Šta je novo?

Galaxy S25 Ultra nije samo telefon – to je tehnologija koja vas vodi u budućnost

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Galaxy-S25-Ultra-PR-tekst-copy.webp

Galaxy S25 Ultra nije samo telefon – to je tehnologija koja vas vodi u budućnost​

Samsung Galaxy S25 Ultra nije samo pametni telefon – to je inteligentni uređaj koji vas prati u svakom koraku, olakšava svakodnevne zadatke i donosi neviđene mogućnosti u vaše ruke

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...-to-je-tehnologija-koja-vas-vodi-u-buducnost/

Sto puta sam rekao da neću da klikećm na ovakve vesti. Redakcija Bencha me nije ni udostoila odgovora ma moj imail, gde sam ponudio za pišem, s vremena na vreme, besplatno, interesantne vesti. Ukoliko ovo čitaju, ovo je moj predlog - koncept:

• Članovi foruma mogu da pišu interesantne vesti. U tim vestim može da se diskutuje i rapravlja. Najbolje da se u folderu Clubbing , otvori posebna tema za to. Pod nazivom recimo "Vesti - zanimljivosti"
  • Teme su vezene isključio za I.T. I ovo u slobodnom tumačenju.
  • Veoma lako može da se utvrdi ko piše interesantne tekstove.
  • Podstakunuti članove da pišu. Mnogo nas ima i o čemu.

- Zabraniti bombastične naslove !

Ove vesti na benchu, koje forumaši "hejtuju", po meni sa razlogom, nemaju veze sa video recenzijama. Pozdravljam staru ekipu.

Nazad
Vrh Dno