Šta je novo?

5850 na kineza

mmsandi

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2010
Poruke
3,558
Poena
270
Moze li koje od ovih jeftinjaka Blueberrypak PSB520 520W ili Blueberrypak PSB560 560W da podrzi jednu 5850 dobro klokovanu, a ostalo na def da ide? Ako ima ko sa iskustvom, dobro bi bilo da kaze koju. :)
 
Nema sanse, bar da je neki LC POWER od 600w (ima za 30eur)...
 
Ja se sa time ne bih zezao. Kupi neko kršteno napajanje.
 
Radice, samo je pitanje koliko dugo, dal dan ili mesec :)
 
Nemoj to da radiš, jedva da može i na def. da je drži. Uzmi bar, kao što ti kažu, LC od 600w i miran si.
 
Ma ovo mi je cisto u fazi istrazivanja, neku masinu za posebne namjene sam mislio, pa rekoh da pitam, posto ne znam koliko ovi kinezi mogu stvarno da iznesu.
 
Možda bi i držao, ali ako vrisne i povuče kartu (možda i ostalo) sa sobom nećeš moći da kriviš nikoga osim sebe.
 
Ja to ne bih isprobavao.
 
Moj brat drzi tu kartu sa q6600 i 3 harda na 4god starom chiefu od 400w i to onom gpsaa kako vec(najlosiji) radice ali nemoj to da radis...uzmi neko krsteno kao sto ti ljudi kazu tipa tt ili chief 550w ako hoces da klokujes...
 
Ja lično tim natpisima na napajanjima ništa ne verujem , taj Blueberry nije tom chiefu ni do kolena jer sam već čuo za takve i slične kombinecije na njemu (q6600 i 3 harda i 8800 gts 640mb :) i posle ne znam kog vremena i dalje besprekorno radi .
 
Meni zet drzi fx4100,ati powercolor 6850,dva hdd na blueberry od 550w..znaci kad sam video samo sto se nisam slogirao..ali on ne misli da menja..e sad koliko je lud toliko je i srecan sto mu nije do sad sve riknulo...
 
Ja sam vise od godinu dana drzao e7200 klokovan na 3.8ghz i ati4850 takodje klokovanu na bluberiju 450w i nikada mi nista stucnulo nije :)mada ipak mislim da je to bilo hodanje po ivici:d
 
@sinda - Ta kombinacija je ispod 350W pod full load-om tako da ono ;) Moze bez problema...
 
Držao sam i ja x2 @3ghz, 2gb, 1HDD, 3850 512 na MS ind. 400w, mnogo se grejalo i restartovalo komp.
Drugo, imao sam hd4850 umesto 5770 koja je radila bez problema na chief-u od 350w, nije se ni grejalo...

Što se tiče chief-a 400-450 gps, moje ima već 3-4 godine i odlično radi (kuc-kuc da ga ne ureknem).

Ne bih nikoga savetovao da to se zeza sa kinezima, većina nema zaštite i nemaju koliko piše na njima, to što radi ne znači da će dugo itd... ;)
 
Ja bih umesto bacenog novca na to napajanje kupio kilo pecenja i par limenki dobrog piva :)
Sto se PSB borovnice tice,video sam je dva puta u zivotu uglavnom su na njoj X2 i grafike do 100e(drugari se nalozili na spejs satl transformers edisn borovnica G52 kucista)
P.S. zasto bi stavljao 5850 na to napajanje ako nije tajna?
 
Mrzi ga da da kes na neko normalno napajanje?
 
Ma ne mrzi me, ovo samo ispitujem. Ne vjerujem ni ja ovim kinezima za snagu, to mi je jedino. Radilo bi ono i to odlicno na 520W, ali ko zna koliko ima stvarno. Treba mi za neke GPGPU kombinacije, pa gledam sto jeftinije, ako moze.
 
Za taj bitcoin mining ili phone bruteforce unlocking, pazariš ovo i miran si - jeftino a pouzdano, i sasvim dovoljno kvalitetno. Naravno, uvek možeš da izdvojiš još malo za nešto kvalitetnije... Smatraj to poslovnom investicijom koja se itekako isplati ;)
 
Za taj bitcoin mining ili phone bruteforce unlocking, pazariš ovo i miran si - jeftino a pouzdano, i sasvim dovoljno kvalitetno. Naravno, uvek možeš da izdvojiš još malo za nešto kvalitetnije... Smatraj to poslovnom investicijom koja se itekako isplati ;)

za te pare bas ok napajanje:)

a pre ce biti phone unl. neko bitcoin mining koji je sada prakticno neisplativ:)
 
Nazad
Vrh Dno