Šta je novo?

[A1] Kucni net

Salju ga u servis pa se ceka odgovor dal ti daju novi ili popravljaju taj.
 
Uh, nezgodno, ko zna koliko to traje.
 
Verovatno dobiješ neki zameski uredjaj.

Gesendet von meinem HUAWEI VNS-L21 mit Tapatalk
 
Nece od vrucina ovih dana da se brljavi. Mada moj laptop se pozamasno greje :(
 
Probaj kad se zablesavi da ga resetujes na fabricko pa prati dan 2 ako krene da zeza onda im salji sad ako ti odobre zamenski dobices zte mf283v isti je ko mf283+ posto sam kad sam isao nesto do vipa video da te uredjaje sad daju novim korisnicima.
Pozdrav
 
Koja je trenutno najpovoljnija ponuda za kucni net? Osim vip i telenor da li jos neko nudi?
 
Za kucni net preko 4G mreze samo telenor i vip nude.
Povoljniji ti je vip kucni net, ali je Telenor Home stabilniji, jer nema prekide na svakih 12 sati.
 
Hvala. da li trenutno ima nekih popusta? citajuci temu vidim da je bilo i nekih "nezvanicnih" popusta od 40% prosle god.
Trenutno sam na sbb-u ali mi ne trebaju ostale usluge tv i tel, vec samo net. Takodje mogu i adsl kod telekoma ali onda moram da uvodim fiksni tel koji nikome ne treba... necu da me uslovljavaju da mi prodaju nesto sto mi ne treba.
za ove pare koje dajem kod sbb mogu da uzmem i u vip i u telenoru kucni net.

da li i kod vip-a (kao u telenoru) moze da se online prijavi pa da vratim opremu za slucaj da ne radi kako treba na mojoj lokaciji?
 
Poslednja izmena:
Uzmi u VIPu Dodji i Probaj tarifu, mesec+ besplatna FLAT tarifa (ako nisi ranije imaoVIP broj samo), stavi je u telefon i isprobaj kako radi kod tebe, u razna doba dana, razne delove kuce/stana.
Mozes i da napravis hotspot iz telefona da vidis otprilike da li ti je dovoljno za vise uredjaja mozda, ali hotspot na telefonu nece raditi dobro kao na ruteru ipak.

Mislim da VIP daje mogucnost i jedan dan probe Kucnog Neta. Ali obe varijatne probe kod VIPa su bez ogranicenja brzine. A Kucni Net ima ogranicenu brzinu, pa znati da li ti je recimo 10/3 dovoljno ili moras da ides na Kucni Net 2/3.
 
Jesu potrebna neka dodatna podešavanja na strani zte rutera? Vidim signal je 108db :-(
 
sestra dolazi za 15ak dana iz inostrastva. ostaće mesec ipo-dva. jel ima neka opcija za net na laptopu bez ugovorne obaveze? (ili -da moli nekog komšiju za wifi šifru /uz naknadu-?)pa nek je i veći račun, samo da može da raskine i vrati opremu kad hoće. brzina 10+Mb/s, samo za društvene mreže i youtube. hvala
 
Uzme od nekoga VIP Vikend Net ili joj uzmi Dodji i Probaj pa barem 30 dana moze da ga koristi za net (ako imas modemce neko da koristi, ako ne morace preko hotspota).
 
Uskoro ću moći da obnovim ugovor za kućni net. Da li daju neke dodatne pogodnosti za obnovu ili je standardna ponuda kao i za svakog novog korisnika prvih 12 meseci cena 999 dinara?
Bilo bi mi logično da ide neki dodatni popust pošto se prilikom obnove ne dobija ni ruter pošto ga već imam.
 
Dobijas ruter

Sent from my MI MAX using Tapatalk
 
Uskoro ću moći da obnovim ugovor za kućni net. Da li daju neke dodatne pogodnosti za obnovu ili je standardna ponuda kao i za svakog novog korisnika prvih 12 meseci cena 999 dinara?
Bilo bi mi logično da ide neki dodatni popust pošto se prilikom obnove ne dobija ni ruter pošto ga već imam.
Trebalo bi da dobijas novi ruter a stari ti ostaje u vlasnistvo pa mozes da ga prodas ili das nekome posto je simfree.
Pozdrav

Sent from my M9 using Tapatalk
 
Hvala na informaciji ljudi. I meni je bilo logično da možda ipak daju novi ali mi je u glavi bio Telekom kod koga je ruter u njihovom vlasništvu.
 
Hvala na informaciji ljudi. I meni je bilo logično da možda ipak daju novi ali mi je u glavi bio Telekom kod koga je ruter u njihovom vlasništvu.

Ali to je ADSL ruter koji se daje na koriscenje, jer radi preko njihove fiksne linije. Kod vipa, ruter dobija vezu preko sim kartice, koja je mobilna.
 
Uskoro ću moći da obnovim ugovor za kućni net.
Mora da se obnavlja kucni net ugovor kad isteknu dve godine? Ne moze samo nastavak koriscenja bez ikakvog cimanja dok hoces da koristis (posto je obaveza istekla)?

Spadam i u retke koji kucni net placaju po punoj ceni od pocetka (da, bez bilo kakvog popusta) pa nije da su mi bukvalno ni dinar ustedeli.

Pitam jer se secam da za onaj stari vip net (pre kucnog) posto je istekla obaveza bas nista se nije desilo, slali su mi racune kao i ranije... ja placao... sve dok se nisam prebacio na kucni net.
 
Poslednja izmena:
Ako placas po punoj ceni, svejedno ti, nastavi tako koliko zelis

Sent from my MI MAX using Tapatalk
 
Kad već pominjete produženje ugovora i "zarobljavanje na naredne 2 godine", da li je neko probao da "raskrsti" sa svojim operaterom, pozivajući se na rešenje Zakona od pre par nedelja, u kome operater nema više prava da korisniku naplaćuje penale u vidu naplate svih preostalih meseci iz ugovorne obaveze? Vip je zadnji sa kojim bih prekinuo saradnju i zadovoljan sam i Kućnim netom i postpaid ugovorom, ali nikad se ne zna-uvek neko drugi može da da bolju ponudu i tako privuče korisnika. Ovo važi za sve operatere interneta, kablovske, mobilne i fixne telefonije, a odnosi se na sve postojeće i buduće korisnike, bez obzira kad je sklopljen ugovor. Čitao sam da i kupljen uređaj (telefon...) uz ugovor, nije smetnja za raskid, već se ispoštuje neka procedura i plati se neka razlika u ceni uređaja...nisam baš to propratio.
 
Posto se doplacuje telefon do maloprodajne cene, nije nikako isplativo sa uredjajem. Da mozes vratiti uredjaj, mozda bi i malo smisla.
 
Ljudi šta se dešava ovo sa VIP 4g internetom večeras?!! Ruter mi pokazuje pun signal, veza sa internetom sasvim stabilna, ali ne mogu da napravim konekciju niti sa jednim internet portalom (nema uspostavu interneta)?!!.
 
Takođe, nekih pola sata već.
Na telefonu 4G radi normalno, do pre 15ak minuta nije radilo ni tu
Nbg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
 
A meni rekose da je samo u pitanju NS i moja bazna stanica... Joj kako muljaju...

I upravo proradi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Vrh Dno