Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Negde sam na forumu procitao da je neko nahvalio neke gel olovke, pretrazujem forum ali ne mogu da nadjem. Ako je neko kupovao i provereno zna da su dobre olovke neka postavi link ako ga ne mrzi. Hvala
 
Negde sam na forumu procitao da je neko nahvalio neke gel olovke, pretrazujem forum ali ne mogu da nadjem. Ako je neko kupovao i provereno zna da su dobre olovke neka postavi link ako ga ne mrzi. Hvala

Ne znam da li je ovaj post, ali jeftinije mozes da nadjes kod nas. To sam provalio dan posle tog posta.
 
Nisam siguran u originalnost punjača (Honor) i renome prodavnice.
Onaj punjač koji je Saša gore pomenuo, po toj ceni, kupio bih iako mi trenutno nije potreban punjač.
 
Hvala kolege, nisam u ovoj problematici. Do sad sam uvek uz uređaj dobijao punjač, koji sam potom godinama koristio. Ovo je prvi put da u kutiji nema punjača, a da ovi što ih već posedujem pune vrlo sporo, iako su brzi.
 
Pisao sam ranije, kada su ovako dobre ponude, treba uzeti punjač čak i kad vam nije nešto neophodan, ja ovakvih 3-portnih imam nekoliko, jedan u rancu da imam kad sam negde u pokretu, imam jedan koji nosimo na putovanja, jedan kod mojih, jedan kod ženinih, jedan kod žene na poslu. Ovaj 65/67W čak puni i laptopove što je takođe zgodno.
 
jel ima neki od ovih kvalitetnijih punjača ali sa displejem, sa 2-3 porta? vidim da ni ugreen ni baseus nemaju tako nešto u ponudi
 
jel ima neki od ovih kvalitetnijih punjača ali sa displejem, sa 2-3 porta?

I meni isto treba, jel to to? 4 porta od toga 2 za USB. Ne znam da li je isti kvalitet. Nisam nikad uzimao skuplje punjace a voleo bih da imam.

Usput evo i zanimacije za kancelariju:
 
ovaj nema displej. Znam za kablove, al sa njima sam se već obezbedio pa mi se ne kupuju novi:)
 
Neko je pre par dana pominjao kaiseve

Ovo naravno nije prava koza , ali je za 2,5$ OK ponuda.


Pogledajte prilog 415538
Ne mora da znači da nije prava koža. Meni su za 10tak € pre par godina poslali sličan kaiš, braon boje. Takođe nisam očekivao pravu kožu, ali ako je veštak tako dobro urađen, nema ni veze. Bolje izgleda od većine višestruko skupljih kaiševa koje posedujem, a kopča je perfekcija, nazubljen je kaiš sa unutrašnje strane, tako da se lako zateže, a popušta ovom polugicom što se vidi.
 
@nidza

Nije prava koza i krajevi ponekad imaju vrlo ruznu zavrsnu obradu
- ako se zagleda vidi se da nema teksture koze nego kao istopljena plastika.
Takodje ni kopce nisu sve iste - ima ih sa oprugom i sa magnetom.
Te sa magnetom su ponekad problematicne.

kraj.jpg
 
Da, ovo gadno izgleda. Nije takav moj kaiš, odličan finiš ima (bar ga tako pamtim, fino uredno opšiven, nije mi pri ruci). :)
 
Žaomi ima sutra akciju (3990 din) na 120W punjač s tim što ne može da da 120W na jednom izlazu...
 
Na vise kartica sto dinarskih sto deviznih aliexpress mi izbacuje ovu poruku "For security reasons your request can't currently be processed"
 
Tacno ove velike radnje koje valjaju sve i svasta imaju isti "magacin" sa razlicitim cenama, sad ga nema na stanju ni u jednoj u 1024GB varijanti.

Mozda ce sutra da se pojavi nova tura posle 09:00, pratite. Svakako kod vazi i za druge stvari i sto je jos bitnije, stackuje se
 
Neko je, pre jedno mesec-dva trazio dobar duzi kabl koji nije "braided" vec gumiran, ako se dobro secam. E ja sam par dana pre toga porucio OVO i mogu da potgvrdim, iako tada nisam znao, da je kabl gumiran, deluje vrlo kvalitetno, cak malo deblje. Ja sam uzeo 3m i tada ga platio na super deals 2.5dolara, sad je skuplji ali iskreno i sada vredi te pare. Sa baseus GaN 5 punjacem od 65w puni S23ultra na 45w, onaj super fast 2.0, drugi jaci uredjaj nemam. I da, imam Type C to HP laptop adaptercic, puni i laptop s njim (laptop isto 45w)
Kabl je deklarisan na 240w ... sta god to bilo. Preporuka
Uzeo sam i 3.5mm na 3.5mm isto Rocoren, isto deluje kvalitetno.

https://www.aliexpress.com/item/1005005335996470.html Ovo cudo je odlicna stvar
https://www.aliexpress.com/item/1005002924616022.html Ovaj ssd radi dva tri meseca u seedboxu 24/7, nema problema za sada, brz boot, za nekih 1100 din koliko je placen za 256gb, odlican.
https://www.aliexpress.com/item/1005004913527552.html Ove bubice su ok, imaju malo jaci bass ako neko to voli, inace pristojan zvuk. To su mi prve wifi bubice i uglavnom ih koristim u kolima hao handsfree (imaju touch kontrole zapravo ... )
https://www.aliexpress.com/item/1005004996141330.html A ova lampica kida, bas jako svetlo ima kad se drzi power, inace ima 3 jacine, kao UV svetlo koje je samo ljubicasto i pandurske blinkere ali klasicno svetlo je jako samo tako, a lampica presmesna.
Ne znam na koju foru su slušalice 1.30$, a kada se ulogujem predju na 8.5$, malopre uspeh nekako da ih kupim za 1.3$…i cene se abnormalno razlikuju kada se ulogujem, je l i kod vas tako??
 
Na vise kartica sto dinarskih sto deviznih aliexpress mi izbacuje ovu poruku "For security reasons your request can't currently be processed"
Probaj kasnije opet. Prvu transakciju sam obavio bez problema. Sledeci put mi je izbacilo tu poruku. Sledece jutro sve radilo kako treba.
 
Jel pazario neko ovaj malo me bune ovih 200w da nije slab. Xiaomi g10plus je 450.

Dreame H11 Max Wet and Dry Vacuum​

 
Vrh Dno