Šta je novo?

Čak ni Kuk ne voli da ga koristi, Apple planira redizajn Magic Mouse miša kako bi rešio dve glavne zamerke

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Apple-Smart-Mouse-ilus.webp

Čak ni Kuk ne voli da ga koristi, Apple planira redizajn Magic Mouse miša kako bi rešio dve glavne zamerke​

Apple planira redizajn Smart Mouse-a kako bi poboljšao ergonomiju i praktičnost

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...-mouse-misa-kako-bi-resio-dve-glavne-zamerke/

Zar nije izasao Magic mouse 2 i sve ostalo isto? :ROFLMAO:

nije samo to, već je i krš od ergonomije.
samo lepo izgleda na stolu kada ga ne koristiš. i kad je pun, dapače.

Taj mis izgleda kao polu-potrosen sapun.

Prvo, netacno je da Kuk ne koristi tog misa (barem nije to izjavio). Drugo, to punjenje odozdo jeste los dizajn, ali ni najmanje ne utice na nacin koriscenja misa. Ja koristim MX Master i kabl mi nije na mestu koje bi mi omogucilo da ga punim u toku rada. Za ovih 5 godina doslovno nijednom nisam imao tu potrebu. Zasto? Kada ti mis prijavi da mu je baterija oslabila, imas jos najmanje 1 dan da ga koristis nesmetano. U tom periodu, dovoljno je da nadjes 5 minuta (kafa) da mu produzis "zivot" za jos nekoliko dana ili 30-ak minuta (rucak) za jos nekoliko nedelja (iskreno nemam predstavu koliko mu drzi baterija). Pretpostavljam da je slicna situacija i sa Magic Mouse-om. Zato i ne menjaju tog misa tolike godine. Nikome ne smeta.

MX master? Naravno da može da se koristi miš u toku punjenja.
Smeta mnogima dizajn Magic mouse ali Apple nikad nije slušao korisnike a sami korisnici smatraju da je bol u šaci normalna.

1000020830.jpg

Nisam rekao da MX master ne moze da se koristi u toku punjenja, vec da ga ja nikada nisam koristio jer mi kabl nije blizu misa

Smeta mnogima dizajn Magic mouse ali Apple nikad nije slušao korisnike a sami korisnici smatraju da je bol u šaci normalna.

Bol u šaci je mala cena da se plati za privilegiju da Apple-u daš svoje pare. Pitam se da li je bol taj čuveni "osećaj u ruci" o kome je Kovacm nekad neprekidno drobio.

Nazad
Vrh Dno