
Mozda preko iCloud?
 
Onda 3utools,da li si njega probao?
 
Ovo ima sto puta po netu, al reko da se nije sta promenilo. Nalog mi je US. Treba mi jedna evropska aplikacija (konkretno hOn).

Je l ima nacina da je instaliram na telefon, a da zadrzim US nalog?
 
Ima.
 
Ahaaa,zašto to rade? To je jedina koja mi je odgovarala 🤔 najviše zbog clipboard koji je mogao da se sačuva i da se napravi prečica i pozove se plusic.koju drugu koristiti?
 
Nekako je i bilo očekivano, više od godinu dana nisu izbacili nijedno ažuriranje... Šteta, to je bila prva aplikacija koju sam instalirao kada sam prešao sa Androida i umnogome mi olakšala prelazak sa istog
 
Isto mi je vrlo znacila u prelasku. Sve bi bilo ok da nije pocela da poskakuje a to je jedino resivo reinstalacijom i nemoguce je ponovo se ulogovati da bi se vratile predikcije. Ode 9 godina gradjenja recnika, bar dok sam na iosu. Ima li alternative sto se tice predikcije.
 
Gboard? Ne znam jel podržava dva rečnika…?
 
Ne treba mi bogzna kakva predikcija sa ukucana dva slova. Na SwiftKey sam kucao celu ili skoro celu reč pa samo udario srednju predikciju da doda kvačice i razmak. Može li to gboard?
 
To može i default tastatura btw, ja sam više komada probao i uvek sam se vraćao na nju.
 
Loše kucam, tj. otkada nema više fizičkih tastera, navikao na klizanje. Koristio odavno swift i prešao na gboard kasnije.
Može i standardna, slažem se, ali nema klizanja.
 
Kako da prebacim video sa kompa na telefon, ali da bude u galeriji? Prebacio sam ga pre itunes, ali on me uslovljava da mogu jedino da ga prebacim na Apple tv. A tu ne mogu da seckam i editujem video. Dakle, ako neko zna kako da prebacim video sa kompa u galeriju neka piše :)
 
Hvala im na tome. Vec dugo dugo vremena ne predviđa reči kako treba. Od cele rečenice svaka reč je pogrešna. Ti napišeš kako treba, tastatura izmeni kako ne treba. Dešavalo mi se i na androidu da tako poludi pa se onda posle nekog dužeg perioda vrati u normalu i počne da funkcioniše normalno. Po 10x editujem poruku u viberu jedna ista reč konstantno je ispiše pogrešno. Na ovoj fabričkoj mi samo fali taster sa tačkom pored razmaka i red sa brojevima.
 
Imam to samo sam navikla po nekad na kraju rečenice da stavim 3 tačke. Ali nije neka bitna stvar u suštini.
 
Jel postoji neka tastaura za ios koja pored samih slova ima long press za znakove?

tipa, kao na androidu.. koristio sam samsung keyboard bas dugo i sad sam u paklu sa kucanjem :D
Gboard donekle ima neke znakove na tasteru za tacku..
 
Zar nema ova stock? Evo ja je korisim - čćśš… ili bas hoces neku 3rd party?
 
Ne, mislim na zagrade i crtice i ostale znakove

pekd6az11vq41.jpg
 
Pozdrav svima
Kako će da ukidaju Swift Key moram tražiti alternative.
Meni je hitno da tastatura poseduje opciju clip board. Nisam našla ni jednu odgovarajuću sem ove i koristila sam je još ooo davno na Android i sad na IP. A potrebno mi je zbog posla jer stalno šaljem neke cenovnike i neke sadržaje, pa sam imala u clipboard sve zapamćen.
Videla sam da postoji na primer apk u story "copy paste"
Ima li neko iskustva sa takvim apk jer se placa poprilično,ako sam dobro videla godišnje 11 e, a lifetime 19 e, ako se ne varam to je trajno.
Mozda ima neko drugi ideju, ili možda postoji neka bolja apk a opet jeftinija...
Nije problem ni da platim, samo da je ok..
Hvala unapred
 
U zadnje vreme Viber vise puta na dan zabode po 5-6 sekundi. Kako je uopste takva aplikacija prosla rigorozna pravila na appstore?
 
Zato sto je Ameri ne koriste 😁
 
Nazad
Vrh Dno