Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Meni stigao paket veoma brzo i lako, za dan, iako je rok bio od 29-1 maja. Delmax prodavac, post express, provincija
 
Malo pre 12 pokušao da naručim i ne radi vaučer. Ja ne znam ko to kupuje i koliko je vaučera kada nikad nema ?
Pomalo gube smisao ovi vauceri ako traju samo par sati, uglavnom u radno vreme :)
To sa ogranicenim dnevnim vaucerima je cisto maltretiranje kupaca. Ja i ne pokusavam da ih uhvatim. Koristim samo ove "regularne" ako dobijem ili neko posalje ovde. Ili recimo kao sto je @brzibg prekjuce poslao odlican vaucer od 1000 na 3000 korpu. Jos jednom hvala! Nisam pitao gde je stigao taj vaucer? Mail? App? Ne znam da sam ga igde video taj dan.




Ctrl + F5




Koja im je ovo fora? Cemu bodovi?
Gde ti je ovo iskocilo?
 
Poslednja izmena:
Meni CTRL+F5 nije pomogao. Kad sam otvorio istu stranicu u Incognito modeu bilo je kako treba, a dok sam bio ulogovan nije htelo da prikaže kako valja. Chrome na PC-u.
 
Na YT, emisija OKO, od 16:30 o onlajn trgovini. Kažu da Ananas (a i Shoppster) posluju u minusu, govori i direktor Ananasa na tu temu
 
Ili recimo kao sto je @brzibg prekjuce poslao odlican vaucer od 1000 na 3000 korpu. Jos jednom hvala! Nisam pitao gde je stigao taj vaucer? Mail? App? Ne znam da sam ga igde video taj...
Nema na čemu. Tome služi ova zajednica, da se međusobno podržavamo i razmenjujemo informacije. Drago mi je da su mnogi forumaši iskoristili ovaj vaučer. Dobio sam ga kao notifikaciju u app Super kartice.
 
Pise da vazi do 30.04.

P.s. Meni te notifikacije za SK uvek izgasene, tek kad neko objavi skontam da ima.
 
Nema ga vise u aplikaciji, bio SK1000 koliko se secam... Imate par dtranica u nazad.
 
Najbolje je bilo 5k za preko 25k.
 
To ova firma iz Raske? :)
Mislim da oni prodaju fake ove deterdzente i ostale te stvari... Novi Pazar je takodje pun tih 'fake' brend imena po akcijskim cenama tipa persil 2L za 699din :)
Prvi dan su uhpaseni u novom sadu ti proizvodjaci sto su punili te stvari pod tudjim brendom... takodje je i prosle godine bilo hapsenja po istom pitanju.
 
To ova firma iz Raske? :)
Mislim da oni prodaju fake ove deterdzente i ostale te stvari... Novi Pazar je takodje pun tih 'fake' brend imena po akcijskim cenama tipa persil 2L za 699din :)
Prvi dan su uhpaseni u novom sadu ti proizvodjaci sto su punili te stvari pod tudjim brendom... takodje je i prosle godine bilo hapsenja po istom pitanju.
Ne znam odakle su, ali legalno posluju preko Ananasa, sumnjam da bi mogli tako da rade ovako javno
 
Ne znam za only brands I ananas, lično ne verujem da je tamo falš, ali nikad se ne zna. Falš proizvodi su prodavani u velikim trgovačkim lancima širom Srbije. Zabranjeno je navoditi imena trgovačkih lanaca, ali još jednom naglašavam u pitanju su veliki i poznati lanci, a ne neke sitne no name prodavnice.
Dokazano je (između ostalog) za prašak za veš i Bambi plazmu (mlevenu).
Bilo hapšenja i zaplene prošle godine, ali izgleda da nije bilo dovoljno. Sada skoro opet
hapšenja iz istog razloga.
 
Nisu fals brendovi nego paralelna distribucija. Colgate max fresh pastu za zube koju uvozi Colgate Palmolive Adria u MAXI-ju kosta 329 dinara za pakovanje od 75ml, od Only Brands-a na ananasu pakovanje od 100ml kosta 299 dinara (na akciji bude oko 220 dinara). Isto vazi za Dove/Nivea brendove i za jos neke koje uvoze.
 
Upravo tako, u pitanju je roba namenjena za strana tržišta (uglavnom zapadne Evrope). Only Brands, Quality King i slične firme dopremaju tu robu u Srbiju, nalepe deklaraciju i puštaju je u promet. Postoje i fizičke prodavnice koje prodaju robu od tih uvoznika i cene su uvek niže nego u velikim lancima poput Idea, Maxi, Lilly, i sl. koje prodaju robu namenjenu za tržište Zapadnog Balkana.

Ananas samo eliminiše posrednika, tj. otima promet od trgovaca.
 
Suvišni postovi su pobrisani. Držite se teme da nebi radio ban hammer !!!
 
Čestitamo!

ā jaje ti danas daje super cenu od 35.990 RSD za Braun PL5054 IPL Epilator!



Ja se sve nešto nadao da će bar da ponove 1000 od 4000, ali ne ... Možda sutra ?
 
Nazad
Vrh Dno